Her gidişinde görene kadar yaşayacaksın o paniği.. Kötü şeyler düşünme annesi minnoş büyüyor.. Tekmeleri başlasın o rahatlatacak seniBen de öyle teselli buluyorum. Yolunda gitmeyen bir şey olsa belirti verir diyorum. Haftaya sağlıklı göreyim bebeğimi bir şey istemiyorum başka.
inşallah canım. o günler ilk zamanlar geçmek bilmiyor iyi bilirim :)
oğluş geliyor inşallah :)
evet canım liste epey bereketli maşallah :) daha artsın :)vee liste güncellendisağlıkla büyüsün minik paşa.. annesine babasına hayırlı evlat olsun inşallah.. bir de uslu olsun.. benimki gibi yaramaz olmasın portmantonun rafları 2. kez devrildi bu gece ve artık yerine oturmuyor usta çağırmak lazım
Valla çok ilginç canım ya A anneveoglusu ve @Mihrimah00 da bize çok yakın bir halk oyunları ekibi kurulur toplansak
Hepimiz hamile kalınca dombili dombili buluşup topige foto atar Çorlu'da olmayan kızları kiskandiririz
merhaba canım nasılsın oğluşun nasıl
sen çorludamı çerkezköydemiydin ayyy yaşlanıyorum ben yaaa
BEN GELİRİM BULUŞMA OLURSA ÇORLUDA MÜSAİT OLURSAM İNŞALLAH
Ben Çorludayim canım oğlan iyi çok şükür kreşe uyum sağlamaya çalışıyor ama bize kök söktürüyor evdeaynı zamanda 3 yaş bunalımında valla sinir stres had safhada :) bu arada ne yaşlanması yahu biz yaslanmiyoruz olgunlaşiyoruz
Cidden buluşalım bir ara yaa hazır bu kadar toplanmışiz :))
geçmiş olsun canım, okuldan falan mı bulaştı acaba?Günaydın tatliskolar benim bidik yine ateşli umarım rahat atlatiriz bu dönemi
en tatlı zamanları ama canım o kuzunun biliyormusun her anının tadını çıkarın
zaman hızla akıyor ben kuzumun 3 yaş dönemini nasıl özlüyorum
haklısın yaşlanmıyoruz olgunlaşıyoruz
geçmiş olsun canım, okuldan falan mı bulaştı acaba?
Gecmıs olsun canım umarım en kısa sürede atlatırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?