2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

canım o çizgi beyaz mı pembe mi? beyazsa buharlaşma çizgisidir. bende de oldu bir defa. ama her durumda testi tekrarlaman lazım çünkü aradan uzun zaman geçtiği için sonuç geçersiz biliyorsun.. inşallah hamilesindir.
Bana pembemsi geldi canım eşime de gösterdim o da görüyo ama pek ümitlenmemek lazım üstünden çok zaman geçti. Yarın bat. Adet olmazaan ertesi sabah tekrar test yaparım

Ben ikili test yaptırmayacağım. sadece 3 hafta sonra gideceğim doktor ense, burun ölçümü yapacak.

Bulantım felaket durumda, az önce kusma sonucu boğazım yandı hem de yutkunamıyorum bile.

Çok yoruldum gerçekten artık. 10. hafta sonrası azalır diye okudum birkaç yerden. Umarım artık geçer gecelerim kabus dolu geçiyor.
Benim de aynı kusmuyorum ama bulantı öldürüyor resmen.

İyi akşamlar hanımlar. Ben de cuma günü dr kontrolümde bebeğin kalp atışlarını alamadık. 10 haftalık gebeliğim 8. Haftasında kalmış. Salı günü büyük olasılıkla kürtaj olucam. Çok stresli ve üzüntülüyüm. Hepimiz için büyük şok oldu. Ama kısmet böyleymiş. Bir evladım daha var Allah ona uzun sağlıklı ömürler verir inşallah

Kızlar benim de bugun 14.günüm ama regl olmadım daha .adetime daha 3 gun var .dün evde dandik bir test vardı onu yaptım aksam bişey çıkmadı .markası loiquibeck mi ne ondan yaptım . Bu arada göğüslerde yada herhangi biyerimde ağrı yok .sizde durumlar ne

İyi akşamlar hanımlar. Ben de cuma günü dr kontrolümde bebeğin kalp atışlarını alamadık. 10 haftalık gebeliğim 8. Haftasında kalmış. Salı günü büyük olasılıkla kürtaj olucam. Çok stresli ve üzüntülüyüm. Hepimiz için büyük şok oldu. Ama kısmet böyleymiş. Bir evladım daha var Allah ona uzun sağlıklı ömürler verir inşallah
Aaaa mesajını burda görünce çok şaşırdım. Farklı doktordan da mutlaka görüş al. Allah yardımcın olsun:(

Kızlar benim de bugun 14.günüm ama regl olmadım daha .adetime daha 3 gun var .dün evde dandik bir test vardı onu yaptım aksam bişey çıkmadı .markası loiquibeck mi ne ondan yaptım . Bu arada göğüslerde yada herhangi biyerimde ağrı yok .sizde durumlar ne
Canım Allah gönlüne göre versin inşallah. Bu arada ben iki gebeliğimi de gününden önce laboquik ile öğrendim. Güvenerek kullanabilirsin.

Aaaa mesajını burda görünce çok şaşırdım. Farklı doktordan da mutlaka görüş al. Allah yardımcın olsun:KK43:
Grupta bunu paylaşmak istemedim. Kızların morali bozulmasın diye. Kazenle konuştum yakında size yeni konu sahibi seçer

çok üzüldüm ama muhakkak farklı doktordan da görüş alın lavinin dediği gibi. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Ozaman hamile Değilim

bundan emin olamazsın canım henüz değerler düşük olduğu için testte çıkmamış olabilir. çoğu kişinin günü geçtikten sonra veriyor pozitifi.. umutsuz olma kırmızıyı görmeden..

Bana pembemsi geldi canım eşime de gösterdim o da görüyo ama pek ümitlenmemek lazım üstünden çok zaman geçti. Yarın bat. Adet olmazaan ertesi sabah tekrar test yaparım

aynen canım testi tekrarlamaktan başka çare yok..

bundan emin olamazsın canım henüz değerler düşük olduğu için testte çıkmamış olabilir. çoğu kişinin günü geçtikten sonra veriyor pozitifi.. umutsuz olma kırmızıyı görmeden..
Senin ölüyorum enerjine verdiğin morale regl olsam bile bu verdiğin cevapla bi An olsun umut yaşattığın için teşekkür ederim .

Senin ölüyorum enerjine verdiğin morale regl olsam bile bu verdiğin cevapla bi An olsun umut yaşattığın için teşekkür ederim .

Çok sevindirik oldum mesajına :)) ne demek canım ya hepimiz aile gibiyiz burda tabi ki birbirimize destek olucaz ama sırf destek için yazmadım tabi gerçekten olan şeyler bunlar ;) göğüs hassasiyeti ve diğer belirtiler de kişiden kişiye değişen şeyler bende battan bir hafta önce başlamıştı oğluma hamileyken hatta o kadar belirgindi ki ben hamile olduğuma emindim :) ama forumda çok okuyorum 5.-6. haftada başladı diyenleri.. yani olmak zorunda değil canım hatta kimisi hamilelik süresince hiç bir belirti yaşamıyor

Çok sevindirik oldum mesajına :)) ne demek canım ya hepimiz aile gibiyiz burda tabi ki birbirimize destek olucaz ama sırf destek için yazmadım tabi gerçekten olan şeyler bunlar :KK66: göğüs hassasiyeti ve diğer belirtiler de kişiden kişiye değişen şeyler bende battan bir hafta önce başlamıştı oğluma hamileyken hatta o kadar belirgindi ki ben hamile olduğuma emindim :) ama forumda çok okuyorum 5.-6. haftada başladı diyenleri.. yani olmak zorunda değil canım hatta kimisi hamilelik süresince hiç bir belirti yaşamıyor
Canımsın ya Moral verdin çok teşekkür ederim .

Back