2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

inşallah benimde normal doğumum olur. gerektiği kadar konuşuyor bence cnm . bakalım ilerleyen zamanlrda nasıl gidecek

Ben hiç gitmedim bilmiyorum o yönünü ama doktorlugu konusunda hep olumlu şeyler duydum. Bu ayki kontrolume ona gitmeyi düşünüyorum önceliğim orhan bey aslında ama ona erken döneme randevu bulabilecegimi sanmıyorum

Ben hiç gitmedim bilmiyorum o yönünü ama doktorlugu konusunda hep olumlu şeyler duydum. Bu ayki kontrolume ona gitmeyi düşünüyorum önceliğim orhan bey aslında ama ona erken döneme randevu bulabilecegimi sanmıyorum
orhan bey ablamın doktoruydu. o da çok iyi gerçekten . ben de ona randevu bulamamştım sonra toygun beyden aldım ve devam ettim.

Ben de Allah nasip ederse bu yıl hamile kalmak istiyorum,iki yıllık evliyim.

Kızlar bugun kontrolum vardı , cok fazla yumurtam oluşmus , 2 tane sı daha buyuk dıgerlerıne , doktor sen cok ıyı bır tavuksun dedı :) Şakacı neşelı brı doktorum var bu arada cok sevıyorum , pazartesı gunu de kontrolum var eger catlamazsa catlatma ıgnesı vurulacam pazartesı gunu

Bugun kontrol dönüşünde de kaza yaptım :( cok korktum ya , arabada hasar var cok sukur kı bana bısey olmadı . Cok korkutucuydu o sahneyı hatırlamak ıstemıyorum , paylaşmak ıstedım sızınle .

Kızlar bugun kontrolum vardı , cok fazla yumurtam oluşmus , 2 tane sı daha buyuk dıgerlerıne , doktor sen cok ıyı bır tavuksun dedı :) Şakacı neşelı brı doktorum var bu arada cok sevıyorum , pazartesı gunu de kontrolum var eger catlamazsa catlatma ıgnesı vurulacam pazartesı gunu

Çok sevindim canım inşallah döllenip bebek olur yumyumlar :) ayrıca cok geçmiş olsun sana bir şey olmamış cok şükür Allah beterinden korusun

dün adet olmam lazımdı olmadım acaba rahim filmi işe mi yaradı :)

Bugun kontrol dönüşünde de kaza yaptım :KK43: cok korktum ya , arabada hasar var cok sukur kı bana bısey olmadı . Cok korkutucuydu o sahneyı hatırlamak ıstemıyorum , paylaşmak ıstedım sızınle .
Çok geçmiş olsun. Cana geleceğine tabi ki mala gelsin ama insan korkuyor yine de.

Sadaka ver canım bence bi.

Back