Gunaydınlar ,
aa ne guzel buyumus bak okullu oldu . Alışır zamanla ınsallah kafana takma fazla annen varmıs en azından yanında .
Lekeler kesilince bikaç gün daha kullandım sonra bıraktım.hatırladım canım kullanmayı birden mi kesmiştin, ben bugün crinone a başlayacağım
teşekkür ederim canım :)Lekeler kesilince bikaç gün daha kullandım sonra bıraktım.
hoşgeldin biz o günleri görebilecek miyiz acaba :)MERHABALAR BENİM OĞLANDA İLKOKUL 2. SINIFA BAŞLADI GEÇEN HAFTA İZİNLİYDİM
BU HAFTA GELDİM İŞLER ÇOK YOĞUNDU YAZAMADIM
Ne güzel bir habermiş bu:) İnşallah her şey yolundadır, bir an önce bebik çalışmaları başlar.
Hastayım ve boşamaya gidiyorum :) süper canım yaptırın testlerinizi sonrada gelsin bebiş :)
hoşgeldin biz o günleri görebilecek miyiz acaba :)
şimdi alsın da oğluna süt versin o zaman artık rahatlamıştırBende dün boşadım..İçim yandı seviyolardı halbuki hala.. Ah şu kaynanalar ve anasın agzına bakan Oğlanlar çiğ çiğ yiyesim var hepsiniii
Bende dün boşadım..İçim yandı seviyolardı halbuki hala.. Ah şu kaynanalar ve anasın agzına bakan Oğlanlar çiğ çiğ yiyesim var hepsiniii
şimdi alsın da oğluna süt versin o zaman artık rahatlamıştır
Kıyamam yaa ahh şu yerini bilmeyen aileler.. ne oldu sanki oğlunun yuvasını yikinca yazık..
Ben duygusuzum artık. Zaten bunlara bakmıyorum ben çok fazla. Şimdilik böyle izne çıkıcam diyeBende dün boşadım..İçim yandı seviyolardı halbuki hala.. Ah şu kaynanalar ve anasın agzına bakan Oğlanlar çiğ çiğ yiyesim var hepsiniii
Bendede icra agirlikliyim zaten. Bende açıkçası fazla ustlenmiyorum bosanma lar genelde adli yardim. Bebek düşündüğüm için tam işe veremiyorum kendimiBen duygusuzum artık. Zaten bunlara bakmıyorum ben çok fazla. Şimdilik böyle izne çıkıcam diye
Ben iyice alakasızım bu aralar. İzne çıkacağım için bakıyorum bunlara. Ceza ağırlıklıyım aslında.Bendede icra agirlikliyim zaten. Bende açıkçası fazla ustlenmiyorum bosanma lar genelde adli yardim. Bebek düşündüğüm için tam işe veremiyorum kendimi
Ben iyice alakasızım bu aralar. İzne çıkacağım için bakıyorum bunlara. Ceza ağırlıklıyım aslında.
Sürünüyorum modundasın yani :) ben eskidim artık ama şuanda stajyer modundayım uzaktan bakıyorum dosyalara :))Ben yeniyim ya daha Cmk dışında cezam yok :)
Günaydınnn :)günaydınlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?