2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

göbeğin çıkmaya başladı mı ayy ne güzel ciyaklayacak o az bi zaman sonra yaa çok heyecanlı
Bugün onu dedim eşime,benim göbeğim neden büyümüyor diye :)) dışardan bakılınca anlaşılmıyor henüz.. Eski halime göre büyük tabi,şöyle bi avuç kadar :)) odaya çıkınca fotograf çekeyim size,bikiniyle uygunsuz olabilir:KK53::KK70:

4lü test olacak işte 15 ağustosta. Hem detaylı ultrasonla tüm organlara bakılacak hemde 2 li testteki gibi kan verilecek.
Anladım canım benim geçen gittigimde yapılmıştı 4 lu test şükür iyi çıktı. 22 ağustosta detay li var ultrason hayırlısı bakalım

YEŞİM SENİN KUZU ERKEKMİ CANIM
BENİM İÇİME ERKEK DOĞMUŞTU HEP

BENİM HAMİLELİKTE HEMEN ÇIKMIŞTI MİLLETE SÖYLEMEDEN MİLLET KARNIMA BAKIP BEBİŞ Mİ VAR DİYORLARDI

YEŞİM SENİN KUZU ERKEKMİ CANIM
BENİM İÇİME ERKEK DOĞMUŞTU HEP

BENİM HAMİLELİKTE HEMEN ÇIKMIŞTI MİLLETE SÖYLEMEDEN MİLLET KARNIMA BAKIP BEBİŞ Mİ VAR DİYORLARDI
Canımm merhaba.. Senin tatil bitti mi ? Bitsede rahattır şimdi oralar :) ohhh keyif yapın:)) galiba erkek canım yaa,bi çıkıntı gördük ama hayırlısı :)) 15 ağustosta kesinleşir umarım.. Biraz çıktı bana göre karnım ama dışardan bakan biri anlamayabilir :)

Canımm merhaba.. Senin tatil bitti mi ? Bitsede rahattır şimdi oralar :) ohhh keyif yapın:)) galiba erkek canım yaa,bi çıkıntı gördük ama hayırlısı :)) 15 ağustosta kesinleşir umarım.. Biraz çıktı bana göre karnım ama dışardan bakan biri anlamayabilir :)

HAYIRLI VE SAĞLIKLI BİR EVLAD OLSUN İNŞALLAH KUZU

TATİLİ BİTİRDİK BU HAFTA GÖREVE BAŞLADIM KLİMALAR SORUNLU SICAKTA PİŞİYORUZ
AMA EVİMİ ÇOK ÖZLEMİŞİM CANIM YAA

O ZAMAN İÇ KARNIN GENİŞ CANIM ONDAN BEBİŞ BELLİ OLMUYORDUR
ERKEK KARDEŞİMİN EŞİDE ÖYLE ONUNDA BELLİ OLMUYOR

HAYIRLI VE SAĞLIKLI BİR EVLAD OLSUN İNŞALLAH KUZU

TATİLİ BİTİRDİK BU HAFTA GÖREVE BAŞLADIM KLİMALAR SORUNLU SICAKTA PİŞİYORUZ
AMA EVİMİ ÇOK ÖZLEMİŞİM CANIM YAA

O ZAMAN İÇ KARNIN GENİŞ CANIM ONDAN BEBİŞ BELLİ OLMUYORDUR
ERKEK KARDEŞİMİN EŞİDE ÖYLE ONUNDA BELLİ OLMUYOR
Sağlıklı olsunda önemli olan o.. Klimasız durulur mu ya,yapsınlar bian önce.. İnsan evini özlüyor tabi.. Pazar akşama evde olurum bende inşallah.. Sonra başka yere kaçıcaz :) son başbaşa tatilin tadını çıkarılım dedik :)
Benimle aynı haftada olan bi arkadaşım var kocaman onun karnı,üste doğru şişmiş. Benim şişlik sadece göbek altında daha üste çıkamadı henüz..

Back