• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

gördüğüm rüyaya bakarsam hamilelik müjdesi diyor eğer rüyam sahiciyse

deme öyle canım yaa menopoz kolay mı sanki doktora gitmeden sökülür inşallah o adet öncesi sendromu 1,5 yıldır bende de var arada sinirsiz atlattığım aylar olsa da bazen insanlıktan çıkıyorum resmen şuanda da öyleyim mesela.. yarın adet olmam lazım bugün deli gibiyim :KK45:

Bilmiyorum tek umudum menapozdu, annem menapoza girdi hep sıkıntılı depresif. Gayet sağlıklı rahim olarak o böyle ben deli falan olurum sanırım.
Yapacak bir şey yok bu da benim imtihanım, ne yapsam geçmiyor vazgeçtim artık. Sanırım ben bu ay regl olmayacağım, böyle kahverengi akıntım biter yavaş yavaş belki. Ben de rahatlarım biraz.

Bilmiyorum tek umudum menapozdu, annem menapoza girdi hep sıkıntılı depresif. Gayet sağlıklı rahim olarak o böyle ben deli falan olurum sanırım.
Yapacak bir şey yok bu da benim imtihanım, ne yapsam geçmiyor vazgeçtim artık. Sanırım ben bu ay regl olmayacağım, böyle kahverengi akıntım biter yavaş yavaş belki. Ben de rahatlarım biraz.

aspirin de söker diye biliyorum denedin mi onu hiç

canım zaten iki gündür söktürücü içiyorum. ama daha önce denemiştim aspirin ama çok işe yaramadı.

İki ay doğum kontrol hapı kullandım ve sadece leke şeklinde adet gördüm öyle sinir bozdu ki ilacı bıraktım sana sabır diliyorum ben iki ay katlanamadim

İki ay doğum kontrol hapı kullandım ve sadece leke şeklinde adet gördüm öyle sinir bozdu ki ilacı bıraktım sana sabır diliyorum ben iki ay katlanamadim
Gebelik testi yaptım şükür negatif, akşam biraz araştırdım ya hep ya hiç diyor doktorlar yani ya bebek düşer ya da sağlıklı olur ben öbür bebeğimde apranax içmiştim bilmeden belki ondan düştü :(

Günaydın guzeller:-)
Günaydınnnn:KK54:

Gebelik testi yaptım şükür negatif, akşam biraz araştırdım ya hep ya hiç diyor doktorlar yani ya bebek düşer ya da sağlıklı olur ben öbür bebeğimde apranax içmiştim bilmeden belki ondan düştü :KK43:

Ben apranaxla ilgili olduğunu sanmıyorum canım. Düşünüp de kendinde nedenler arama artık. Nasip değilmiş, inşallah sağlıklı pek çok bebişimiz olur.

Gebelik testi yaptım şükür negatif, akşam biraz araştırdım ya hep ya hiç diyor doktorlar yani ya bebek düşer ya da sağlıklı olur ben öbür bebeğimde apranax içmiştim bilmeden belki ondan düştü :KK43:

ondan olduğunu ben de sanmıyorum ama gebelik düşündüğünüz andan itibaren minoset (plus olan değil normali) ve parol dışında ağrı kesici kullanmayın bu ikisi gebelik süresince de kullanılabildiği için bebeğe zarar verir mi endişesi olmaz en azından ;)

selam kızlar, buharlaşma çizgisi dediklerir şey nasl oluyor 2. çizgi olması gereken yerde bi leke gördüm kesinlikle pembe değil o yüzden buharlaşma çizgisi olduğunu düşünüyorum.

Bu arada ben de yarına randevu aldım. kahverengi akıntım iyice azaldı. ne oluyor bilmiyorum:110:

selam kızlar, buharlaşma çizgisi dediklerir şey nasl oluyor 2. çizgi olması gereken yerde bi leke gördüm kesinlikle pembe değil o yüzden buharlaşma çizgisi olduğunu düşünüyorum.
Test durdukça pembelik dağılıyor o olabilir canım.. Sabah bidaha dene bakalım ne olacak :))

korundunuz mu ? yerleşme kanaması dedikleri şey de kahverengi olabiliyormuş :KK64:
bence sabah bir daha dene canım.
aslında korunmadık biz ama özel bir çalışma da yapmadık. 3-4 gün önce gebelik testi yaptım negatifti. Geçen hamileliğimdeki hiçbir belirti yok. sadece karın-bel ağrısı. bir de bacaklarımda ağrı oluyor. inşallah kötü bir şey yoktur. yarın artık akla kara belli olacak.

İyi geceler kızlar nasılsınız?
Ben yarın yada öbür gün yanı 10-11 ağustosta adet olcam. Ama olmıcakmışım gibi geliyo. Ara ara karın ağrısı geliyo.gaz da var belki de ondan.bi de tuvalete çıkamıyom baya kabızım normalde pek kabız olmam.
Bilmiyom kızlar ya sanki hamileymişim gibi geliyo ama heveslenemiyorum. Biliyosunuz bugüne kadar hep hamileyim dedim sevindim adet oldum yıkıldım.
bir iki güne adet olmazsam heveslenmeye başlıcam.şehir dışındayım test de yapamıyom bekliyom mecburen.
bi de dün ayakta dururken yerden biri vurmuş gibi sarsıldım bian. Ne dersiniz ya boşa mı hayal kuruyorum yoksa yine :(

İyi geceler kızlar nasılsınız?
Ben yarın yada öbür gün yanı 10-11 ağustosta adet olcam. Ama olmıcakmışım gibi geliyo. Ara ara karın ağrısı geliyo.gaz da var belki de ondan.bi de tuvalete çıkamıyom baya kabızım normalde pek kabız olmam.
Bilmiyom kızlar ya sanki hamileymişim gibi geliyo ama heveslenemiyorum. Biliyosunuz bugüne kadar hep hamileyim dedim sevindim adet oldum yıkıldım.
bir iki güne adet olmazsam heveslenmeye başlıcam.şehir dışındayım test de yapamıyom bekliyom mecburen.
bi de dün ayakta dururken yerden biri vurmuş gibi sarsıldım bian. Ne dersiniz ya boşa mı hayal kuruyorum yoksa yine :(

hayal kurma simdilik arkadasim, zaten kalmis 2 gun. sonradan uzulmemek icin takmiyormus gibi davranmaya calis, rahatlla biraz.

ben gecikmemin 6. gunundeyim hala yok kirmizilar. 2 kere test yaptim ikisi de negatif. simdi esimin koyundeyiz ufak bir saglik ocagi var burada ankaraya donmeyi bekliyorum ki o da en erken cumartrsi gunu :( esimin beni dusunmedigini dusunuyorum artik, ailesinin yaninda kalalim da ben doktora gitmesem de olur
erken menepoz oldugumu bile dusunuyorum artik :(

Back