2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ben de öyle teselli buluyorum. Yolunda gitmeyen bir şey olsa belirti verir diyorum. Haftaya sağlıklı göreyim bebeğimi bir şey istemiyorum başka.
Her gidişinde görene kadar yaşayacaksın o paniği.. Kötü şeyler düşünme annesi minnoş büyüyor.. Tekmeleri başlasın o rahatlatacak seni ;)

inşallah canım. o günler ilk zamanlar geçmek bilmiyor iyi bilirim :)
oğluş geliyor inşallah :)

vee liste güncellendi ;) sağlıkla büyüsün minik paşa..:nazar: annesine babasına hayırlı evlat olsun inşallah.. bir de uslu olsun.. benimki gibi yaramaz olmasın:KK70: portmantonun rafları 2. kez devrildi bu gece ve artık yerine oturmuyor usta çağırmak lazım :(

vee liste güncellendi :KK66: sağlıkla büyüsün minik paşa..:nazar: annesine babasına hayırlı evlat olsun inşallah.. bir de uslu olsun.. benimki gibi yaramaz olmasın:KK70: portmantonun rafları 2. kez devrildi bu gece ve artık yerine oturmuyor usta çağırmak lazım :KK43:
evet canım liste epey bereketli maşallah :) daha artsın :)
hakkaten uslu olsun çok zor yaramaz çocuk helede erkekse. evde eşya kalmaz tabi :)

merhaba canım nasılsın oğluşun nasıl

sen çorludamı çerkezköydemiydin ayyy yaşlanıyorum ben yaaa

Ben Çorludayim canım oğlan iyi çok şükür kreşe uyum sağlamaya çalışıyor ama bize kök söktürüyor evde :( aynı zamanda 3 yaş bunalımında valla sinir stres had safhada :) bu arada ne yaşlanması yahu biz yaslanmiyoruz olgunlaşiyoruz ;)

BEN GELİRİM BULUŞMA OLURSA ÇORLUDA MÜSAİT OLURSAM İNŞALLAH

Cidden buluşalım bir ara yaa hazır bu kadar toplanmışiz :))

Ahhh u çalışanların hali ne olacak :) haftasonu gelıyor dıye sevınıyoruz .

Günaydın tatliskolar benim bidik yine ateşli umarım rahat atlatiriz bu dönemi

Ben Çorludayim canım oğlan iyi çok şükür kreşe uyum sağlamaya çalışıyor ama bize kök söktürüyor evde :KK43: aynı zamanda 3 yaş bunalımında valla sinir stres had safhada :) bu arada ne yaşlanması yahu biz yaslanmiyoruz olgunlaşiyoruz :KK66:

Cidden buluşalım bir ara yaa hazır bu kadar toplanmışiz :))

en tatlı zamanları ama canım o kuzunun biliyormusun her anının tadını çıkarın
zaman hızla akıyor ben kuzumun 3 yaş dönemini nasıl özlüyorum

haklısın yaşlanmıyoruz olgunlaşıyoruz

en tatlı zamanları ama canım o kuzunun biliyormusun her anının tadını çıkarın
zaman hızla akıyor ben kuzumun 3 yaş dönemini nasıl özlüyorum

haklısın yaşlanmıyoruz olgunlaşıyoruz

Cidden çok hızlı geçiyor zaman nasıl büyüdü anlamıyorum

geçmiş olsun canım, okuldan falan mı bulaştı acaba?

Sağol canım evet sınıflarında bir çocuk hastaydi heralde ondan bulaştı. bu yilimiz böyle hastalıkla geçecek zaten muhtemelen. ilk kez topluluğa giriyor ya bağışıklık kazanana kadar çok hastalaniyor çocuklar :( hastalık bir şey değil de ateşten çok korkuyorum tekrar havale gecirirse diye :(

Gecmıs olsun canım umarım en kısa sürede atlatırsınız

Sağol tatlım inşallah

Back