Hergünü değerlendir,sonra yat uyu yerinden kalkmaSağılasın canım zaten bu hafta her günü değerlendirmeye karar verdim.malum yumuttlama haftasıiki gündür çalışmalar tamgaz devam 3-4 gün daha böyle devam edip sonra kafamıza göre takılcaz bakalım.inşallah daha fazla bekletmez bebiş. Bana dua et canımmm
Okuyabilir tabi :)) süper olurdu ohh 2 ay :)) benimki tatilde bile çalışıyor ama olsun en azından tatilde :))aynen canım başbaşa son tatilleriniz keyfini çıkarın keşke imkan olsa da biz de gezsek bazen eşimin de öğretmen olmadığına üzülüyorum ne güzel yazın 2 ay bize kalırdı :) bu yaştan sonra öğretmenlik mi okutsam adama ne
Okuyabilir tabi :)) süper olurdu ohh 2 ay :)) benimki tatilde bile çalışıyor ama olsun en azından tatilde :))
Bende şaka yaptım yaw :) bu yaştan sonra stajyer öğretmenken hayal etsene :)yok kız şaka yapıyorum bu yaştan sonra bir de kpss derdine mi düşsün adam :) zaten öğretmenlik ona uygun bir meslek değil hele polislikten sonra sınıfta yaramazlık yapan öğrenciye tahammül edebilir mi hiçdüşüncesi bile absürd geldi
Inş canım gerçi daha kesin değil amaMaşallah ikinci paşamız geliyooorrr
Orayı kaçırmışım erkek mi diye tahmin ettin vayy be ...Orkidee0238 cinsiyet tahminimi hatırlatırımmmmn
Bende şaka yaptım yaw :) bu yaştan sonra stajyer öğretmenken hayal etsene :)
Hislerim kuvvetli sanırım son zamanlardaOrayı kaçırmışım erkek mi diye tahmin ettin vayy be ...
Hislerim kuvvetli sanırım son zamanlarda
Yok canım ismi söyleyen ulaitu ydu.bir ara kahve içip fal baktırıcam sana zaten maşallah geçenlerde de yeşimin gönlünden geçen ismi bilmemiş miydin sen doğru hatırlıyorum değil mi
Yok canım ismi söyleyen ulaitu ydu.
Ben pek anlamam faldan
çok şukur canm. İnşllh 2. Side ii olucak.. Bnde napim hala aynı. Bi turlu olmadı gebelik. Adetimi nekliorum klomene başliycaziyi be arkadaşım napalım tatil geçiriyorum evde ilk smear sonuçlarımı aldım temiz çıktı çok şükür ekimde bir daha smear kontrolüm var o da temiz çıkarsa yol benimdirsen nasılsın epeydir yoktun ortalıkta yine
çok şukur canm. İnşllh 2. Side ii olucak.. Bnde napim hala aynı. Bi turlu olmadı gebelik. Adetimi nekliorum klomene başliycaz
inan canm stres aşırı yok, zaten olmuo demkki. İnşllh bu tedavi çozum olur.. Sezen kurtaj olmuş haberin var mıHayırlı olsun canım o zaman ama hala aynı şekilde stres yapıyorsan vay haline.. sakinlesmeyi basarabilsen kendiliğinden gelirdi bebeğin zaten de hayırlısı artık inşallah klomen vesile olur tez zamanda güzel haber verirsin inşallah
Yok onu bilen ulaytau :) deniz demişti..bir ara kahve içip fal baktırıcam sana zaten maşallah geçenlerde de yeşimin gönlünden geçen ismi bilmemiş miydin sen doğru hatırlıyorum değil mi
inan canm stres aşırı yok, zaten olmuo demkki. İnşllh bu tedavi çozum olur.. Sezen kurtaj olmuş haberin var mı
Yok onu bilen ulaytau :) deniz demişti..
ben tesadufen gordum onun duşuğunu çok da uzuldum.. Hiç konuşma fırsatımız olmadı onla..olmuyor diye bişey yok canım sen daha önce hamile kaldın yine kalabilirsin ve kalacaksın da inşallah en yakın zamanda buna ilaç mı vesile olur ne olur bilmiyorum ama yakın zamanda haberini bekliyorum ben senin de :)) sezenden haberim var canım hepimiz çok üzüldük inşallah tüp bebek tedavisi olumlu sonuçlanır birkaç ay sonra onun da haberini alırız inşallah bu defa hayırla ve sağlıkla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?