2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

evet ama neticede hepimiz mekanik canlılarız az buçuk değişiklik olsa da çoğumuz birbirinin aynısı. yaşımla ilgili bi sorunum yok erken olduğunu düşünmüyorum evleneli de 2 yıl oldu ama oturmayan bişeyler var

O zaman içine sinen zamanı bekle canım. Ben seni daha yeni evli zannediyordum.

Şehriye çorbası. biber dolması .yaprak sarma bide semizotlu yogurt daha ne olsun dimi;-) napiyorsunuz kizlaarr:-)

kızlar selamlar 2015i hedefledik hep birlikte inşallah herkesin gönlüne göre olsun.
Ben daha hamile değilim ama bekliyoruz kısmetse.. hamile kaldığımı öğrenince panik yaşamamak adına şimdiden doktorumu belirlemek istiyorum, şu anda gebelik öncesi kontrollerimi standart jinekoloğuma yaptırdım, pko yum ve çok vakit kaybetmemek için klomen + çatlatma iğnesi verdi. ilk iğnemi oldum bugün, bu ay başarılı olmazsa o doktoruma gitmeye devam etmek istemiyorum. Acıbadem doğum sigortam var ve zamanı doldu. gebelik dönemini kapsıyor biliyorum da öncesinde hamile kalmak için ilgili işlemleri kapsıyor mu bilen var mı? ve istanbul yeşilköy acıbadem de dr önerisi olan var mı? yardımlarınızı bekliyorum kızlar aklım çok karışık dr konusunda... hem gebelik kontrolü hem de öncesindeki durumlar için önerilerinizi bekliyorum:)

kızlar selamlar 2015i hedefledik hep birlikte inşallah herkesin gönlüne göre olsun.
Ben daha hamile değilim ama bekliyoruz kısmetse.. hamile kaldığımı öğrenince panik yaşamamak adına şimdiden doktorumu belirlemek istiyorum, şu anda gebelik öncesi kontrollerimi standart jinekoloğuma yaptırdım, pko yum ve çok vakit kaybetmemek için klomen + çatlatma iğnesi verdi. ilk iğnemi oldum bugün, bu ay başarılı olmazsa o doktoruma gitmeye devam etmek istemiyorum. Acıbadem doğum sigortam var ve zamanı doldu. gebelik dönemini kapsıyor biliyorum da öncesinde hamile kalmak için ilgili işlemleri kapsıyor mu bilen var mı? ve istanbul yeşilköy acıbadem de dr önerisi olan var mı? yardımlarınızı bekliyorum kızlar aklım çok karışık dr konusunda... hem gebelik kontrolü hem de öncesindeki durumlar için önerilerinizi bekliyorum:)

Hoş geldin aramıza.
Ağır düzey mi pco seviyen? Hemen klomene başlaman dikkatimi çekti de.

Merhaba arkadailar tatildeyim cepten yazamıyordum altta cevapla kısmı çıkmıyordu ama hep okudum sizleri. Bugün tesadüfen girdim ve cevapla kısmı çıktı hemen yazayım dedim. Adetime tam bi hafta kaldı çok istiyorum ama pek umutlu değilim. Eylülde aşılama yaptırcaz kısmetse.onu bekliyorum şimdilik.tabi korunmadığım için süpriz de yapabilir annesini havalara uçurabilir ama dediğim gibi umudum yok. Sizler nasılsınız güzel anneler ve anne adayları :)
merhaba tommbık benı hatırladınmı daha bugun dusundum senı acaba ne yaptın dıyee nasılsın ıyımısın nasıl gıdıyor tatıl

Hoş geldin aramıza.
Ağır düzey mi pco seviyen? Hemen klomene başlaman dikkatimi çekti de.

selamlar,

pco seviyemi bilmiyorum aslında, ağır olduğunu düşünmüyorum söylemedi doktorum ama 4 yıldır evliyim ve 2 yıldır korunmuyoruz , 1-2 aydır ise ancak denemelere başladık diyince dr um pco da olduğumdan klomene başla vakit kaybetmeyelim dedi. normal yollarla hamile kalış olursam bile düşük riskimin olduğunu söyleyince ee beklemeden klomen aldım:) hamile olduğunu öğrendiğiniz ilk anda dr unuz belli miydi peki? bahsi geçen dr beni boşuna panik mi yapıyor bilmiyorum ama istediğim yanıtları alamıyorum pek, Amerikan hastanesinde bu dr. acıbadem de doğum ssigortam da başladı, gebelikle ilgili tedavileri fln bu doğum sigortaları karşılıyor mu acaba bilen var mı? acıbadem de dr araştıracağım ona göre?

günaydın kızlar :)
muhtemel kız annesi olarak hepinize selamlıyorum ve kolay mı kolay bir çarşamba diliyorum :KK46:

Back