2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

ooo maşallah çoğu bitmiş bir tek bebiş eksik kalmış :) şampuan, yağ krem bunları hangi marka tercih ettin canım? bende avent in cam biberonundan ve emzik aldım çok tavsiye ediliyor yorumlarda çok iyi. evet bizde mamas papas bakmıştık sonra eşim concord neoyu daha çok beğendi onu aldık, ana kucağınıda cybex cloud marka aldık. haftasonları şöyle bir giriyoruz mağazalara duramayıp alıp alıp çıkıyoruz :)

Sebamed ve dalin aldım canım ben. Kullanınca bakıcam hangisi daha iyi :)

Canim ben gecen yil kasim ayinda kurtaj oldum.betahcg nin kurtajsonrasi vucuttan atilma suresi 40 gun.seni uzmek istemem ama hamile olma ihtimalin düsük gibi.bunu yasamis biri olarak soyluyorum.zaten 30-40 gun boyunca 1 hafta aralikla beta hcg degeri icin kan veriyosun.verdigin kanlarda hala hamile cikiyosun..suan yeni kurtaj oldugun ve o hormon vucutta oldugu icin suan hamilelikte yasadigin belirtileriyasiyorsundur.doktor degilim ama yasadiklarimi soyluyorum.icinde bir umit varsa yinede doktora git ve icin rahatlasin canim.

Kızlar doktordan geldik. Bebişi gördük çok şükür. 6+4müş miniğim. İçim rahatladı ohhh.

Ama eve geldim şu fare bizim mutfak tezgahının altını yuva yapmış meğer. Berbat olmuş her yer. Fare kakası var of. Yangın merdiveni çıkışında da bulduk kalıntı. Deli olacağım feci tiksindim.

Kayınpederim bi tanenin işi değildir o dedi

AYY GEÇMİŞ olsun canım ya, neyse bebitoyu gördünüz canını sıkma eşin temizler bide ilaçlatırsınız mis gibi bişeycik olmaz. kalp atımını da alabildiniz mi ?

AYY GEÇMİŞ olsun canım ya, neyse bebitoyu gördünüz canını sıkma eşin temizler bide ilaçlatırsınız mis gibi bişeycik olmaz. kalp atımını da alabildiniz mi ?
Evet canım kalp atımı da vardı şükür. Doktor bazı tahliller istedi onları verdim yarın çıkacak sonucu. Evin tüm açık yerlerine eşimle kp alçıyla kapatıp ilaçlayacaklar. Kayınvalideme gideceğim tesadüf annemler de şehir dışındalar.

Kızlar sızı 2 gunde cok ozledım , uzak durmayı denedım ama olmadı :)
Megerse ne kadar benısemısım sızı bu sıteyı

Ya bu arada bebiş 6+4 buna göre 22 mayıs bdt. Ama ultrason kağıdında 29 mayıs yazıyor.

Gıtme degılde bıraz kafayı dagıtmak ıstedım , buraya gırınce ınsan ıster ıstemez daha cok dusunuyor , ama gırmeyınce de bu sefer daha dusundugumu farkettım :)

Canım hiç uğraşma ilaçlat hemen tüm evi. Başka yerde kalın bikaç gün mikrop fln kaparsın allah korusun.. Bebişini sevsinler minik mercimek :)

Arkadaşım 8,5 aylık hamileydi,bebeği ölmüş karnında çok kötü oldum hergünüm stresle geçecek artık

Arkadaşım 8,5 aylık hamileydi,bebeği ölmüş karnında çok kötü oldum hergünüm stresle geçecek artık
başı sağolsun arkadaşının canım gerçekten de çok üzücü anlamamışlar mı bir rahatsızlık falan olmamış mı gerçekten ama sen dualarını bırakma canım ALLAH kimseye yaşatmasın

Ayyy şu an çok etkilendim, Rabbim sabır versin. Ben lisedeyken 18-20 haftalık bebeği karnında öldü annemin, aynısı 8 aylık gebeyken teyzemin de başına geldi. Çok zor bir süreç, inşallah acıları diner sağlıklı evlatları olur.

Çok zor Allah sabır metanet versın .
Kızlar hamişler moralınızı bozmayın hemen ıyı dusunun ıyı olsun .
Rahatsızlıgı felan mı vardı aceba , başınız saolsun tekrardan canım .

Şekeri vardı kızın ama asıl sebep ne tam olarak bilmiyorum aramaya cesaretim yok şuanda.. Doğumda değil karnında ölmüş zaten öyle almışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…