2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Kizlaarrr selam :-) kardesimin düğününu yaptik sonra tatile geldij oteldeyiz:-) bebeğimle yürüyoruz cok şükür hersey yolunda. 4u test sonucumda iyi çıktı :-) oglumla yuzuyorum tatil keyfi:-) benim karnim buyumeye basladi hamile gibi değilde kilo almis gibi uzerim giyinmisken. Ama bikiniyle hamile karni azcik belli:-)
Yesimcim seninde oğlun oluyormuş sevindim hayirlara vesile olsun:-)
Kizlar öpüyorum sizi

Kizlaarrr selam :-) kardesimin düğününu yaptik sonra tatile geldij oteldeyiz:-) bebeğimle yürüyoruz cok şükür hersey yolunda. 4u test sonucumda iyi çıktı :-) oglumla yuzuyorum tatil keyfi:-) benim karnim buyumeye basladi hamile gibi değilde kilo almis gibi uzerim giyinmisken. Ama bikiniyle hamile karni azcik belli:-)
Kizlar öpüyorum sizi

yürüyün yüzün denizin güneşin tadını çıkarın paşaya d vitamini de lazım depolayın bol bol iyi tatiller canımcım

Hanımlar merhaba,
geçen hafta kan testleri yaptırdım adetliyken doktorum söyledi, estradiol prolaktin LH FSH TSH gibi hormon testleri yapıldı, şükürler olsun iyi, şimdi yumurta rezervine filan bakılacak :KK43: belki daha sonra tiüplerin kapalı olup olmadığına bakılacak..beklemedeyiz hanımlar... cnntrm cnntrm sana BAT tarihi veremiyorum :KK43:

Kizlar öpüyorum sizi
Cinsiyet belli değil daha,kesin bişey söylemedi doktor. İstsnbula dönünce gidicem doktora.

Hanımlar merhaba,
geçen hafta kan testleri yaptırdım adetliyken doktorum söyledi, estradiol prolaktin LH FSH TSH gibi hormon testleri yapıldı, şükürler olsun iyi, şimdi yumurta rezervine filan bakılacak :KK43: belki daha sonra tiüplerin kapalı olup olmadığına bakılacak..beklemedeyiz hanımlar... cnntrm cnntrm sana BAT tarihi veremiyorum :KK43:

olsun batsız duruyorsun listede :) sonuçların güzel çıkmasına sevindim yaşın kaç ki rezervler de iyidir bence ama tüplere baktırmadan önce eşin de bir muayene olsun derim çünkü hsg duyduğum kadarıyla biraz acılı bir işlem ola ki eşinde sorun varsa boşuna acı çekmiş olursun

olsun batsız duruyorsun listede :) sonuçların güzel çıkmasına sevindim yaşın kaç ki rezervler de iyidir bence ama tüplere baktırmadan önce eşin de bir muayene olsun derim çünkü hsg duyduğum kadarıyla biraz acılı bir işlem ola ki eşinde sorun varsa boşuna acı çekmiş olursun

Teşekkür ederim canım, sağolasın...inşallah güzel sonuçlanır...Ben 32 yaşımdayım... bilmiyorum işte dk, birde yumurtalara bakalım usg de dedi... inşallah over rezervimde iyidir..... geriye tüplerin açık olması ile dediğin gibi eşimin muayenesi kalıyor......ya ilk denemede olmadı diye bu kadar şey istemesi doktorun biraz tuhaf değil mi? :(

Teşekkür ederim canım, sağolasın...inşallah güzel sonuçlanır...Ben 32 yaşımdayım... bilmiyorum işte dk, birde yumurtalara bakalım usg de dedi... inşallah over rezervimde iyidir..... geriye tüplerin açık olması ile dediğin gibi eşimin muayenesi kalıyor......ya ilk denemede olmadı diye bu kadar şey istemesi doktorun biraz tuhaf değil mi? :KK43:

Kesinlikle tuhaf canım bir arkadaşım var 40 yaşına yakın ikinciyi istiyor ona bile 6. aydan sonra bakıldı bunlar.. ama aslında erken bakılması daha iyi bence en azından sorun varsa boşa vakit kaybetmemis olursun

Kesinlikle tuhaf canım bir arkadaşım var 40 yaşına yakın ikinciyi istiyor ona bile 6. aydan sonra bakıldı bunlar.. ama aslında erken bakılması daha iyi bence en azından sorun varsa boşa vakit kaybetmemis olursun
evet, birşey var ise de önlem alınmış olur artık ne yapalım

