• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ooooo maşallah yaa .Allahım banada senin rahatlığından versin benim daha 2 günüm var ona rağmen test yaptım bugün :KK70:

:D ben pek beklemediğimden sanırsam bu rahatlığım ya kasık ağrım var o da belki regl olacağımdandır yani

süper valla benim her ikisi de annem kv çok uzak ve her ikisinin de kendi meşguliyetleri var bana gelemezler en fazla 1 - 2 ay :KK43:

kamudamı görev yapıyorsun öyle ise soğan ekmek ye yavruna kendin bak 2 yıl ücretsiz izin alıp derim
ben ilkinde yapamadım çok pişmanım şimdi de ücretsiz izin zor ama tüm izin haklarımı kullanacağım nasip olursa

kamudamı görev yapıyorsun öyle ise soğan ekmek ye yavruna kendin bak 2 yıl ücretsiz izin alıp derim
ben ilkinde yapamadım çok pişmanım şimdi de ücretsiz izin zor ama tüm izin haklarımı kullanacağım nasip olursa

benim de zor ücretsiz izin malesef benim maaşım olmazsa olmuyor kahpe kader :KK53::KK53:

anladım herkesin kendine göre sıkıntıları var haklısın hele kuzucuğun gelsin buna bir çözüm bulursunuz

2,5 yaşında canım daha küçük aslında araları çok olsun istemedim ama malesef hayat planlarimi altüst etti inşallah seneye bu zamanlar hamile kalmayı basaririm

kalırsın kalırsın hiç merak etme :) az daha büyüsün paşa yazık o da minnacık sevgiye ihtiyacı var

2,5 yaşında canım daha küçük aslında araları çok olsun istemedim ama malesef hayat planlarimi altüst etti inşallah seneye bu zamanlar hamile kalmayı basaririm

hayırlısı olsun arkadaşım aslında tam zamanı ama ne yap et 4 yaşından önce gebe kal arayı açma
ben çok istedim ama nasip olmadı arası açıldı

Kizlarrr benim BAT 31 mart ya 6 nisan da benim dogum gunum insallah 6 nisan a bebis gelir bana dunyanin en guzel hediyeyi verir ve 6 nisan da supriz yapacagim esime o aksam bana hediye taktim edecektir sabah 6 da iş gittigi icin aksama guzel yemekler yaparim birde pasta bende bir kucuk paket yapar testi icine koyar veririm.
Ayyy ne guzel olur insallah Allahim insaAllahhhh :KK68::KK68:

Kizlarrr benim BAT 31 mart ya 6 nisan da benim dogum gunum insallah 6 nisan a bebis gelir bana dunyanin en guzel hediyeyi verir ve 6 nisan da supriz yapacagim esime o aksam bana hediye taktim edecektir sabah 6 da iş gittigi icin aksama guzel yemekler yaparim birde pasta bende bir kucuk paket yapar testi icine koyar veririm.
Ayyy ne guzel olur insallah Allahim insaAllahhhh :KK68::KK68:

İnşalllaah canımmm. Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı mutlu haberler almayı nasip etsinnnn . :KK68::KK68:

Canım evet 4.yü düşünüyoruz. Küçük kızım 5 yaşında onu çok sevgiyle huzurla büyüttüm 4. Yüde göze alarak şansımı denemeye karar verdim,,, dr umuzun tavsiyesiyle eşime aynı zamanda takviye ve alkali diyeti yaptırıyorum. Nasibimde ne varsa o olucak ne yapalım... Durumdan haberdar ederim sizi...

Allah gönlüne göre versin.

Kızlar günüme 2 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım bugün tabi sonuç negatif :KK34: inşallah yanlıştır ya . Erkenmi davranmışım sizce bkıyorum kimileri 2 gün kala öğreniyor :/

Daha erken yapmışsın ama testi, moralini bozma şimdiden.

ben de öyle yapmıştım yumurtluyormuşum :KK70:

Valla sipariş ettim, adetim de yeni bitti. Tahminime göre 17. ya da 18. gün olması lazım. Hem periyodum öyle hem de akıntılardan öyle anladım ama emin değilim.

kalırsın kalırsın hiç merak etme :) az daha büyüsün paşa yazık o da minnacık sevgiye ihtiyacı var

inşallah canım aynen yavrum da küçük daha ben de öyle teselli ettim kendimi demek ki başbaşa daha fazla zaman geçirmemiz gerekiyor oğlumla diye

hayırlısı olsun arkadaşım aslında tam zamanı ama ne yap et 4 yaşından önce gebe kal arayı açma
ben çok istedim ama nasip olmadı arası açıldı

canım çok istedim araları yakın olsun diye ama gebelik öncesi kontrol için doktora gittiğimde rahimağzında kanser öncüsü hücreler tespit edildi bu yüzden ufak bir ameliyat geçirdim şimdi de 4 ayda bir smearle kontrol edecekler üstüste en az 2 smear sonucumun temiz çıkması lazım hamilelikten önce.. bu nedenle çok istememe rağmen ikinciyi ertelemek zorunda kaldım. hayırlısı her şey Allahtan.. sizlerle avunuyorum şimdilik :)

Back