- 14 Mart 2013
- 7.564
- 3.674
- 448
Bakın kızlar bebişe :)
vuhuuu tü tü tü maşallah çok fit bir anne gördüm sanki orda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kizlar :)) nasilsiniz bakalim...
adetim iki gun gecikti uc gun once kan testi yaptirmistim beta hcege hormonum 0.10 du...
ama bu gecikmeye de anlam veremiyorum nirmalde adetim cok duzenlidir masallah...
umarım biz de o günleri görürüz lavincim...Valla görsem hamile demem, ama bir açıdan da iyi, nasıl olsa bundan sonra hızla büyüyecek annesi, erkenden seni rahatsız etmek istememiş![]()
bazen oluyor öyle benim de gecikti canım bu ay bekliyorum ki çalışmaya başlayayım ama gelen giden yok
Yaklaşık 5 ay önce fittik bizde tabi :) şimdi biraz balık ete geçiş yaptım. Bi doğurayımda hayırlısıyla 2 aya kalmaz dönerim eski halimevuhuuu tü tü tü maşallah çok fit bir anne gördüm sanki orda
Evet yaa,çıksın istiyorum inadına çıkmıyorgünaydınlarr
yeşim senin göbüş çıkmamış güzelim hamile olduğuna kimse inanmaz vallahi
evet benim de ilk günüm çok sancılı geçiyor o bi gün bile yaşadım mı öldüm mü bilmiyorum seninki daha can sıkıcıdır canım benim yaSorma ben de bekliyorum, 5 gün oldu karın regl sancısı ve kahverengi leke çekiyorum. Deli olacağım artık.
Her ay bir hafta böyleyim, Allah kimseye böyle dert vermesin, dayanamıyorum
sende o potansiyeli gördüm canım hiç kilo almamışsın ki zaten he almışsan bile demek ki alacak yerin varmış hiç almışsın gibi durmuyorYaklaşık 5 ay önce fittik bizde tabi :) şimdi biraz balık ete geçiş yaptım. Bi doğurayımda hayırlısıyla 2 aya kalmaz dönerim eski halime![]()
Alıştım demek isterdim ama alışamadım 15 sene oldu hala aynıyım. Söktürücü içiyorum bakalım belki sökülür. Sırf adet olmak öyle zorluyor beni diye hamile olmak istiyorum. 9 ay stressiz yaşam.:)evet benim de ilk günüm çok sancılı geçiyor o bi gün bile yaşadım mı öldüm mü bilmiyorum seninki daha can sıkıcıdır canım benim ya
aynen en güzel yanı o olacak sanırımAlıştım demek isterdim ama alışamadım 15 sene oldu hala aynıyım. Söktürücü içiyorum bakalım belki sökülür. Sırf adet olmak öyle zorluyor beni diye hamile olmak istiyorum. 9 ay stressiz yaşam.:)
Kafayı rahat tutmak lazım onun için. Sırf stresten yumurtlama etkileniyor. Ama nasıl stressiz duracağız bilmiyorum.aynen en güzel yanı o olacak sanırımöncekinde ne güzel haberim olmadan kalmıştım şimdi yok takip etmicem diyorum da biliyorum ister istemez oldu mu olcak mı stresine gircem
3 kiloya yakın aldım aslında.. Boyum uzun ondan belli olmuyorsende o potansiyeli gördüm canım hiç kilo almamışsın ki zaten he almışsan bile demek ki alacak yerin varmış hiç almışsın gibi durmuyor
Aynen öyle pkolu bir arkadaşım vardı stresli bir yerde çalışıyordu 2.5 yıldan fazladır gebe kalmaya uğraşıyordu tayininin çıktığı ay hamile kaldı, biz de şimdi yumurtladık mı yumurtlıcaz mı stresinde..Kafayı rahat tutmak lazım onun için. Sırf stresten yumurtlama etkileniyor. Ama nasıl stressiz duracağız bilmiyorum.
3 kiloya yakın aldım aslında.. Boyum uzun ondan belli olmuyoralırız,veririz..kadınların hayatı hep böyle
![]()
efet bekliyorum ya şimdi hevesle hala gelmedi karnım da ağrımıyor yakın bir zamanda gelmeyecek sanırsam yaaaDeruchette
_Lavin_ olun artık reglinizi de listeye kocaman harflerle yazayım ikinizi de :) ben sizden çok heveslendim inanın ki..
efet bekliyorum ya şimdi hevesle hala gelmedi karnım da ağrımıyor yakın bir zamanda gelmeyecek sanırsam yaaa![]()
valla canım biz de bekliyoruz 5-6 gündür ağrıdan stresten yüzüm çöktü. Zavallı kocam daha da benle bebek yapmaz bu çekilmez hallerim yüzünden.Deruchette
_Lavin_ olun artık reglinizi de listeye kocaman harflerle yazayım ikinizi de :) ben sizden çok heveslendim inanın ki..
İnşallah çok şişmeden tamamlarım.. Şimdilik iyi gidiyoruz bakalım,sonradan sapıtmıyım da :))18 haftada 3 kilo çok güzel canım kaldı 20 hafta 6 daha alsan on numara beş yıldız olur