Selam kızlar
Benim iki gündür bulantım yok gibi. Sadece çok hafif mide yanması oluyor bazen. Çok tedirginim bebeğime bir şey mi oldu diyeRandevum da haftaya. Öğleden sonra doktora mı gitsem ne yapsam bilemiyorum.
evet korkuyorum ama ilaç kullanmaya bilmiyorum ya çok ilerlerse bi doktora sorayım dimikraker limon hiçbi şey fayda etmiyo limonu baya bi yedim
onu da duymuştum bi sorayım eczaneye en iyisiSor tabi canım kendine eziyet etme bir de bileklik falan da varmış bulantı önleyici onu da bir araştır istersen
yok canım herkeste hep aynı kalmıyor ki belirtiler moralini bozma için rahat etmeyecekse doktora git tabii
Canım hemen olumsuzu düşünme geçmiş işte ne güzel vücudun hamileliği kabul etmiş demek ki artık tepki vermiyor. Kendini böyle strese sokma annecik bebeği de uzersin yoksa
Bekleyeceğim 1-2 gün daha öyle karar verdim. Bir de mayıs annelerinde bir arkadaşın da böyle geçmiş ama geri gelmiş bulantıları. YineYsmdfn da 2 hafta bulantılarının sürdüğünü söylemişti. Sabırlı olup gitmemeye çalışacağım doktora.
Doktorum 9. Haftada hormonların pik yaptığını en geç 12. Haftaya kadar normale döndüğünü söylemişti. Sabredin kızlar,zor ama geçecekBekleyeceğim 1-2 gün daha öyle karar verdim. Bir de mayıs annelerinde bir arkadaşın da böyle geçmiş ama geri gelmiş bulantıları. YineYsmdfn da 2 hafta bulantılarının sürdüğünü söylemişti. Sabırlı olup gitmemeye çalışacağım doktora.
Canım yazdıklarımı okudun mu bilmiyorum benim iki gündür mide bulantım yok. Sadece hafif mide yanması oluyor ara sıra. Kendime dert ettim bu durumu.Doktorum 9. Haftada hormonların pik yaptığını en geç 12. Haftaya kadar normale döndüğünü söylemişti. Sabredin kızlar,zor ama geçecek
Bekleyeceğim 1-2 gün daha öyle karar verdim. Bir de mayıs annelerinde bir arkadaşın da böyle geçmiş ama geri gelmiş bulantıları. YineYsmdfn da 2 hafta bulantılarının sürdüğünü söylemişti. Sabırlı olup gitmemeye çalışacağım doktora.
Ahhh ahhh keske hamıle kalsam da bende kızlar bulantım var ne yapmalıyım dıye sıze danışsam
O da olacak canım her geçen gün biraz daha yaklaşıyorsun o günlere
Canım görmemişim mesajını. Aynı hissi yaşadım bende,birdenbire bulantı gidince acaba bişeymi oldu demiştim. Tam o haftalarda göğüs ağrımda geçmişti korkmuştum bnde :) bebeğe bişey olsa kendini mutlaka belli eder( kanama vs.) şanslı gebesin demişti doktorum :) korkma sendeSelam kızlar
Benim iki gündür bulantım yok gibi. Sadece çok hafif mide yanması oluyor bazen. Çok tedirginim bebeğime bir şey mi oldu diyeRandevum da haftaya. Öğleden sonra doktora mı gitsem ne yapsam bilemiyorum.
canım bu kadar stres yapma. herkesin midesi bulanacak diye bişi yok. 9 ay geçmez yoksa :) ben 4 ayda 4 defa istifra ettim. ne tiksinme ne bulantı hiç bir şey yaşamadım. 7. aya kadar kusan annemin kızıyım bu arada :) takılma o belirtilere. ah şu kıprıtıları bir duysan nasıl rahatlıyorsun anlatamam. ama 19. haftaya kadar sabretmelisin :)Selam kızlar
Bir an önce büyüse de ben de tadını çıkarsam azıcık:) Senin bebişin cinsiyeti ne?canım bu kadar stres yapma. herkesin midesi bulanacak diye bişi yok. 9 ay geçmez yoksa :) ben 4 ayda 4 defa istifra ettim. ne tiksinme ne bulantı hiç bir şey yaşamadım. 7. aya kadar kusan annemin kızıyım bu arada :) takılma o belirtilere. ah şu kıprıtıları bir duysan nasıl rahatlıyorsun anlatamam. ama 19. haftaya kadar sabretmelisin :)
kızlar panık yok sakiinnn , ıyı dusunelım ıyı olsun .
Lavıncıgım senın bebiş kız bence ıcıme dogdu bırden nedense
Ben de öyle teselli buluyorum. Yolunda gitmeyen bir şey olsa belirti verir diyorum. Haftaya sağlıklı göreyim bebeğimi bir şey istemiyorum başka.Canım görmemişim mesajını. Aynı hissi yaşadım bende,birdenbire bulantı gidince acaba bişeymi oldu demiştim. Tam o haftalarda göğüs ağrımda geçmişti korkmuştum bnde :) bebeğe bişey olsa kendini mutlaka belli eder( kanama vs.) şanslı gebesin demişti doktorum :) korkma sende
inşallah canım. o günler ilk zamanlar geçmek bilmiyor iyi bilirim :)Bir an önce büyüse de ben de tadını çıkarsam azıcık:) Senin bebişin cinsiyeti ne?
Oyyy maşallah. İsim düşündünüz mü?inşallah canım. o günler ilk zamanlar geçmek bilmiyor iyi bilirim :)
oğluş geliyor inşallah :)
ismi henüz yok teyzesi :) düşünmedik :)Oyyy maşallah. İsim düşündünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?