günaydın arkadaşım hayırlı buymuş biliyorum bekleme sürecinde kart görmek can sıkıcı ama inan Rabbim ne zaman nasip ederse doğru zaman o
çooookkk oldu desem o kadar çok oldu ki artık oğluma nasil hamile kaldım ondan şüphe duyuyorumyok ben zaten beklemiyordum benim için bi sorun yok :) zaten denememiştik de bazı günler kaçak olmuştu ondan şüphelendim. teşekkür ederim iyi dileklerin için. sen kaç kez denedin bu ikinciyi
Günaydınlar hanımlar :) Mutlu, huzurlu bir gün olsun inşallah...
Günaydın hanımlar. Güzel haberli bir gün olsun inşallah. Gün geçmedikçe testlere pek güvenmeyin derim. Ayrıca negatif çıkıpta hamile olan bir çok tanıdığım var. Ulytau arkadaşım hamile olabilirsin. Genelde ilk haftalar hamile gibi hissedilmez, hiç bir şey yokmuş gibi hissedilir . Hadi hayırlı haberler
çooookkk oldu desem o kadar çok oldu ki artık oğluma nasil hamile kaldım ondan şüphe duyuyorum
Ayy burası süper coşmuş yeni gelenler Hoşgeldiniz... Herkese hayırlı haftalar... Bahar yorgunluğu başladı ayakta uyuyorum resmen
Kızlar bugun reglin 14. Günündeyim. 30 günde 1 regl oluyorum ve 16-17. Günlerde yumurtlama olmasını bekliyordum( geçen ay akıntıyı takip ettim 17. Gündü) bugun ovülasyon testi yaptım,daha önce kullananlar bakabilir mi ? Yumurtladımmı acaba çift koyu çizgi çıktı
selam kızlarr:) nasılsınız
Dün yaptığım silik çizgiydi,ilk defa bugun koyu çizgiyi gördüm. Ozaman yarınki testi baz alıcam. Silik çıkarsa bugun yumurtlamış oluyorum heralde. Teşekkür ederimm :)3 gün de pozitif verebilir, en koyu olanı baz alman lazım o zaman. dün yaptığın nasıl çıkmıştı ? yarın daha silik çıkarsa yumurtlama günün yarın demektir. çünkü hormon pik yapıp azalmaya başladığında yumurta atılır.
İyiyim bnde sen nasılsın ? Kafamda deli sorularla adliyede takılıyorum :))))selam kızlarr:) nasılsınız
Dün yaptığım silik çizgiydi,ilk defa bugun koyu çizgiyi gördüm. Ozaman yarınki testi baz alıcam. Silik çıkarsa bugun yumurtlamış oluyorum heralde. Teşekkür ederimm :)
Tahminlerim şaştı yaaayok silik çıkarsa yarın yumurtlamış olursun, bugün lh hormonun pik yapmışsa şayet yani koyuyu gördüysen yarın hormon azalacak ve yumurtayı bırakacak demektir. bugün dene sen zaten 72 saat yaşayabiliyor spermalar. gece yumurtlarsan kaçırma diye :)
Tahminlerim şaştı yaaabi günü dolu bi günü boş geçiyoruz,hergün olursa kalite düşüyormuş ya :) bugun boş gün. Yarın olsa yumurtlamayı kaçırmış mı oluyorum
Çarşamba sabahı daha kesin bnce :) umarım kaçmaz :)sayı olarak azalıyor sadece kalitede bi problem olmaz, kaçırmış olmazsın herhalde pozitif gördüğün zaman 12-24 saat içerisinde oluyor yumurtlama.
neymiş kafanda deli sorular kuzucum:)İyiyim bnde sen nasılsın ? Kafamda deli sorularla adliyede takılıyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?