Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
izinler bitti ve geldimmmm
hamişlerime maşallah bebişler büyümüş
canımm nasılsın görüşmeyeli
iyiyim şükür canım izin bitti ama sıcaklar fena
sen nasılsın yeni yaşayacağınız yere vardınız mı yerleştin mi
Benim Minik Sevgilimde 9+2 Teyzeleriiii
Nasılsınız bakalım?
senin sevgilini yerim benküçük fasulye
evet ama neticede hepimiz mekanik canlılarız az buçuk değişiklik olsa da çoğumuz birbirinin aynısı. yaşımla ilgili bi sorunum yok erken olduğunu düşünmüyorum evleneli de 2 yıl oldu ama oturmayan bişeyler var
HAYIRLI AKŞAMLAR
kızlar selamlar 2015i hedefledik hep birlikte inşallah herkesin gönlüne göre olsun.
Ben daha hamile değilim ama bekliyoruz kısmetse.. hamile kaldığımı öğrenince panik yaşamamak adına şimdiden doktorumu belirlemek istiyorum, şu anda gebelik öncesi kontrollerimi standart jinekoloğuma yaptırdım, pko yum ve çok vakit kaybetmemek için klomen + çatlatma iğnesi verdi. ilk iğnemi oldum bugün, bu ay başarılı olmazsa o doktoruma gitmeye devam etmek istemiyorum. Acıbadem doğum sigortam var ve zamanı doldu. gebelik dönemini kapsıyor biliyorum da öncesinde hamile kalmak için ilgili işlemleri kapsıyor mu bilen var mı? ve istanbul yeşilköy acıbadem de dr önerisi olan var mı? yardımlarınızı bekliyorum kızlar aklım çok karışık dr konusunda... hem gebelik kontrolü hem de öncesindeki durumlar için önerilerinizi bekliyorum:)
idare eder canım ders çalışıyorumHayırlı akşamlar canım, nasılsın?
merhaba tommbık benı hatırladınmı daha bugun dusundum senı acaba ne yaptın dıyee nasılsın ıyımısın nasıl gıdıyor tatılMerhaba arkadailar tatildeyim cepten yazamıyordum altta cevapla kısmı çıkmıyordu ama hep okudum sizleri. Bugün tesadüfen girdim ve cevapla kısmı çıktı hemen yazayım dedim. Adetime tam bi hafta kaldı çok istiyorum ama pek umutlu değilim. Eylülde aşılama yaptırcaz kısmetse.onu bekliyorum şimdilik.tabi korunmadığım için süpriz de yapabilir annesini havalara uçurabilir ama dediğim gibi umudum yok. Sizler nasılsınız güzel anneler ve anne adayları :)
Hoş geldin aramıza.
Ağır düzey mi pco seviyen? Hemen klomene başlaman dikkatimi çekti de.
Büyüyüp kocaman adam olacak ama teyzesi sonra kızını alırız![]()
O zaman içine sinen zamanı bekle canım. Ben seni daha yeni evli zannediyordum.