2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

aynen cnm senınkı duzenlı pko sanırım..bnde adet yok yumurtlama gunu nedır bılmem.. hamılemısın cnm?
yooo hamile değilim adet olmaya çalışıyorum. bitkisel kür denedin mi hiç?

ben de bir ara pek adet olmıyordum. 2 yıla yakın doğum kontrol ilacı kullandım. 6 ay falan çeşitli bitkiler içtim. çok şükür son yıllarda daha iyiyim işte. bi de regl öncesi depresyonum olmasa daha iyi olacaktı.

sogan denedım cnm 21 gun ıcıp ara werecektım 21 gun ıctım tık yok bnde sınırlendım braktım.4 5 gundur gecelerı oylesıne ıcmeye bsladım gene sogan suyunu.sartlandırmadan bu sefer.1 yıl yasmın kullandım.tıkır tıkır oldu adetlerım.bı braktım tam 3 ay adet yok.ınanabılıyo musn_?cesıtlı bıtkıler derken neler ıctın pekı?

regl dönemi dışında her gün iki kere aslanpençesi-civanperçemi-adaçayı içtim.

bir ara da 21. günden başlayıp düzenli söktürücü kullandım.

soğan suyu çok kullandım. hatta bu ay bile kullandım. bulduğumu kullanıyorum yani

tarlusal mı kullandın yanı cnm?ben suanda glıfor ıcıyorum.sen ıcmıonmu yoksa?gttınmı doktora?

ayyyy çok ıyıymıs cnm.eee noldu?kaç kılosun suan?

o zamn 52 kiloydum, şimdi 54 üm. Doktor zaten sakın kilo alma deyip duruyor. son zamanlarda biraz dikjat edersem inşallah yeniden gebe kalabilirim.

senin kilo durumun nasıl? yumurtlaman oluyor mu? takip yaptırdın mı?

o zamn 52 kiloydum, şimdi 54 üm. Doktor zaten sakın kilo alma deyip duruyor. son zamanlarda biraz dikjat edersem inşallah yeniden gebe kalabilirim.

senin kilo durumun nasıl? yumurtlaman oluyor mu? takip yaptırdın mı?

ooo kılon cok ıyı cnm.ben 70 kıloyum suan pko benı resmen sısırdı.öle cok yıyen bırıde dıılım asla..ama ekmegı az kacırıyom sanırım ıns kalırsın cnm kalırız ıns..yumurtlamam yok ıste sorun o ya.yaptırdım cnm bıkere asılama oldum hatta sonuc negatıf gliforu sakın brakma dedı doktorum...bakalım yakın zamanda gene gıdıcem

olacak inşaşlah sen içini sıkma. bizim ailede pco var bayağı. genetik yani ve o 3-4ayda bir regl olan büyüklerimizin hep 3-5 çocukları olmuş. pco işte dermansız değil ama uğraştırıcı.

olacak inşaşlah sen içini sıkma. bizim ailede pco var bayağı. genetik yani ve o 3-4ayda bir regl olan büyüklerimizin hep 3-5 çocukları olmuş. pco işte dermansız değil ama uğraştırıcı.

hadı ya 3 5 cocuklarımı olmus gercekten.guzel Rabbim dert werır de derman wermez mı hıç. sukurler olsun sonsuzlarca..evet genetıkmıs cnm.kromozomlardan cocuga gecermıs..

Yanda denedim canım,olmayınca olmuyor :) bak bunda biraz daha yan duruyorum

Eklentiler

• image.jpg
    142,3 KB · Görüntüleme: 94
merhaba kizlar :)) nasilsiniz bakalim...
adetim iki gun gecikti uc gun once kan testi yaptirmistim beta hcege hormonum 0.10 du...

ama bu gecikmeye de anlam veremiyorum nirmalde adetim cok duzenlidir masallah...

Valla görsem hamile demem, ama bir açıdan da iyi, nasıl olsa bundan sonra hızla büyüyecek annesi, erkenden seni rahatsız etmek istememiş
Bana göre çıktı tabi göbek:) önceden hiçbişey yoktu. Dışardan bakan anlamıyor ama.. Bikaç aya çıkar meydana

günaydınlarr

yeşim senin göbüş çıkmamış güzelim hamile olduğuna kimse inanmaz vallahi

günaydınlarrr:)
yeşim evet hiç çıkmamış tam yandan olsa daha iyi anlaşılır ama yinede yok birşey :)

benim vallahi göbek çıkmasada fazlaca göbek deliğim birazcık dışında bide hafif tüy çktı
doktorum göbek deliğinin çıkması normal olabilir dedi

bide sanırım hızlı büyüyor bundan sonra çünkü tatile giderken o accık göbekte yoktu iki haftada fırladı accık:)
ayyy bebeişler büyüyor yaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…