2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

kendi adıma tahmini ovulasyon günlerimde gün aşırı ilişki oldu
ilişki sonrası hemen kalkmadım en az 15 dk uzandım, bazen bacaklarımı kaldırıp :KK45:
onun dışışnda ekstra bişi yapmadım
inş olumlu sonuç alırım

oo meslektaşım çalışmalara başlamış :)

evet evet geçen hafta yoğun bir çalışma dönemi yaşadık :KK45:
ilk kez deniyoruz o nedenle heyecan had safhada
bakalım 8 kasım bat.. ne olucak görücez :KK17:

Bizimde ilk çalışmamız çok heyecanlı ve telaşlıydı ama ben hemen ayaga kalkıp yıkadım bir tuhaf oldum :) Benimde 31 ekim ama umutsuzum gelecek ay ovulasyon tarihlerinde yapıcam.

Seninde hayırlı haberlerini alırız inşallah :)

benım de 3 ayın genelıkle bat tarihimden sayarak 12-14-16 gunlerde calısmamız oluyor onun harıcınde womanlog die bir ap var o sana tahmını ovulasyon donemlerını gosterıyor o gunlerde daha cok calısmamız olmaya calısıyoruz.ilişki sonrası hemen kalkmadan ben belımın altına yastık koyup ayaklarımı dıkıyorum yada 9o derece dık tutuyorum ayaklarımı en az 15-dk falan bu sekılde beklıyorum.

benim bat 29 ekım bakalım bu ay sonuclar nasıl olucak bu ayda olmazsa ovulasyon testlerınden almayı planlıyorum bende

canım benim dua et bana olur mu. çok heyecanlıyım. ilk defa böyle bişey oldu. günler sonra bile çizgi görmemiştim daha önce.bi de foruma çok girmiyorum yaram deşiliyor diye.arada bir derdimi yazıp çıkıyorum kusura bakmıyorsun di mi?

Olur mu öyle şey canım benim neden kusura bakayım sen nasıl iyi hissediyorsan öyle davran inşallah gelmiştir meleğin

Günaydın kizceler yapmayın çocuk falan diycem olmayacak topik sahibesi olarak :)) bıktım gündüz gece ağlama sesinden :(

Günaydın :) alemsin canım güldürdün beni sabah sabah ya. Biz yapalım yine de :)

Yapın bakalım belki şansınıza ağlamayan/az ağlayan modellerden denk gelir :) ama bu gidişle ben ikinciye şansımı denemekten vaz geçerim gibi geliyor

Yapın bakalım belki şansınıza ağlamayan/az ağlayan modellerden denk gelir :) ama bu gidişle ben ikinciye şansımı denemekten vaz geçerim gibi geliyor
İnşallah mutlu ve sağlıklı bebeklerimiz olur canım. Ağlama olayı şımartmayla da alakalıymış hamileyken okumuştum her ağladığında yanına koşup ilgilenirsen daha çok ağlıyormuş ama biraz kendi haline bırakırsan daha sakin olıyomuş. Hahayt nasıl kendi haline bırakcaz ya ben çocuğum olsa kavanoza koyar cebimde taşırım nasıl bırakıcaz kendi haline:)

Günaydın kizceler yapmayın çocuk falan diycem olmayacak topik sahibesi olarak :)) bıktım gündüz gece ağlama sesinden :KK43:

Günaydınn canım olsun anne yuregı bugun cok aglıyor dıe uzulursun sonra unutursun zamanında allah bılırı bız annelerımıze neler cektırmısızdır:)

İnşallah mutlu ve sağlıklı bebeklerimiz olur canım. Ağlama olayı şımartmayla da alakalıymış hamileyken okumuştum her ağladığında yanına koşup ilgilenirsen daha çok ağlıyormuş ama biraz kendi haline bırakırsan daha sakin olıyomuş. Hahayt nasıl kendi haline bırakcaz ya ben çocuğum olsa kavanoza koyar cebimde taşırım nasıl bırakıcaz kendi haline:)

Hiçbir zaman her istediğini yapmadım aslında bu biraz da çocuğun karakteriyle ilgili. Benimki normalde de zor bir çocuk ama krese başladı başlayalı iyice kendini aştı. Hem kendini hem beni yipratiyor :( bir ara alışirsa çok memnun olucam çünkü artık cidden kafayı yemek üzereyim :KK53:

Günaydınn canım olsun anne yuregı bugun cok aglıyor dıe uzulursun sonra unutursun zamanında allah bılırı bız annelerımıze neler cektırmısızdır:)

Ama ben çok uslu bir çocukmusum annem her işini yaparmis rahatlıkla. Ben oyuncaklarımla oynarken annem yatarmis bazen. Canım sıkılınca oyuncaklari toplayıp ben de yanına yatarmisim. Ah o babası yok mu babası o çok yaramazmis.. hepsi onun suçu :KK34:

Hiçbir zaman her istediğini yapmadım aslında bu biraz da çocuğun karakteriyle ilgili. Benimki normalde de zor bir çocuk ama krese başladı başlayalı iyice kendini aştı. Hem kendini hem beni yipratiyor :KK43: bir ara alışirsa çok memnun olucam çünkü artık cidden kafayı yemek üzereyim :KK53:
kıyamam ben ona ya. kaç yaşında şimdi?

Ama ben çok uslu bir çocukmusum annem her işini yaparmis rahatlıkla. Ben oyuncaklarımla oynarken annem yatarmis bazen. Canım sıkılınca oyuncaklari toplayıp ben de yanına yatarmisim. Ah o babası yok mu babası o çok yaramazmis.. hepsi onun suçu :KK34:

yerim ben onu ya :) Maşallah ne güzel çocukmussunuz bende yaramaz sureklı aglayan ve elınden makas düşmeyen bir çocukmusum.Bakalım bizim çocuklar nasıl olucak o_O

Kreşe bu yılmı başladı ? Belki sizi özlüyordur ondan yaramazlıgı ve hırçınlığı olabilirmi ki?

Ayyy benim oğlan inşllah babasına çeker bana çekerse vay halime desene :D :rolleyes::rolleyes:

kıyamam ben ona ya. kaç yaşında şimdi?

3 yaş 4 aylık işte canım 3,5 sayılır

yerim ben onu ya :) Maşallah ne güzel çocukmussunuz bende yaramaz sureklı aglayan ve elınden makas düşmeyen bir çocukmusum.Bakalım bizim çocuklar nasıl olucak o_O

Kreşe bu yılmı başladı ? Belki sizi özlüyordur ondan yaramazlıgı ve hırçınlığı olabilirmi ki?

Evet bizi özlüyor farkındayım ama elimden bir şey gelmiyor kresin 4. haftası işte hala alismadi önceden evde anneanne babaanne keyfi yerindeydi huzuru kaçtı pasanin

Ayyy benim oğlan inşllah babasına çeker bana çekerse vay halime desene :KK70: :rolleyes::rolleyes:

Umarım uslu çocuklarıniz olur hepinizin böylesi çok zor yorucu oluyor

Canım daha yazmamıştım. Adetim 3 gün geçti. Sabah test yaptım çok silik çıktı. Korkuyorum kimyasal vs olmasından

Wuhuuu silik mi çıktı :)))) e süper bir şey buu canım kan testi yaptır yükselişi takip et korkunun ecele faydası yok inşallah normal devam eder

Back