• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

matsiyahoje matsiyahoje valla canım bilmiyorum kese ne zaman görünür 5. haftada görünür heralde benim çok uzun zaman oldu biliyorsun bir de vajinal baktırmıştım ben oğlumu öyle görmüştük ilk kesesini..
Masumiyet Masumiyet hoş geldin aramıza tez zamanda sağlıkla tekrar hamile kalırsın inşallah
Snmclsn Snmclsn canım hayırlısı olsun bu ay olacak gibi hissediyordum seni kısmet değilmiş

inşallah canım. ne güzel yazmışsın sağolasın. çok açık renk çıktı çizgi. o yüzden tedirgin oldum.
Hepimizin ilk silik çıktı çizgisi ;) bi kan testi yaptır haftası belli olsun 2 gün sonra tekrarla 2 katı artış varsa keyfine bak işte :)

Hepimizin ilk silik çıktı çizgisi :KK66: bi kan testi yaptır haftası belli olsun 2 gün sonra tekrarla 2 katı artış varsa keyfine bak işte :)

yeşimmm kız bitiyor resmen artık senin hamilelik maşallah ne çabuk 30 oldun yaa...artık zorlamaya başlar seni son dönemler yorucu oluyor. izne ne zaman ayrılacaksın?? bir de göbüş foto at bir ara görelim kilo alabildin mi yoksa hala saklayabiliyor musun bebişi :))

Canım inşallah bu bebisini sağ salim kucağına alırsın . Tedaviyle mi hamile kaldın düşükle beraber ne zamandır düşünüyorsun
AMİNNN inşallah bebeğimi kucağıma almak tek düşüncem. bir kaybı daha kaldırabilir miyim bilmiyorum Allah göstermesin. tedavi olmadım canım doğal yoldan oldu ikisi de. tam 19 ay oldu canım ilk istediğimiz günden bugüne.

yeşimmm kız bitiyor resmen artık senin hamilelik maşallah ne çabuk 30 oldun yaa...artık zorlamaya başlar seni son dönemler yorucu oluyor. izne ne zaman ayrılacaksın?? bir de göbüş foto at bir ara görelim kilo alabildin mi yoksa hala saklayabiliyor musun bebişi :))
Hangi ara geldim 30'a inan anlamadım :) çok zorlanmıyorum aslında çok yorulursam eğer belim ağrıyor okadar :)) göbüşü saklayamıyorum artık aldı başını gidiyor eve gidince çekeyim bi foto ;)

32. Haftada ayrılıcam izne biraz dinleneyim doğumdan önce,doğumdan sonra hiç dinlenmeye vakit olmayacak :)

AMİNNN inşallah bebeğimi kucağıma almak tek düşüncem. bir kaybı daha kaldırabilir miyim bilmiyorum Allah göstermesin. tedavi olmadım canım doğal yoldan oldu ikisi de. tam 19 ay oldu canım ilk istediğimiz günden bugüne.
İyi Düşün iyi olsun canım benim inşallah . Ozaman bizde umidimizi kaybetmemeliyiz

Ben hayatta bekleyemezdim meraktan :KK45:
19 ay bekleme bir de boş gebelikten kürtaj olunca insan sabretmeyi öğreniyormuş canı.Allah kimseye yaşatmasın o acıları. ben bekliycem bakalım. gidince hayırlısıyla bi gümbür gümbür kalp atışını duyayım istiyorum. önceki gebeliğimden çok içimde kaldı

19 ay bekleme bir de boş gebelikten kürtaj olunca insan sabretmeyi öğreniyormuş canı.Allah kimseye yaşatmasın o acıları. ben bekliycem bakalım. gidince hayırlısıyla bi gümbür gümbür kalp atışını duyayım istiyorum. önceki gebeliğimden çok içimde kaldı
İnşallah bu sefer sağlıkla gelecek bebişin ;) ben 6. Haftada duymadım ama dr gördü pıt pıt atıyor demişti. 8. Haftada duymuştum. Darısı başına artık ;)

İnşallah bu sefer sağlıkla gelecek bebişin :KK66: ben 6. Haftada duymadım ama dr gördü pıt pıt atıyor demişti. 8. Haftada duymuştum. Darısı başına artık :KK66:
amin canım. elimden geldiğince oyalanıcam doktora gitmicem. bakalım ne kadar sabredicem:)

Back