2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Selam canlaar.. Buralar çok sıcak nefes alınmıyor.. Annemden aldığım haberlere göre batıda öyleymiş :) sizler ne alemdesiniz..

sorma canım yanıyor buralar, tansiyonum yerlerde geliyorum işe :( sende dikkat et kendine olur mu sıcaklarda çıkma dışarı

hayırlı günler arkadaşlar bu ay klomen tedavimi bıraktım memleketteydim zaten adetliydim de kullanamadım bakalım bu ay bebek bebek diye kafamı yormayacağım

arkadaşlarım merhaba sizi hep okudum ama sadece arasıra yazdım,dün mens olmam gerekiyordu bugün kanda baktırdım 222 çıktı sizinle paylaşmak istedim,umarım herşey yolunda gider sağlıklı ve hayırlı olur...
Gözünaydın canım.. Sağlıkla doğsun bebeğin..

arkadaşlarım merhaba sizi hep okudum ama sadece arasıra yazdım,dün mens olmam gerekiyordu bugün kanda baktırdım 222 çıktı sizinle paylaşmak istedim,umarım herşey yolunda gider sağlıklı ve hayırlı olur...

Çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin.

sorma canım yanıyor buralar, tansiyonum yerlerde geliyorum işe :KK43: sende dikkat et kendine olur mu sıcaklarda çıkma dışarı
Tatildeyim canım.. Dikkat ediyorum,biraz güneşlenip biraz gölgede takılıyorum.. Bol sıvı alıyorum ama nefes alamıyorum :) Sende dikkat et kendine,o haftalarda bendede çok oldu tansiyon düşüklüğü.. Ayran iç buz gibi iyi gelir

Tebrik ederim canım hayırlı olsun sağ salim kucağına aldığın günleri de gör inşallah

Tebrik ederim canım hayırlı olsun sağ salim kucağına aldığın günleri de gör inşallah
inşallah öyle olur,ne hissettiğimi bile bilmiyorum inşallah güzel duygularıyla,sağlığıyla,hayrıyla gelir yanıma,çok sağolun hepiniz...

canım tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

inşallah öyle olur,ne hissettiğimi bile bilmiyorum inşallah güzel duygularıyla,sağlığıyla,hayrıyla gelir yanıma,çok sağolun hepiniz...

ilk öğrenince öyle tutuk karışık duygular içinde olman çok normal emin ol çok güzel duygular yaşatacak sana bebişin

haftasonu da 1 gün izin var sadece artık günübirlik sabah git akşam gel yapıcaz öylesini de hiç sevmem gerçi...
1 gün olması kötüymüş.. Cumartesi pazar olsa,cuma akşamdan gider pazar akşam dönerdin iyi gelirdi o.. Günübirliğin tadını çıkaracaksın artık,hiç yoktan iyidir ;) seneye acısını çıkartırsın

1 gün olması kötüymüş.. Cumartesi pazar olsa,cuma akşamdan gider pazar akşam dönerdin iyi gelirdi o.. Günübirliğin tadını çıkaracaksın artık,hiç yoktan iyidir :KK66: seneye acısını çıkartırsın

aynen öyle seneye hamile olursam zor olur diye bu tatili çok istemiştim kısmet değilmiş okullar açılmadan izinler gelirse yine gideriz ama gelir mi bilmiyorum

selam kızlar merhaba bende 2015 için bebek planı yapanlardanım. Temmuz ayında bebek yapmaya karar verdik. Bu ay Yumurtlamayı yakaladım diye düşünüyorum ama kısmet bat 5 ağustos o zamana kadar beklicem. İnşallah nasipte varsa buraya da Hamileyim diye yazabilirim.

Back