• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

:KK22:
Güzel haberler verirsin bize umarım.. Var mı belirtin ?
bilmiyorum ki canım belirti desem mi demesem mi? 2 gündür aşırı halsizim dün de lavaboya gittiğimde çk az kahverengi bir akıntım oldu silindiğimde ama 6 gün var gögüs uçlarım kaşınıyor

ahaha bebek gelmiş olmasın sakın önceki gibi :)

Umarım gelmez çünkü bugün ağrı kesici içtim başım fenaydı sonra aklıma geldi çok pişman oldum ya hamileysem diye..

valla canım biz de bekliyoruz 5-6 gündür ağrıdan stresten yüzüm çöktü. Zavallı kocam daha da benle bebek yapmaz bu çekilmez hallerim yüzünden.

Şaka bi tarafa pazartesi doktora gideceğim. Bıktım artık canımdan ne zaman menapoz olcam ben yaaa:KK43:
aman istediğin kadar bebiş yapmadıktan sonra girme menopoza filan sakınn

İnşallah çok şişmeden tamamlarım.. Şimdilik iyi gidiyoruz bakalım,sonradan sapıtmıyım da :))
Günde 3 öğün tatlı yiyorum,hemde hiç masum tatlılar değil.. Eşimde anlam veremiyorum şu haline diyor.okadar tatlıyı ben yesem 10 kilo almıştım bide hamilesin ama yinede bişey olmuyor diyor.. Bu gidişle sonum kötü,bi sabah obez olarak uyanmaktan korkuyorum:KK70::KK22:

Metabolizman hızlı tiroid hormonların da sıkıntısızsa o yüzden almıyosundur canım :) ama sen yine de dikkat et gebelik şekeri tehlikeli

Umarım gelmez çünkü bugün ağrı kesici içtim başım fenaydı sonra aklıma geldi çok pişman oldum ya hamileysem diye..

Metabolizman hızlı tiroid hormonların da sıkıntısızsa o yüzden almıyosundur canım :) ama sen yine de dikkat et gebelik şekeri tehlikeli
Tatlıya hiç karşı koyamıyorum :( bende şekerden korkuyorum.. Yakında doktor tarafından diyete başlatılabilirim :)

:KK22:
bilmiyorum ki canım belirti desem mi demesem mi? 2 gündür aşırı halsizim dün de lavaboya gittiğimde çk az kahverengi bir akıntım oldu silindiğimde ama 6 gün var gögüs uçlarım kaşınıyor
Hadi hayırlısı canım.. İnşallah bebiş gelmiştir

valla canım biz de bekliyoruz 5-6 gündür ağrıdan stresten yüzüm çöktü. Zavallı kocam daha da benle bebek yapmaz bu çekilmez hallerim yüzünden.

Şaka bi tarafa pazartesi doktora gideceğim. Bıktım artık canımdan ne zaman menapoz olcam ben yaaa:KK43:

deme öyle canım yaa menopoz kolay mı sanki doktora gitmeden sökülür inşallah o adet öncesi sendromu 1,5 yıldır bende de var arada sinirsiz atlattığım aylar olsa da bazen insanlıktan çıkıyorum resmen şuanda da öyleyim mesela.. yarın adet olmam lazım bugün deli gibiyim :KK45:

birşey olmaz zannımca anne öğrenene kadar kullanılan her ilaç masumdur :)

deme öyle canım yaa menopoz kolay mı sanki doktora gitmeden sökülür inşallah o adet öncesi sendromu 1,5 yıldır bende de var arada sinirsiz atlattığım aylar olsa da bazen insanlıktan çıkıyorum resmen şuanda da öyleyim mesela.. yarın adet olmam lazım bugün deli gibiyim :KK45:
Bende olmuyorum kaç aydır:p:KK57:şaka bi yana alıştım rahata,hiç olmasada olur yani :)

Back