2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

selam kızlar merhaba bende 2015 için bebek planı yapanlardanım. Temmuz ayında bebek yapmaya karar verdik. Bu ay Yumurtlamayı yakaladım diye düşünüyorum ama kısmet bat 5 ağustos o zamana kadar beklicem. İnşallah nasipte varsa buraya da Hamileyim diye yazabilirim.

hayırlı olsun canım inşallah alırız güzel haberini

aynen öyle seneye hamile olursam zor olur diye bu tatili çok istemiştim kısmet değilmiş okullar açılmadan izinler gelirse yine gideriz ama gelir mi bilmiyorum
Hamilede olursun tatilede gidersin.. Bak bana hiç zorluk çekmiyorum :) istanbula döndükten sonra 2 gün dinlenip tekrar tatile gideceğiz.. Hamilelik hiç engel değil :) sende seneye acısını çıkarırsın bebişinle ;)

Hamilede olursun tatilede gidersin.. Bak bana hiç zorluk çekmiyorum :) istanbula döndükten sonra 2 gün dinlenip tekrar tatile gideceğiz.. Hamilelik hiç engel değil :) sende seneye acısını çıkarırsın bebişinle :KK66:

inşallah tatlım siz de iyi geziyorsunuz maşallah o bebiş doğunca eve girmek istemeyecek şimdiden söyleyeyim de demedi deme :KK48::KK48:

Canlarımm merhaba bir süredir yoktum ne var ne yok?
benim yarın yumurtlama günüm ama sağ kasığımda yumurtalığım patlıcak gibi bi ağrı var.
bugün mü yumurtluyorum sizce?

inşallah tatlım siz de iyi geziyorsunuz maşallah o bebiş doğunca eve girmek istemeyecek şimdiden söyleyeyim de demedi deme :KK48::KK48:
Anasıyla babasından aldığı ortak özelliklerden biri olur :) biz çok severiz tatilleri,yıl içinde bile haftasonuna 1 gün ekleyebilirsek kaçarız hemen biyerlere;) ee bu senede başbaşa son tatil dedik.. Benim izin sıkıntım yok zaten,eşimde ayarladı işlerini,ara ara çalışıyorda zaten..

İ
Canlarımm merhaba bir süredir yoktum ne var ne yok?
benim yarın yumurtlama günüm ama sağ kasığımda yumurtalığım patlıcak gibi bi ağrı var.
bugün mü yumurtluyorum sizce?
belli olmaz yumurtanın işi.. Sen hergünü değerlendir bu aralar ;)

Arkadaşlar yazamadım bi kaç gündür netim yoktu...bugün doktora gittim kocaman olmuş bebişim..6 cm ve büyük ihtimal oğluşum olacak... Hayırlısı tabi..
herşey yolunda..ilişkiyi sordu sorun olmaz dedi.. ultrason kağıdı bitmiş foto alamadık.. Elhamdülillah böyle çok rahatladım bi düşüğüm olduğu içim korkarak gidiyorum doktora 12+3 ikigünlül önden gidiyor... Rabbim herkese güzel haberler nasip etsin

İ

belli olmaz yumurtanın işi.. Sen hergünü değerlendir bu aralar :KK66:
Sağılasın canım zaten bu hafta her günü değerlendirmeye karar verdim.malum yumuttlama haftası;) iki gündür çalışmalar tamgaz devam 3-4 gün daha böyle devam edip sonra kafamıza göre takılcaz bakalım.inşallah daha fazla bekletmez bebiş. Bana dua et canımmm:KK200:

Anasıyla babasından aldığı ortak özelliklerden biri olur :) biz çok severiz tatilleri,yıl içinde bile haftasonuna 1 gün ekleyebilirsek kaçarız hemen biyerlere:KK66: ee bu senede başbaşa son tatil dedik.. Benim izin sıkıntım yok zaten,eşimde ayarladı işlerini,ara ara çalışıyorda zaten..

aynen canım başbaşa son tatilleriniz keyfini çıkarın keşke imkan olsa da biz de gezsek bazen eşimin de öğretmen olmadığına üzülüyorum ne güzel yazın 2 ay bize kalırdı :) bu yaştan sonra öğretmenlik mi okutsam adama ne :KK70:

