2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Bu arada yesimcim sendede yürüyüş falan yapinca bembeyaz sivi akıntı geliyor mu fazlaca. Bende varda oluyor mus böyle cok farkli yaaa. Hamislik bitsede vücut normal e dönse;-)

Keşke bitmeyen tatil yapsalar dimi canimmm. Denemekten wazgecmeyin tatlım yüce Allah im sana sonunda sağlıklı hayırlı bir ewlat nasip edicek. Benim bebis maşallah. Büyüdü tatlım hatta bugün çok şükür kalp atislarini duyduk. Herşey yolunda çoook şükür. Darısı inşallah senin başına canimm

Kızlar adetim düzene girmiş hamilelik yok adet oldum bu da iyi birşey simdilik 6 ay sonra şükür ki normale döndüm bir yandan kpss bir yandan çocuk çalışmaları hayatım karma karışık ikisi de olmuyor 2 yildir

günaydın kızlaarrrr , eşimle dün akşam iyice oturduk konuştuk çok istediğini söyledi daha beklemeyelim dedi karar aldık _Lavin_ Ağustos bizim ayımız olacakkkk ben bugün yarın regl olurum sonra gelsin çalışmalar

Günaydın kızlar bende regl oldum maalesef ama dün akşam büyük büyük üç parça düştü normalde böyle parçacıklı gelmez adetim.Düşük olma olasılığı nedir lütfen akıl verin (

gebelik testi yap canım pozitifse düşük yapıyosun demektir..

Aminn canım inşallah sen de sağlıkla
kucağına alıp büyütürsün bebeğini. Biz yorulduk yıprandık bu süreçte ama insan vazgeçemiyo hala bi çırpınış işte. Acelem yok canım benim tek telaşım tek büyümesin kardeşi olsun diyeydi ama olmazsa da kısmet işte

Yaşasınnnnnnn bizim regl zamanımız aynı bu arada. Döngümüz de öyle. Ben de regl olmak üzereyim. Çok sevindim beraber başlıyoruzzz

Bu arada yesimcim sendede yürüyüş falan yapinca bembeyaz sivi akıntı geliyor mu fazlaca. Bende varda oluyor mus böyle cok farkli yaaa. Hamislik bitsede vücut normal e dönse;-)
Evet canım oluyor. Fazla yürüdüğümde,yorulduğumda.. Bol sıvı alınca azalıyor. Dene sende.. Yarısına geldik sayılır sabret :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…