- 27 Eylül 2011
- 6.838
- 8.390
- 248
Selam canlaar.. Buralar çok sıcak nefes alınmıyor.. Annemden aldığım haberlere göre batıda öyleymiş :) sizler ne alemdesiniz..
ben tekirdağdayım kuzum burası da acayip sıcak boğuyor resmen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canlaar.. Buralar çok sıcak nefes alınmıyor.. Annemden aldığım haberlere göre batıda öyleymiş :) sizler ne alemdesiniz..
Gözünaydın canım.. Sağlıkla doğsun bebeğin..arkadaşlarım merhaba sizi hep okudum ama sadece arasıra yazdım,dün mens olmam gerekiyordu bugün kanda baktırdım 222 çıktı sizinle paylaşmak istedim,umarım herşey yolunda gider sağlıklı ve hayırlı olur...
arkadaşlarım merhaba sizi hep okudum ama sadece arasıra yazdım,dün mens olmam gerekiyordu bugün kanda baktırdım 222 çıktı sizinle paylaşmak istedim,umarım herşey yolunda gider sağlıklı ve hayırlı olur...
Tatildeyim canım.. Dikkat ediyorum,biraz güneşlenip biraz gölgede takılıyorum.. Bol sıvı alıyorum ama nefes alamıyorum :) Sende dikkat et kendine,o haftalarda bendede çok oldu tansiyon düşüklüğü.. Ayran iç buz gibi iyi gelirsorma canım yanıyor buralar, tansiyonum yerlerde geliyorum işesende dikkat et kendine olur mu sıcaklarda çıkma dışarı
amin inşallah hepimizinki....Gözünaydın canım.. Sağlıkla doğsun bebeğin..
arkadaşlarım merhaba sizi hep okudum ama sadece arasıra yazdım,dün mens olmam gerekiyordu bugün kanda baktırdım 222 çıktı sizinle paylaşmak istedim,umarım herşey yolunda gider sağlıklı ve hayırlı olur...
amin canım,umarım hepimize..Çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin.
Yazı çok bekledik :) katlanacağız artık..ben tekirdağdayım kuzum burası da acayip sıcak boğuyor resmen
inşallah öyle olur,ne hissettiğimi bile bilmiyorum inşallah güzel duygularıyla,sağlığıyla,hayrıyla gelir yanıma,çok sağolun hepiniz...Tebrik ederim canım hayırlı olsun sağ salim kucağına aldığın günleri de gör inşallah
Yazı çok bekledik :) katlanacağız artık..
inşallah öyle olur,ne hissettiğimi bile bilmiyorum inşallah güzel duygularıyla,sağlığıyla,hayrıyla gelir yanıma,çok sağolun hepiniz...
Olsun canım yaa vardır bi hayır6 aydır yaptığı planları çöpe gidip hayalleri yıkılmış biri olarak katlanmak pek de kolay olmuyor ama yapacak bir şey yok![]()
Olsun canım yaa vardır bi hayırhaftasonları yakın biyerlere gidersiniz sizde
1 gün olması kötüymüş.. Cumartesi pazar olsa,cuma akşamdan gider pazar akşam dönerdin iyi gelirdi o.. Günübirliğin tadını çıkaracaksın artık,hiç yoktan iyidirhaftasonu da 1 gün izin var sadece artık günübirlik sabah git akşam gel yapıcaz öylesini de hiç sevmem gerçi...
1 gün olması kötüymüş.. Cumartesi pazar olsa,cuma akşamdan gider pazar akşam dönerdin iyi gelirdi o.. Günübirliğin tadını çıkaracaksın artık,hiç yoktan iyidirseneye acısını çıkartırsın