Arkadaşlar yazamadım bi kaç gündür netim yoktu...bugün doktora gittim kocaman olmuş bebişim..6 cm ve büyük ihtimal oğluşum olacak... Hayırlısı tabi..
herşey yolunda..ilişkiyi sordu sorun olmaz dedi.. ultrason kağıdı bitmiş foto alamadık.. Elhamdülillah böyle çok rahatladım bi düşüğüm olduğu içim korkarak gidiyorum doktora 12+3 ikigünlül önden gidiyor... Rabbim herkese güzel haberler nasip etsin

maşallah kuzuya bir paşamız daha mı oluyor ne :) bu aralar hiç kız haberi almadım zaten erkek senesi heralde.. inşallah sağlıcakla büyüsün kuzucuk annesinin göbüşünde..

Sağılasın canım zaten bu hafta her günü değerlendirmeye karar verdim.malum yumuttlama haftası:KK66: iki gündür çalışmalar tamgaz devam 3-4 gün daha böyle devam edip sonra kafamıza göre takılcaz bakalım.inşallah daha fazla bekletmez bebiş. Bana dua et canımmm:KK200:

kız senden bat bekliyorum ne zamandır hayırsız..

Canım hiç üzme kendini,herşeyde vardır bi hayır.. Allah sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallaah.. Bi doktora görünün bakalım.. Biz bebek çalışmalarına başlamadan gittik doktora,bişey varsa çaresine bakalım diye.bişey çıkmaz inşallah kafan rahat eder.. Hiçbir sorun yokken sadece stres bile etkiliyor hormonlarımızı.. Çok zor ama kafana takmamaya çalış lütfen
Canım gittim doktora hic bir sorun yok dedi.stres yapma dedi ama ışte bana zor geliyor.... Sabır sabır sabır...

kız senden bat bekliyorum ne zamandır hayırsız..
anaaaa ben unuttum onuuuu.
adet oldum yumurtlama zamanı geldi daha bat vericem baya hayırsızmışım iyi gelip de ben doğurdum demiyom :KK70::KK70:
benim bat 11 ağustosdu ama bi gün erken yanı bugün yumurtluyorum o yüzden 10 ağustos yaz canımsss :KK200:

Maşallah ikinci paşamız geliyooorrr

anaaaa ben unuttum onuuuu.
adet oldum yumurtlama zamanı geldi daha bat vericem baya hayırsızmışım iyi gelip de ben doğurdum demiyom :KK70::KK70:
benim bat 11 ağustosdu ama bi gün erken yanı bugün yumurtluyorum o yüzden 10 ağustos yaz canımsss :KK200:

e yani buna da şükür :) :)

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ VE HAMİŞLER :)
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
1. esoes1919___________BAT 21 Nisan______HAMİLE:anneadayı:_____ERKEK:nazar:
2. nastasia ____________ BAT 10 Nisan___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
3. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE:anneadayı:_____ERKEK (?):nazar:
4. Mihrimah00___________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
5. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran___________HAMİLE:anneadayı:_____ERKEK (?):nazar:
6. rzombie _____________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
7. new smiles __________BAT 12 Haziran ___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
8. Becuu______________BAT 4 Haziran___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
9. dilaraela ____________BAT 5 Temmuz___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
10. mim_arc ___________BAT 26 Temmuz__________HAMİLE:nazar::anneadayı:
11. _Unicorn_ __________BAT 15 Haziran:KK64:
12. ekim2013____________BAT 21 Haziran:KK64:
13. Ulytau______________BAT 26 Haziran:KK64:
14. biceline_____________BAT 13 Temmuz:KK64:
16. fatihkbra____________BAT 27 Temmuz:KK64:
17. aayna ______________BAT 13 Ağustos
18. tommbik____________BAT 10 Ağustos
19. base2012____________BAT 15 Ağustos
15. mtkt_______________BAT ???
20. purplebliss___________BAT ???

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Hamişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen:nazar::anneadayı:

NOT: Listemiz aktif olarak sohbete katılan herkese açıktır. Eklenmek isterseniz bana ulaşın :)

nasilsiniz kizceler :)) adet tariime bir hafta var heyecanla bekliyoruz bakalim. yeni ogrenenler var mi bakalim :))

Back