2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

bu nasıl cuma ama bana biri açıklasın, cuma dediğin günlük güneşlik olur haftasonunun gelmiş olmasının neşesini saçar insanın içine. napcam ben şimdi bu rüzgarı yağmuru haftasonu ühü ühü ühü :KK61:

Tatlım evet dündü kontrolüm. Bebişim sağlıklı çok şükür. Kalbini dinledik,elleri kolları bile hareket etti. Şaşırdım minicik şey bi de hareket etti diye.
İlk kontrolde görünen kistim de yok olmuş çok şükür. Bu da fotomuz

Ayhh maşşalah ne güzeldir şimdi onun kalp atıslarını dinlemek yeni bir umut yeni bir heyecan gibi allahın bize sunduğu en güzel şey sanırım..

Allah inşallah bebeğini hayırlısıyla eline aldığın günüde gösterir ve insallah saglıklı ve hayırlı bir evlat verir .
çok sevindim senin adına umarım hepimizde bu ttlı heyecanları tadarız :)

Ayhh maşşalah ne güzeldir şimdi onun kalp atıslarını dinlemek yeni bir umut yeni bir heyecan gibi allahın bize sunduğu en güzel şey sanırım..

Allah inşallah bebeğini hayırlısıyla eline aldığın günüde gösterir ve insallah saglıklı ve hayırlı bir evlat verir .
çok sevindim senin adına umarım hepimizde bu ttlı heyecanları tadarız :)

Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. İnşallah darısı siz gebelik haberini bekleyenlerin başına:)

bu nasıl cuma ama bana biri açıklasın, cuma dediğin günlük güneşlik olur haftasonunun gelmiş olmasının neşesini saçar insanın içine. napcam ben şimdi bu rüzgarı yağmuru haftasonu ühü ühü ühü :KK61:

Ben de tam tersi böyle kapalı hava+çay+kitap haftasonunu çok severim.

Gerçi artık çay yok hayatımda ama:)

Canım üzme kendını daha 3 gun varmıs doktorlar bat gecmesınden bır hafta sonra test yapın dıyor daha saglı sonuc ıcın.

Güneşli günden daha çok severim böyle havaları :) Battaniyeye sarılıp kitap okumayıı :)

Ben de tam tersi böyle kapalı hava+çay+kitap haftasonunu çok severim.

Gerçi artık çay yok hayatımda ama:)
Hiç çay içmiyor musun ? Günde 2 tane açık içebilirsin demişti bana doktorum yada onun yerine 1 türk kahvesi.

Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. İnşallah darısı siz gebelik haberini bekleyenlerin başına:)

Lavincim sana bırsey sorucam suanda hamılelık donemınde folık asıt almaya devam edıyormusun? ayrıca baska takvıye vıtamın vs alıyormusun merak ettım de

Lavincim sana bırsey sorucam suanda hamılelık donemınde folık asıt almaya devam edıyormusun? ayrıca baska takvıye vıtamın vs alıyormusun merak ettım de
İlk üç ay sadece folic asit yeterli dedi doktor. Sanırım 3 ay bitince doktor takviye vitamin verecek.

Tatlım evet dündü kontrolüm. Bebişim sağlıklı çok şükür. Kalbini dinledik,elleri kolları bile hareket etti. Şaşırdım minicik şey bi de hareket etti diye.
İlk kontrolde görünen kistim de yok olmuş çok şükür. Bu da fotomuz
Canım benim yesin teyzesi onu :) ben de 12 haftaya girmeden gitmeyi düşünüyorum ikili için bulantıların ne alemde ? Ben hala çekiyorum

Canım benim yesin teyzesi onu :) ben de 12 haftaya girmeden gitmeyi düşünüyorum ikili için bulantıların ne alemde ? Ben hala çekiyorum

Ben ikili test yaptırmayacağım. sadece 3 hafta sonra gideceğim doktor ense, burun ölçümü yapacak.

Bulantım felaket durumda, az önce kusma sonucu boğazım yandı hem de yutkunamıyorum bile.

Çok yoruldum gerçekten artık. 10. hafta sonrası azalır diye okudum birkaç yerden. Umarım artık geçer gecelerim kabus dolu geçiyor.

Kızlar günaydın merhaba herkese çok uzun zaman oldu yazmayalı en son Nisan Ayında hamile olduğumu yazmıştım malesef düşük Yaptım :KK43:bu ay bakalım nolucak bat 7 Kasım eklersiniz sevinirim hamile arkadaşları tebrik ederim

Arkadaşlar Merhaba iki gün önce test yapmıştım adete 3kala negatif çıkmıştı. Aynı teste ertesi gün baktım silik çizgi var. 24 saat geçmişti üstünden. Sizce hamile miyim?

Arkadaşlar Merhaba iki gün önce test yapmıştım adete 3kala negatif çıkmıştı. Aynı teste ertesi gün baktım silik çizgi var. 24 saat geçmişti üstünden. Sizce hamile miyim?

canım o çizgi beyaz mı pembe mi? beyazsa buharlaşma çizgisidir. bende de oldu bir defa. ama her durumda testi tekrarlaman lazım çünkü aradan uzun zaman geçtiği için sonuç geçersiz biliyorsun.. inşallah hamilesindir.

Back