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ VE HAMİŞLER :)
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
1. esoes1919___________BAT 21 Nisan______HAMİLE:anneadayı:_____ERKEK:nazar:
2. nastasia ____________ BAT 10 Nisan___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
3. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE:anneadayı:_____ERKEK (?):nazar:
4. Mihrimah00___________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
5. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran___________HAMİLE:anneadayı:_____ERKEK (?):nazar:
6. rzombie _____________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
7. new smiles __________BAT 12 Haziran ___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
8. Becuu______________BAT 4 Haziran___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
9. dilaraela ____________BAT 5 Temmuz___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
10. mim_arc ___________BAT 26 Temmuz__________HAMİLE:nazar::anneadayı:
11. _Unicorn_ __________BAT 15 Haziran:KK64:
12. ekim2013____________BAT 21 Haziran:KK64:
13. Ulytau______________BAT 26 Haziran:KK64:
14. biceline_____________BAT 13 Temmuz:KK64:
16. fatihkbra____________BAT 27 Temmuz:KK64:
17. aayna ______________BAT 13 Ağustos
18. tommbik____________BAT 10 Ağustos
19. base2012____________BAT 15 Ağustos
15. mtkt_______________BAT ???
20. purplebliss___________BAT ???

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Hamişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen:nazar::anneadayı:

NOT: Listemiz aktif olarak sohbete katılan herkese açıktır. Eklenmek isterseniz bana ulaşın :)

anaamm hepiciği erkek ya bunların :D

canım bende ağustos sonu gibi düşünüyorm 25i falan bi aksilik olmazsa

ooo daha çok varmış okadar nasıl sabredeceksin e ikili testi yaptırdın mı sen doktorun ne zamana çağırmıştı 11-14. haftalar arasında yapılıyor ikili test

canım Allah yardımcın olsun inşallah bi sıkıntı yaşamadan bebeğini kucağına alırsın. ben 32 yaşındayım 1 yılı geçti korunmuyoruz ama olmuyor bir türlü. sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor. bu ay da olmazsa doktorum adetimin 2 ya da 3 günü gel aşılama mı klomen mi karar vericez demişti.Bugün 30. günüm adet olmadım hiç böyle olmamıştım erken olurum ama hiç hatırlamam 29-30 gün de bir olduğumu.idrar testi de negatif çıktı. bir taraftan diyorum acaba yumurtam çatlamadı kist mi oluştu :KK43: kısacası belirsizlikten sıkıldım.
ben epeydir giremiyordum canım inşalahh her şey yolundadır. seni anlıyorum çok haklısın. diğer mesajlarıda okuamadım bir gebelik gelişmesi var mı bilmiyorum ama yoksa bencede ya klomen ya da aşılamaya baş vurun. hayırlısı olsun canım inşllah gönlünce olur.

ben epeydir giremiyordum canım inşalahh her şey yolundadır. seni anlıyorum çok haklısın. diğer mesajlarıda okuamadım bir gebelik gelişmesi var mı bilmiyorum ama yoksa bencede ya klomen ya da aşılamaya baş vurun. hayırlısı olsun canım inşllah gönlünce olur.
Canım senin gebeliğin nasıl gidiyor? Göremedim bir süredir seni,merak ettim.

Canım senin gebeliğin nasıl gidiyor? Göremedim bir süredir seni,merak ettim.
evet canım ben yaklaşık 1 aydır girmiyordum. şubat annelerindede sıkça kayıp yaşayanlar oldu. bende eskiler aklıma gelip etkilendim hep üzüldüm. o yüzden girmedim uzunca. biz iyiyiz ama gelde bana anlat. her hafta usg ye gir deseler girerim. o boyutta yani korkum. ufacık sancıda bile hep bişimi oldu diye içim içimi yiyiyor. kanama falan yok bin şükür. doğana kadar bana rahat yok :) sıkıntıyıda çeken biliyor ama canım. bu korkuları unutmak zor. sen nasılsın nasıl gidiyor hayat ?

evet canım ben yaklaşık 1 aydır girmiyordum. şubat annelerindede sıkça kayıp yaşayanlar oldu. bende eskiler aklıma gelip etkilendim hep üzüldüm. o yüzden girmedim uzunca. biz iyiyiz ama gelde bana anlat. her hafta usg ye gir deseler girerim. o boyutta yani korkum. ufacık sancıda bile hep bişimi oldu diye içim içimi yiyiyor. kanama falan yok bin şükür. doğana kadar bana rahat yok :) sıkıntıyıda çeken biliyor ama canım. bu korkuları unutmak zor. sen nasılsın nasıl gidiyor hayat ?
Haklısın canım insanın daha önce kaybı olmuşsa endişeleri daha çok oluyor. Keşke hamile kalsam 3 ay sonra öğrensem diyorum:KK53: Bizde de çok kayıplar olmuştu pcak annelerinde. En iyisi ilk aylar biraz uzak kalmak ama o da mümkün olmuyor.

İyi olmanıza sevindim. Miniğin artık büyüyor. Birkaç hafta içinde hareketlenecek ve en güzel zamanşarınızı yaşayacaksınız.

Senden yana içim rahat, Allah sıkıntı vermesin.

Back