2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Merhaba Kızlar,

1o gün önce Ankarada Hrs hastanesınde Prof. Tarık Aksu hoca'ya muayene olmaya gittim. Çok şükür tüm degerlerim güzl çıktı ancak genetik testde benım kanım normal ınsanlara gore daha yogun ve sıvılasmama sorunu varmıs bu nedenden dolayı B12 ignesi vurulmam gerektıgını belırttı.Ancak isvecte yasadıgım için burda vurulmam cok zor :( bu durum benı çok düşündürüyor çunku düşük riskim çok fazla :(:(

3 aydır deniyoruz ama bu ay nasıl olucak regl de ayın 29 bakalım bu ay nasıl sonuclanıcak.Buayda olmazsa onumuzde ki ay ovülasyon testlerınden kullanmayı düşünüyorum.Sizce faydalı oluyormu?

Merhaba Kızlar,

1o gün önce Ankarada Hrs hastanesınde Prof. Tarık Aksu hoca'ya muayene olmaya gittim. Çok şükür tüm degerlerim güzl çıktı ancak genetik testde benım kanım normal ınsanlara gore daha yogun ve sıvılasmama sorunu varmıs bu nedenden dolayı B12 ignesi vurulmam gerektıgını belırttı.Ancak isvecte yasadıgım için burda vurulmam cok zor :KK43: bu durum benı çok düşündürüyor çunku düşük riskim çok fazla :KK43::KK43:

3 aydır deniyoruz ama bu ay nasıl olucak regl de ayın 29 bakalım bu ay nasıl sonuclanıcak.Buayda olmazsa onumuzde ki ay ovülasyon testlerınden kullanmayı düşünüyorum.Sizce faydalı oluyormu?

ovulasyon testleri faydalı oluyor tabi net çatlama gününü öğrendiğin için. ama neden orda iğneyi vurulamıyorsun onu anlamadım..

ovulasyon testleri faydalı oluyor tabi net çatlama gününü öğrendiğin için. ama neden orda iğneyi vurulamıyorsun onu anlamadım..

Normalde de B12 ignesini Türkiye'de doktordan rapor alıp vurunabilirorsun. Burda da tekrardan jinekolog gitmem gerekiyor bugun hastaneden test sonuclarımı ıstedım bakalım onları gosterıcem.Belki yardımcı olurlar burda sağlık sistem ne yazık ki Türkiyedeki gibi değil herseyde cok ugrastırıyorlar büyük ihtimal gerek yok bile diyebilirler :)

Arkadasım hamileydi 40.haftası gectı sezeryana almadılar kızı sırf normal dogurması ıcın 42. haftaya kadar beklettıler Allahtan kızın sancısı geldıde hemen apar topar normal doğuma aldılar.Burda böyle bir sistem olduğu için ne olucak hiç bilemiyorum :)

Normalde de B12 ignesini Türkiye'de doktordan rapor alıp vurunabilirorsun. Burda da tekrardan jinekolog gitmem gerekiyor bugun hastaneden test sonuclarımı ıstedım bakalım onları gosterıcem.Belki yardımcı olurlar burda sağlık sistem ne yazık ki Türkiyedeki gibi değil herseyde cok ugrastırıyorlar büyük ihtimal gerek yok bile diyebilirler :)

Arkadasım hamileydi 40.haftası gectı sezeryana almadılar kızı sırf normal dogurması ıcın 42. haftaya kadar beklettıler Allahtan kızın sancısı geldıde hemen apar topar normal doğuma aldılar.Burda böyle bir sistem olduğu için ne olucak hiç bilemiyorum :)

anladım canım evet yurt dışında sistem farklı biliyorum.. dene şansını bakalım umarım olumlu sonuç alırsın

cnntrm cnntrm canım senin bu ay mı kontrolün vardı? Ben mi yanlış hatırlıyorum.

önümüzdeki hafta gidicem canım ama fakülteye gidemiycem bu defa burda yaptırmayı düşünüyorum. içim rahat bakalım temiz çıkacak inşallah yine

anladım canım evet yurt dışında sistem farklı biliyorum.. dene şansını bakalım umarım olumlu sonuç alırsın

önümüzdeki hafta gidicem canım ama fakülteye gidemiycem bu defa burda yaptırmayı düşünüyorum. içim rahat bakalım temiz çıkacak inşallah yine

İnşallah canım temiz çıkacak. Güzel heberlerini alacağız burdan hep beraber.
Sonra da gelsin çalışmalarr:KK200:

İnşallah canım temiz çıkacak. Güzel heberlerini alacağız burdan hep beraber.
Sonra da gelsin çalışmalarr:KK200:

aynen canım temizi gördüğüm gibi şubat ayında aldığım ama sonra büyük hayal kırıklığıyla kullanmadığım folik asite başlıycam hayırlısı inşallah

Back