- 27 Eylül 2011
- 6.838
- 8.390
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnnn Mutlu haftalar kızlarrr
Günaydın hanımlar,
cumartesi günü doktora gittik biz KIZIMLAkocaman olmuş benim kuzum, 532 gr 27 cmdi. renkli ultrasonada girdik ama biraz utangaç herhalde hep yüzünü kapattı, pek hareketli pek numaracı
şeker değerlerimi ben kendim evde izliyordum (babam şeker hastası olduğu için onun aletiyle her gün açlık ve tokluğumu kontrol ediyordum) o sonuçlara istinaden yükleme yapmamıza gerek yok dedi doktorum, sen yinede tatlı hamurişi dikkat edebilirsin istersen dedi. kan testi ve renkli ultrasona yönlendirdi sonuçları aldık ama acil doğuma gidince sonuçlarımızı gösteremedik. ama onlardaki değerlerde normal görünüyor. özlemişim valla fıstığımı görmeyi, en son 29 ağustosta gitmiştim çünkü
![]()
Çok sevindim canım inşallah döllenip bebek olur yumyumlar :) ayrıca cok geçmiş olsun sana bir şey olmamış cok şükür Allah beterinden korusun
Çok geçmiş olsun. Cana geleceğine tabi ki mala gelsin ama insan korkuyor yine de.
Sadaka ver canım bence bi.
evet yaaaaa görünce bende yemek istedim :) baksanıza teyzeleri benim arsızımaMaşallah minik fıstığa pek güzel büyümüş anneye oyunlar da başlamış yerim onun minik totisini
evet yaaaaa görünce bende yemek istedim :) baksanıza teyzeleri benim arsızıma![]()
evet yaaaaa görünce bende yemek istedim :) baksanıza teyzeleri benim arsızıma![]()
bol bulantılı bir günden daha günaydın kızlar
Gün hiç geçmiyo sanki canım yaOyy kuzum geçecek inşallah yaa kiyamam
Gün hiç geçmiyo sanki canım ya![]()
Selam kızlar
Benim iki gündür bulantım yok gibi. Sadece çok hafif mide yanması oluyor bazen. Çok tedirginim bebeğime bir şey mi oldu diyeRandevum da haftaya. Öğleden sonra doktora mı gitsem ne yapsam bilemiyorum.
canım benim dramamine diye bir ilaç var bulantı için gerçi sen zaten biliyorsundur kime ne anlatıyorsam :) ama benim bulantım olmamasına rağmen ya olursa diye her gittiğimde yazardı doktor bence çok zorlanıyorsan kullan zararlı olsa yazmaz doktorlar da sonuçta tabi yine sen bilirsin de kraker vs kesmiyor mu hiç limonlu yiyecek içecek falan...
Selam kızlar
Benim iki gündür bulantım yok gibi. Sadece çok hafif mide yanması oluyor bazen. Çok tedirginim bebeğime bir şey mi oldu diyeRandevum da haftaya. Öğleden sonra doktora mı gitsem ne yapsam bilemiyorum.