2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Maaşallah kalabalıklaşıyoruz giderek, herkesi hamile görmek ümidiyle ....

Akıntıyla alakası yoktur tatlım benim de şuan çok, doğurgan akıntı hem de kremsi ama gebe değilim. Hormonlarla ilgilidir heralde

Hoşbulduk canım, ben henüz hamile değilim,denemelere de başlamadık, nisan itibarıyla folik asit kullanmaya başlayacağım, temmuz da hamile kalmayı planlıyorum nasip olursa..

Ben de hep unutuyorum folik asiti bölük pörçük ben de temmuz gibi başlasam süper olur aslında bahara gelir doğum

Ben de hep unutuyorum folik asiti bölük pörçük ben de temmuz gibi başlasam süper olur aslında bahara gelir doğum
Foliki bakalım ben ne yapacağım, bende bahar da doğsun istediğim için temmuz da hamile kalmak istiyorum canım..

Günaydın hanımlar. Güzel haberli bir gün olsun inşallah. Gün geçmedikçe testlere pek güvenmeyin derim. Ayrıca negatif çıkıpta hamile olan bir çok tanıdığım var. Ulytau arkadaşım hamile olabilirsin. Genelde ilk haftalar hamile gibi hissedilmez, hiç bir şey yokmuş gibi hissedilir . Hadi hayırlı haberler

çok geçmiş olsun benim komşum aynı sıkıntı ile uğraştı sonrasında gebe kaldı ikinci kuzusunu kucağına aldı darısı sana olsun arkadaşım vakti geldiğinde hayırlısı ile

inşallah bebişin gelmiştir arkadaşım doğum günü hediyem göbüşünde dir

günaydııın :) ben de geldim. ve erken gebelik testi yaptım sonuç negatif

günaydın arkadaşım hayırlı buymuş biliyorum bekleme sürecinde kart görmek can sıkıcı ama inan Rabbim ne zaman nasip ederse doğru zaman o

Herkese merhabalar
bende dün itibariyle sizlere yazmaya başladım
bende ikinciyi istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…