- 14 Mart 2013
- 7.536
- 3.713
- 448
Ooooo maşallah yaa .Allahım banada senin rahatlığından versin benim daha 2 günüm var ona rağmen test yaptım bugün
ben pek beklemediğimden sanırsam bu rahatlığım ya kasık ağrım var o da belki regl olacağımdandır yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooooo maşallah yaa .Allahım banada senin rahatlığından versin benim daha 2 günüm var ona rağmen test yaptım bugün
bence kan testi yaptırsan kesin sonuç alırsın artık
anladım canım hemşiremisinvalla ildeki tek hastanede çalışıyorum yaptıramam herkes duysun istemiyorum şuan, bitane özel var idrar pozitif çıkarsa ona gitmek istiyorum
anladım canım hemşiremisin
evet canım bir kamu kurumunda yöneticiyimsağlık memuruyum canım sen çalışıyor musun
evet canım bir kamu kurumunda yöneticiyim
bebiş olursa kim bakacak ben şimdiden bakıcısını bile düşünüyorum çok gözüm korkuyor
kyv yakınımda bir süre ben bakacağım sonra kadın tutup kyv başında bırakacağım canım
süper valla benim her ikisi de annem kv çok uzak ve her ikisinin de kendi meşguliyetleri var bana gelemezler en fazla 1 - 2 ay
kamudamı görev yapıyorsun öyle ise soğan ekmek ye yavruna kendin bak 2 yıl ücretsiz izin alıp derim
ben ilkinde yapamadım çok pişmanım şimdi de ücretsiz izin zor ama tüm izin haklarımı kullanacağım nasip olursa
allah bağışlasın kaç yaşında oğluşun
2,5 yaşında canım daha küçük aslında araları çok olsun istemedim ama malesef hayat planlarimi altüst etti inşallah seneye bu zamanlar hamile kalmayı basaririm
2,5 yaşında canım daha küçük aslında araları çok olsun istemedim ama malesef hayat planlarimi altüst etti inşallah seneye bu zamanlar hamile kalmayı basaririm
Kizlarrr benim BAT 31 mart ya 6 nisan da benim dogum gunum insallah 6 nisan a bebis gelir bana dunyanin en guzel hediyeyi verir ve 6 nisan da supriz yapacagim esime o aksam bana hediye taktim edecektir sabah 6 da iş gittigi icin aksama guzel yemekler yaparim birde pasta bende bir kucuk paket yapar testi icine koyar veririm.
Ayyy ne guzel olur insallah Allahim insaAllahhhh
Canım evet 4.yü düşünüyoruz. Küçük kızım 5 yaşında onu çok sevgiyle huzurla büyüttüm 4. Yüde göze alarak şansımı denemeye karar verdim,,, dr umuzun tavsiyesiyle eşime aynı zamanda takviye ve alkali diyeti yaptırıyorum. Nasibimde ne varsa o olucak ne yapalım... Durumdan haberdar ederim sizi...
Kızlar günüme 2 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım bugün tabi sonuç negatif inşallah yanlıştır ya . Erkenmi davranmışım sizce bkıyorum kimileri 2 gün kala öğreniyor :/
ben de öyle yapmıştım yumurtluyormuşum
BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))
@baby23 BAT 1 Mart__________HAMİLE
@aysedurmaz BAT 28 Şubat__________HAMİLE
@nefesnefes24 BAT 23 Şubat
@BaykusArya BAT 9 Mart
@nastasia BAT 10 Mart
@kokulukalem BAT 12 Mart
BEBEGIMMMMMM BAT 17 Mart
@wertaszx BAT 20 Mart
@ftm00 BAT 21 Mart
@rzombie BAT 1 Nisan
@Musmutlu22 BAT 15 Mart
Orkidee0238 BAT 7 Mayıs
kalırsın kalırsın hiç merak etme :) az daha büyüsün paşa yazık o da minnacık sevgiye ihtiyacı var
hayırlısı olsun arkadaşım aslında tam zamanı ama ne yap et 4 yaşından önce gebe kal arayı açma
ben çok istedim ama nasip olmadı arası açıldı