2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Yaşasınnnnnnn bizim regl zamanımız aynı bu arada. Döngümüz de öyle. Ben de regl olmak üzereyim. Çok sevindim beraber başlıyoruzzz
eveett :) ben ovulasyon testi de kullanacağım almıştım kaç aydır kullanmadım da öyle bekliyo hem hamile kalırsam net haftasını bilmiş olurum değil mi

Günaydın kızlar bende regl oldum maalesef ama dün akşam büyük büyük üç parça düştü normalde böyle parçacıklı gelmez adetim.Düşük olma olasılığı nedir lütfen akıl verin :KK43:(
canım gelen parçalar ciğer-et gibi oluyor düşükte. kan pıhtıları gibi değil.

hatta ben düşük öncesi araştırmıştım parçalar suya tutunca, dokununca dağılıyorsa düşük değil ama dağılmayıp bütün halinde kalıyorsa düşük oluyor.

günaydın kızlaarrrr , eşimle dün akşam iyice oturduk konuştuk çok istediğini söyledi daha beklemeyelim dedi karar aldık _Lavin_ _Lavin_ Ağustos bizim ayımız olacakkkk :KK49::KK49: ben bugün yarın regl olurum sonra gelsin çalışmalar
Canımm çok sevindimm,güzel haberlerin gelir yakında inşallah.. Korkuları sil at,herşey çok güzel olacak ;) yeni yer size çoook güzellikler getirecek

Günaydın kızlar bende regl oldum maalesef ama dün akşam büyük büyük üç parça düştü normalde böyle parçacıklı gelmez adetim.Düşük olma olasılığı nedir lütfen akıl verin :KK43:(

hatta ben düşük öncesi araştırmıştım parçalar suya tutunca, dokununca dağılıyorsa düşük değil ama dağılmayıp bütün halinde kalıyorsa düşük oluyor.
eveett :) ben ovulasyon testi de kullanacağım almıştım kaç aydır kullanmadım da öyle bekliyo hem hamile kalırsam net haftasını bilmiş olurum değil mi

Çok iyi olur. Ben de aldım ovulasyon testleri. İşte tek sorun kaynımın düğün haftasına denk geliyor yumurtlama dönemim ama eşime dedim dinlemem yorgunluk falan

Bir de incir kürü yapayım diyorum.

yeşimmm deniz geliyor mu
Benim sıpa tam pozisyonda durmuyor teyzesi,ama pipi gibi bişeyi ben bile gördüm :) devamını göremeyince kesin demedi doktor. İstanbula dönünce ultrason kağıdını gösteririm siZde bakın bakalım :)) 15 ağustosta ayrıntılı ultrason var,ozaman kesinleşecek inşallah

Benim sıpa tam pozisyonda durmuyor teyzesi,ama pipi gibi bişeyi ben bile gördüm :) devamını göremeyince kesin demedi doktor. İstanbula dönünce ultrason kağıdını gösteririm siZde bakın bakalım :)) 15 ağustosta ayrıntılı ultrason var,ozaman kesinleşecek inşallah
yerimmm ben o totosunu onunnnn

Çok iyi olur. Ben de aldım ovulasyon testleri. İşte tek sorun kaynımın düğün haftasına denk geliyor yumurtlama dönemim ama eşime dedim dinlemem yorgunluk falan

Canımm düğünü yorgunluğu der etme şimdiden. İnan daha iyi olacak. O telaşede düşünmeye fırsatın olmayacak :)benimde tam tatile denk gelmişti yumurtlamam,akşama kadar gezip yoruluyırduk gece uyumamak için zor tutuyodum kendimi :)) o arada oldu işte.. Seninde öyle olacak daha iyi ;)

aynen gerekirse kendinizi hiç yormayın :) bu ay denk gelirse tam sıcaklar başlamadan doğuyorlar güzel olur

:) hadi bakalım kız da olsa olur erkek de olsa olur deniz ne de olsa

göbeğin çıkmaya başladı mı ayy ne güzel ciyaklayacak o az bi zaman sonra yaa çok heyecanlı

Yeriz o totosunuuu:-)
Hadi detaylidada iyi haberler inşallah
Yesimcim senin 4 lu test olmadimi sadece 2 li mi yapıldı
4lü test olacak işte 15 ağustosta. Hem detaylı ultrasonla tüm organlara bakılacak hemde 2 li testteki gibi kan verilecek.

Back