2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Günaydın hanımlar nasılsınız? Ben hastayım :( Soguk algınlıgının dibine vurdum resmen :D
_Lavin_ _Lavin_ bulantıların için üzüldüm daha geçmedi mii.. Bende korkuyorum bulantılar çok olur diye zaten küçücük birşeyde midesi bulanan kusan biriyim. :( Korktum..

Günaydın hanımlar nasılsınız? Ben hastayım :KK43: Soguk algınlıgının dibine vurdum resmen :KK70:
_Lavin_ _Lavin_ bulantıların için üzüldüm daha geçmedi mii.. Bende korkuyorum bulantılar çok olur diye zaten küçücük birşeyde midesi bulanan kusan biriyim. :KK43: Korktum..

Maalesef canım pek gelişme yok. Geceler çok zor geçiyor. İnşallah 1-2 haftaya kadar geçer tek temennim bu şu anda.

Masumiyet e bende çok üzüldüm rabbim diğer evladına uzun ömür versin inşallah

Maalesef canım pek gelişme yok. Geceler çok zor geçiyor. İnşallah 1-2 haftaya kadar geçer tek temennim bu şu anda.

Lavincim geçmiş olsun. Benimde bankada hamile olan iş arkadaslarım mide bulantısı ıcın leblebi ve tuzlu cubuk kraker yıyorlardı ve mıde bulantısı ıcın bıleklıkler varmıs sanırım ıstersen onları da dene.Umarım bu donemı cok hızlı atlatırsın :(

Lavincim geçmiş olsun. Benimde bankada hamile olan iş arkadaslarım mide bulantısı ıcın leblebi ve tuzlu cubuk kraker yıyorlardı ve mıde bulantısı ıcın bıleklıkler varmıs sanırım ıstersen onları da dene.Umarım bu donemı cok hızlı atlatırsın :KK43:

Canım bulantı hapı falan da denedim, iki farklı ama pek etkisi yok gibi.
Bilekliğe de hiç inancım yok nedense.

İyi akşamlar hanımlar. Ben de cuma günü dr kontrolümde bebeğin kalp atışlarını alamadık. 10 haftalık gebeliğim 8. Haftasında kalmış. Salı günü büyük olasılıkla kürtaj olucam. Çok stresli ve üzüntülüyüm. Hepimiz için büyük şok oldu. Ama kısmet böyleymiş. Bir evladım daha var Allah ona uzun sağlıklı ömürler verir inşallah
canım benzer birşeyi ben de yaşadım 9 eylülde kürtaj oldum. kürtajdan sonra daha kolay hamile kalınıyor diyorlar tek tesellim bu. Allah yardımcın olsun.

aynen canım testi tekrarlamaktan başka çare yok..
canım benim dua et bana olur mu. çok heyecanlıyım. ilk defa böyle bişey oldu. günler sonra bile çizgi görmemiştim daha önce.bi de foruma çok girmiyorum yaram deşiliyor diye.arada bir derdimi yazıp çıkıyorum kusura bakmıyorsun di mi?

Size bir sey danısıcam ben gün içinde cok fazla cay ve kahve ıcıyorum sizce bu hamıle kalmayı etkılermi?

bu ay ilk kez klomen kullanmak istemedim yumurtalarımın kendiliginden büyüyüp büyümedigini merak ettim çok şükür 12 günde 23 mm yumurta oluşmuş bugun çatlayıp çatlamadıgına baktırmaya gidecem umarım çatlamıştır eger öyleyse cuma günü oruç tutacam dilerim allahtan bir sıkıntı yoktur...

Size bir sey danısıcam ben gün içinde cok fazla cay ve kahve ıcıyorum sizce bu hamıle kalmayı etkılermi?

ben de içiyorum
hamilelikte pek içmemek lazım diye biliyorum ama öncesinde kötü etkiler mi bilemedim
yine de az içmeye çalışıyorum
gerçi ofis hayatında da bişey içmeden durulmuyo ama

kızlar kendinizden anlatırmısınız biraz hamile kalmak için neler yapıyorsunuz ?

kendi adıma tahmini ovulasyon günlerimde gün aşırı ilişki oldu
ilişki sonrası hemen kalkmadım en az 15 dk uzandım, bazen bacaklarımı kaldırıp :KK45:
onun dışışnda ekstra bişi yapmadım
inş olumlu sonuç alırım

Back