Yeni ay, yeni umutlar inşallah sana bebişini getirecek.
gerçi doğru benim ilk bebeğim 3.8 mm idi 6 hafta 0 gündü, şimdi bebiş daha büyük ama 5+5 dediCihazdan cihaza oluyormuş öyle, internette okudum. Bir de gebeliğin ilk haftalarında değişkenlik gösterirmiş.
Ben 22 mayıs yaptım valla:)
Benim dört gün kala çıkmamıştı canım boşa moralim bozulmuştuO aklımda zaten hep yarın 4 gün kalıyo yaparım belki :)
benim 2 gün kala çıktı canım idrardakızlar hamilelik 8 gün önceden belli olmaz değil mi
Ben de yaptım sabah negatif canım. İnşallah seninki gibi pozitifi görürüm sonra. 4 gün kaldı bakalımBenim dört gün kala çıkmamıştı canım boşa moralim bozulmuştu
canım naptın, doktorla görüştün mü?Çıktı kızlar sonucum ama doktorla konuşamadım daha. Açlık şekerim 70-100 aralığında olması gerekiyor benimki 99 :) yüklemeden sonraki 1. Saatte 151, 2. Saatte 122 çıkmış. Şekerimmi var acaba
Çok yüksek değil cuma günü konuşuruz dedi. Cuma kontrolüm var bakalım ne diyecekcanım naptın, doktorla görüştün mü?
Günaydınn. ÇalışıyorumGünaydın hanımlar, nasılsınız bakalım?
Günaydınn. Çalışıyorumsen nasılsın ?
İçim şişti daha haftanın ilk sabahından :) manyak hikayeler dinliyorumaynı tatlım ya, yine bir haftabaşıbu cumartesi bebişimi görmeye gitcem, 1.5 ay oldu özledim valla
Daha bata varmış canım ümit kesmek yok. Herkesin battan önce çıkacak diye bişey yok,hormon işi bunlar :)İki gün var bata dayanamadım test yaptım yine negatifBu ay da olmadı sanırım. Hayırlısı artık.
İki gün var bata dayanamadım test yaptım yine negatifBu ay da olmadı sanırım. Hayırlısı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?