Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emzirirsem ilaçta kullanamam.. Başka yöntemlerede hiç güvenemiyorum :)) her ay stres var desene:) şimdi keyfini sür lohusa kanaman bitince ilk adet gelene kadar 3,5 atıyorsun ya hamileysem diye![]()
deme öyle canım yaa menopoz kolay mı sanki doktora gitmeden sökülür inşallah o adet öncesi sendromu 1,5 yıldır bende de var arada sinirsiz atlattığım aylar olsa da bazen insanlıktan çıkıyorum resmen şuanda da öyleyim mesela.. yarın adet olmam lazım bugün deli gibiyim![]()
Bilmiyorum tek umudum menapozdu, annem menapoza girdi hep sıkıntılı depresif. Gayet sağlıklı rahim olarak o böyle ben deli falan olurum sanırım.
Yapacak bir şey yok bu da benim imtihanım, ne yapsam geçmiyor vazgeçtim artık. Sanırım ben bu ay regl olmayacağım, böyle kahverengi akıntım biter yavaş yavaş belki. Ben de rahatlarım biraz.
yine de vicdan yaptım iştebirşey olmaz zannımca anne öğrenene kadar kullanılan her ilaç masumdur :)
aspirin de söker diye biliyorum denedin mi onu hiç
canım zaten iki gündür söktürücü içiyorum. ama daha önce denemiştim aspirin ama çok işe yaramadı.
Gebelik testi yaptım şükür negatif, akşam biraz araştırdım ya hep ya hiç diyor doktorlar yani ya bebek düşer ya da sağlıklı olur ben öbür bebeğimde apranax içmiştim bilmeden belki ondan düştüİki ay doğum kontrol hapı kullandım ve sadece leke şeklinde adet gördüm öyle sinir bozdu ki ilacı bıraktım sana sabır diliyorum ben iki ay katlanamadim
GünaydınnnnGünaydın guzeller![]()
Gebelik testi yaptım şükür negatif, akşam biraz araştırdım ya hep ya hiç diyor doktorlar yani ya bebek düşer ya da sağlıklı olur ben öbür bebeğimde apranax içmiştim bilmeden belki ondan düştü![]()
Gebelik testi yaptım şükür negatif, akşam biraz araştırdım ya hep ya hiç diyor doktorlar yani ya bebek düşer ya da sağlıklı olur ben öbür bebeğimde apranax içmiştim bilmeden belki ondan düştü![]()
foto atsanaaaaselam kızlar, buharlaşma çizgisi dediklerir şey nasl oluyor 2. çizgi olması gereken yerde bi leke gördüm kesinlikle pembe değil o yüzden buharlaşma çizgisi olduğunu düşünüyorum.
fotoda hiç görünmüyor lavinim çektim ama çıkmayınca atmadım bana da eşim gösterdi yaptığım sabah bak burda leke var pozitif mi acaba diyefoto atsanaaaa![]()
Bu arada ben de yarına randevu aldım. kahverengi akıntım iyice azaldı. ne oluyor bilmiyorum![]()
Test durdukça pembelik dağılıyor o olabilir canım.. Sabah bidaha dene bakalım ne olacak :))selam kızlar, buharlaşma çizgisi dediklerir şey nasl oluyor 2. çizgi olması gereken yerde bi leke gördüm kesinlikle pembe değil o yüzden buharlaşma çizgisi olduğunu düşünüyorum.
bence sabah bir daha dene canım.korundunuz mu ? yerleşme kanaması dedikleri şey de kahverengi olabiliyormuş![]()
İyi geceler kızlar nasılsınız?
Ben yarın yada öbür gün yanı 10-11 ağustosta adet olcam. Ama olmıcakmışım gibi geliyo. Ara ara karın ağrısı geliyo.gaz da var belki de ondan.bi de tuvalete çıkamıyom baya kabızım normalde pek kabız olmam.
Bilmiyom kızlar ya sanki hamileymişim gibi geliyo ama heveslenemiyorum. Biliyosunuz bugüne kadar hep hamileyim dedim sevindim adet oldum yıkıldım.
bir iki güne adet olmazsam heveslenmeye başlıcam.şehir dışındayım test de yapamıyom bekliyom mecburen.
bi de dün ayakta dururken yerden biri vurmuş gibi sarsıldım bian. Ne dersiniz ya boşa mı hayal kuruyorum yoksa yine![]()