2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

günaydın herkesee:) acıbadem international (yeşilköyde) hastanesinde önerebileceğinzi dr var mıdır kızlar? hamile olduğumu öğrendiğimde panik yapmamak için şimdiden dr arayışına girdim, bir arkadaşımın dr u fln belli değildi çok panik olmuştu o anda o yüzden. öncesinde planlamak anlamlı::) 2015 için plan yapan kızlardan öneri alabilirim sanırım?:)

merhaba tommbık benı hatırladınmı daha bugun dusundum senı acaba ne yaptın dıyee nasılsın ıyımısın nasıl gıdıyor tatıl
Hatırlamaz olur muyum hiç canın benim.
Çok mutlu oldum beni düşünmene. Ben iyiyim tatil çok güzel keşke hiç bitmese. Sonra da aşılama düşündük. Bebek için biraz çaba göstermemiz gerekecek onu anladık doğal yolla olmayacak. Sen nasılsın canım bebek baya büyümüş maaşallah.sıcaklarla başedebiliyor musun?hamilelik nası geçiyo?

selamlar,

pco seviyemi bilmiyorum aslında, ağır olduğunu düşünmüyorum söylemedi doktorum ama 4 yıldır evliyim ve 2 yıldır korunmuyoruz , 1-2 aydır ise ancak denemelere başladık diyince dr um pco da olduğumdan klomene başla vakit kaybetmeyelim dedi. normal yollarla hamile kalış olursam bile düşük riskimin olduğunu söyleyince ee beklemeden klomen aldım:) hamile olduğunu öğrendiğiniz ilk anda dr unuz belli miydi peki? bahsi geçen dr beni boşuna panik mi yapıyor bilmiyorum ama istediğim yanıtları alamıyorum pek, Amerikan hastanesinde bu dr. acıbadem de doğum ssigortam da başladı, gebelikle ilgili tedavileri fln bu doğum sigortaları karşılıyor mu acaba bilen var mı? acıbadem de dr araştıracağım ona göre?
Selam,en kısa zamanda gelir bebişin umarım ;) doğum sigortası gebelik başladığında devreye giriyor. Doğumdan önceki kontrolleri kapsamıyor. Doğum öncesi kontrollerini ayaktan tedavi kapsamında yaptıracaksın. İstanbul'da mısın ? Hangi acıbademi düşünüyorsun?

Günaydın kızlar:KK200: tatildeyim,çok bakamıyorum buralara malesef .. Okuduğum kadarıyla herşey yolunda,yeni bebişlerde gelse hiç fena olmayacak :KK53:

Selam,en kısa zamanda gelir bebişin umarım :KK66: doğum sigortası gebelik başladığında devreye giriyor. Doğumdan önceki kontrolleri kapsamıyor. Doğum öncesi kontrollerini ayaktan tedavi kapsamında yaptıracaksın. İstanbul'da mısın ? Hangi acıbademi düşünüyorsun?

Bilgi için çok teşekkürler.. İstanbul avrupa yakasındayım. Yeşilköy'deki acıbadem international ı istiyorum, evime çok yakın diye:) oradaki doktorları araştırıyorum, murat yayla diye bir dr gözüme çarptı onu araştırıyorum şimdi. Hamilelik olmadan öğrenmek istiyorum ki sonra panikleyip heyecan yapmayayım diye:) Doğum öncesi kontrolleri normal iş yeri sigortam kapsamında yaptırmaya çalışacağım bakalım, umarım çok uzun süreler ve zorlu tedavilere girmeden hemencik olur..

Bilgi için çok teşekkürler.. İstanbul avrupa yakasındayım. Yeşilköy'deki acıbadem international ı istiyorum, evime çok yakın diye:) oradaki doktorları araştırıyorum, murat yayla diye bir dr gözüme çarptı onu araştırıyorum şimdi. Hamilelik olmadan öğrenmek istiyorum ki sonra panikleyip heyecan yapmayayım diye:) Doğum öncesi kontrolleri normal iş yeri sigortam kapsamında yaptırmaya çalışacağım bakalım, umarım çok uzun süreler ve zorlu tedavilere girmeden hemencik olur..
Ben anadolu yakasındayım. Kadıköy acıbadem ve bursa acıbadem'de 2 ayrı doktorum var. İkisindende çok memnunum.. Panik yapma şimdiden,doktorların hepsi iyidir zaten frekansın uyuştuysa sorunsuz ilerler herşey.. Sağlık sigortanda ayaktan tedavi yokmu ? Normal bir bölüme gidip muayne oluyormuşsun gibi olacak.. Bende hamilelik öncesi gidip kontrollerimi testlerimi yaptırmıştım.sigorta ayaktan tedavi kapsamında karşıladı. Sigortanı ara onlar daha iyi bilgilendirirler.. Güzel haberlerini bekliyoruz ;)

kızlar merhaba benim bir düşüğüm var. Pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum acaba özelde kaça yaparlar bilgisi olanlar var mı acaba?

günaydın kızlar :)
muhtemel kız annesi olarak hepinize selamlıyorum ve kolay mı kolay bir çarşamba diliyorum :KK46:

ohh be topiğimize bir kız haberi geldi sonunda er meydanı kuracaktık yoksa :) :) gözün aydın canım çok sevindim

image.jpg
Kızlar 3 çizgi var bende :KK70:bozuk bu di mi ne değişik bi şey çıktı :))

hoş geldin tatlım nasılsın hallettin mi işleri

kolay gelsin canım yorucu ama keyifli işler ne güzel yeni gelin evin oluyor :)

hayırlı olsun canım belki geç döllenmedir sonra çıkar idrarda inşallah psikolojik değildir

_Lavin_ _Lavin_ sen nasılsın canım bitti mi düğünleriniz
Evet canım eğlenceli de yorulduk baya :)

Back