2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

tabiki devamlı giriyordum ama bu sayfadan yazışmamıştık kimselerle takılırım artık ;)

ben de sıcağı sıcağına hemen listeye ekliyorum:)))))

Ayyyy hadi hayırlısı çalışmalar başlamış. BAT bekleyecek birileri oldukça seviniyorummm

Ay kızlar hiç sormayın nasıl heycanlıyım bilemezsiniz. :) Ama açıkcası endişeliyim birazcık bir kere yaptık daha ondanda hemen kalkıp yıkadım filan niye böyle birşey yaptım bilmiyorum :D Benim umudum gelecek aya inşallah :) 31 ekim adetimi olurum sonra ovulasyon testi yapıp denicem.. :) Dualarınız esirgemeyin hayırlısı olur inşallah hepimizin hakkında :)

inşallah bende kendimden biraz bahsedeyim sizlere nisan ayında 1,5 aylık bile henüz degilken kanamam sonucu düşük yaptım doktor miyomdan olmuş olabilir dedi ve hemen miyom ameliyatı oldum akabinde 2 ay korunma süresi geçirdim şuan agustostan beri korunmuyoruz inşallah bu ay sevinçli haberler alırım inşallah sizlerle beraber......

inşallah bende kendimden biraz bahsedeyim sizlere nisan ayında 1,5 aylık bile henüz degilken kanamam sonucu düşük yaptım doktor miyomdan olmuş olabilir dedi ve hemen miyom ameliyatı oldum akabinde 2 ay korunma süresi geçirdim şuan agustostan beri korunmuyoruz inşallah bu ay sevinçli haberler alırım inşallah sizlerle beraber......

Hakkında hayırlısı olsun :)

geçmiş olsun canım umarım tez zamanda sağlıkla tekrar hamile kalırsın

herkese merhaba, bende uzun zamandır takip ediyorum benide eklermisiniz. BAT 25 Ekim fakat bu ay umutsuzum

hoş geldin :) kaçıp gitmeceksin ama dimi bak ekliyorum listeye ;)

geçmiş olsun canım umarım tez zamanda sağlıkla tekrar hamile kalırsın

hoş geldin :) kaçıp gitmeceksin ama dimi bak ekliyorum listeye :KK66:
:) hayır bir yere gitmeyecegim ,zaten takip ediyordum zaten yeni yeni yazmaya başladım çünkü kendimi yalnız ve kötü hissediyroum regl başaladığında sizlerden destek alıyordum okuyarak şimdi aranıza katılmak istedim:)

:) hayır bir yere gitmeyecegim ,zaten takip ediyordum zaten yeni yeni yazmaya başladım çünkü kendimi yalnız ve kötü hissediyroum regl başaladığında sizlerden destek alıyordum okuyarak şimdi aranıza katılmak istedim:)

iyi ettin canım sana da uğurlu gelsin topik inşallah

Back