Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım evet dündü kontrolüm. Bebişim sağlıklı çok şükür. Kalbini dinledik,elleri kolları bile hareket etti. Şaşırdım minicik şey bi de hareket etti diye.
İlk kontrolde görünen kistim de yok olmuş çok şükür. Bu da fotomuz
Ayhh maşşalah ne güzeldir şimdi onun kalp atıslarını dinlemek yeni bir umut yeni bir heyecan gibi allahın bize sunduğu en güzel şey sanırım..
Allah inşallah bebeğini hayırlısıyla eline aldığın günüde gösterir ve insallah saglıklı ve hayırlı bir evlat verir .
çok sevindim senin adına umarım hepimizde bu ttlı heyecanları tadarız :)
Günaydın. Ben bugün test yaptım. Negatif. Bata 3 gün var. olsa çıkardı di mi?
bu nasıl cuma ama bana biri açıklasın, cuma dediğin günlük güneşlik olur haftasonunun gelmiş olmasının neşesini saçar insanın içine. napcam ben şimdi bu rüzgarı yağmuru haftasonu ühü ühü ühü![]()
bu nasıl cuma ama bana biri açıklasın, cuma dediğin günlük güneşlik olur haftasonunun gelmiş olmasının neşesini saçar insanın içine. napcam ben şimdi bu rüzgarı yağmuru haftasonu ühü ühü ühü![]()
Ben de tam tersi böyle kapalı hava+çay+kitap haftasonunu çok severim.
Gerçi artık çay yok hayatımda ama:)
Güneşli günden daha çok severim böyle havaları :) Battaniyeye sarılıp kitap okumayıı :)
Hiç çay içmiyor musun ? Günde 2 tane açık içebilirsin demişti bana doktorum yada onun yerine 1 türk kahvesi.Ben de tam tersi böyle kapalı hava+çay+kitap haftasonunu çok severim.
Gerçi artık çay yok hayatımda ama:)
Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. İnşallah darısı siz gebelik haberini bekleyenlerin başına:)
Canım ben çaydan fena tiksindim. Normalde günde 10-12 içiyordum düşün.Hiç çay içmiyor musun ? Günde 2 tane açık içebilirsin demişti bana doktorum yada onun yerine 1 türk kahvesi.
İlk üç ay sadece folic asit yeterli dedi doktor. Sanırım 3 ay bitince doktor takviye vitamin verecek.Lavincim sana bırsey sorucam suanda hamılelık donemınde folık asıt almaya devam edıyormusun? ayrıca baska takvıye vıtamın vs alıyormusun merak ettım de
Canım benim yesin teyzesi onu :) ben de 12 haftaya girmeden gitmeyi düşünüyorum ikili için bulantıların ne alemde ? Ben hala çekiyorumTatlım evet dündü kontrolüm. Bebişim sağlıklı çok şükür. Kalbini dinledik,elleri kolları bile hareket etti. Şaşırdım minicik şey bi de hareket etti diye.
İlk kontrolde görünen kistim de yok olmuş çok şükür. Bu da fotomuz
Canım benim yesin teyzesi onu :) ben de 12 haftaya girmeden gitmeyi düşünüyorum ikili için bulantıların ne alemde ? Ben hala çekiyorum
Arkadaşlar Merhaba iki gün önce test yapmıştım adete 3kala negatif çıkmıştı. Aynı teste ertesi gün baktım silik çizgi var. 24 saat geçmişti üstünden. Sizce hamile miyim?