Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın hanımlar nasılsınız? Ben hastayımSoguk algınlıgının dibine vurdum resmen
_Lavin_ bulantıların için üzüldüm daha geçmedi mii.. Bende korkuyorum bulantılar çok olur diye zaten küçücük birşeyde midesi bulanan kusan biriyim.
Korktum..
Maalesef canım pek gelişme yok. Geceler çok zor geçiyor. İnşallah 1-2 haftaya kadar geçer tek temennim bu şu anda.
Maalesef canım pek gelişme yok. Geceler çok zor geçiyor. İnşallah 1-2 haftaya kadar geçer tek temennim bu şu anda.
peki iş yerinde filan ne yapıyosun![]()
Lavincim geçmiş olsun. Benimde bankada hamile olan iş arkadaslarım mide bulantısı ıcın leblebi ve tuzlu cubuk kraker yıyorlardı ve mıde bulantısı ıcın bıleklıkler varmıs sanırım ıstersen onları da dene.Umarım bu donemı cok hızlı atlatırsın![]()
canım benzer birşeyi ben de yaşadım 9 eylülde kürtaj oldum. kürtajdan sonra daha kolay hamile kalınıyor diyorlar tek tesellim bu. Allah yardımcın olsun.İyi akşamlar hanımlar. Ben de cuma günü dr kontrolümde bebeğin kalp atışlarını alamadık. 10 haftalık gebeliğim 8. Haftasında kalmış. Salı günü büyük olasılıkla kürtaj olucam. Çok stresli ve üzüntülüyüm. Hepimiz için büyük şok oldu. Ama kısmet böyleymiş. Bir evladım daha var Allah ona uzun sağlıklı ömürler verir inşallah
canım benim dua et bana olur mu. çok heyecanlıyım. ilk defa böyle bişey oldu. günler sonra bile çizgi görmemiştim daha önce.bi de foruma çok girmiyorum yaram deşiliyor diye.arada bir derdimi yazıp çıkıyorum kusura bakmıyorsun di mi?aynen canım testi tekrarlamaktan başka çare yok..
bende içiyorum kahve degil ama çay.... umarım sıkıntı yaratmıyordur...
Size bir sey danısıcam ben gün içinde cok fazla cay ve kahve ıcıyorum sizce bu hamıle kalmayı etkılermi?
kızlar kendinizden anlatırmısınız biraz hamile kalmak için neler yapıyorsunuz ?