2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Çıktı kızlar sonucum ama doktorla konuşamadım daha. Açlık şekerim 70-100 aralığında olması gerekiyor benimki 99 :) yüklemeden sonraki 1. Saatte 151, 2. Saatte 122 çıkmış. Şekerimmi var acaba

Çıktı kızlar sonucum ama doktorla konuşamadım daha. Açlık şekerim 70-100 aralığında olması gerekiyor benimki 99 :) yüklemeden sonraki 1. Saatte 151, 2. Saatte 122 çıkmış. Şekerimmi var acaba
canım naptın, doktorla görüştün mü?

Gunaydın canlar ,

yenı bır hafta , yenı bır ilk iş günü :)
BAT larımız gelsın gecsın gunler ve hamiş oldugumuzu ogrenelım ınsallahhhhhh :)
Her gün yenı umut demektır .

aynı tatlım ya, yine bir haftabaşı bu cumartesi bebişimi görmeye gitcem, 1.5 ay oldu özledim valla
İçim şişti daha haftanın ilk sabahından :) manyak hikayeler dinliyorum benimde cuma günü randevum bakalım tosun nekadar büyümüş :)

Kardeşimin düğününu yaptık geldim ilk iş günü kabusu yaşıyorum ders drama beynimi yedi bicirik 5ler

İki gün var bata dayanamadım test yaptım yine negatif Bu ay da olmadı sanırım. Hayırlısı artık.

İki gün var bata dayanamadım test yaptım yine negatif Bu ay da olmadı sanırım. Hayırlısı artık.

Daha varmış tatlım, benim 4 gün geçtikten sonra bile sadece benim görebildiğim bir çizgim vardı. Bir iki gün daha bekle bakalım, inşallah güzel haberler alırsın.

Günaydın kızlar

Günaydın canlar oğlan kreşe başladı bugün stres içindeyim annem yanında sınıf kapısından içeri sokmaya çalışıyorlardı hala derse girip çıkıyorum ama aklım hep onda umarım çabuk alışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…