2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

gunaydin kizlar:)) kendi kendime gebelik belirtileri uyduruyorum sanirim sol kasigima gecenlerde 2 gun surekli kramp gibi bir sanci girdi, ozellikle saga sola hareket ederken. gogus uclarim surekli cikik duruyor ve hassaslastilar. ay bide son zamanlarda her gun mide agrisiyla uyaniyorum ki cok kotu bise :(

acaba diyorum, acaba yani :P

beklenen adet tarihim 5 agustos, dr gidip kan testi vermemek icin zor tutuyorum kendimi :D

ben epeydir giremiyordum canım inşalahh her şey yolundadır. seni anlıyorum çok haklısın. diğer mesajlarıda okuamadım bir gebelik gelişmesi var mı bilmiyorum ama yoksa bencede ya klomen ya da aşılamaya baş vurun. hayırlısı olsun canım inşllah gönlünce olur.

canım adet oldum yine. ilk defa 30 gün sonra det oldum. hiç bu kadar uzun sürmemişti o yüzden hem heveslenmiştim hemde kist oldu diye korkmuştum :( şuan yumurtlama dönemimdeyim bu ay da olmazsa ki olmayacağını biliyorum ağustos 10-11 gibi adet olcam. doktorum 2 ya da 3. günü gel dedi sanırım klomen e başlıcam. bakalım hayırlısı artık. eskiden adet dönemim yaklaştığında test üstüne test yapardım heyecanlanırdım amao kadar çok tek çizgi gördüm ki yine her seferinde olmayacakmış gibi düşünüyorum.

bu arada gözün aydın seninde. Allah' ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

günaydın kızlar,
beni bu sıcaklar ve tansiyon düşmeleri mahvediyor şimdilerde. Dün o kadar kötüydüm ki müdür yrd.ndan izin isteyip eve gittim öğlen. Yanıyor buralar gece de uyutmuyor eee tabi halsizlik baş gösteriyor bu sefer. Allah yardımcımız olsun valla :KK43:

ben epeydir giremiyordum canım inşalahh her şey yolundadır. seni anlıyorum çok haklısın. diğer mesajlarıda okuamadım bir gebelik gelişmesi var mı bilmiyorum ama yoksa bencede ya klomen ya da aşılamaya baş vurun. hayırlısı olsun canım inşllah gönlünce olur.

bende 32 yaşımdayım, bizde yeni bebek düşünmeye başladık..inşallah yakın zamanda hamile kalırız

Haklısın canım insanın daha önce kaybı olmuşsa endişeleri daha çok oluyor. Keşke hamile kalsam 3 ay sonra öğrensem diyorum:KK53: Bizde de çok kayıplar olmuştu pcak annelerinde. En iyisi ilk aylar biraz uzak kalmak ama o da mümkün olmuyor.

İyi olmanıza sevindim. Miniğin artık büyüyor. Birkaç hafta içinde hareketlenecek ve en güzel zamanşarınızı yaşayacaksınız.

Senden yana içim rahat, Allah sıkıntı vermesin.
ayyy sağ olasın canım iyi dileklerin için. evet korkuları atmak zor ama sabırla bekliyoruz ne yapalım. dediğin gibi evet hareketlerini falan hissetmek bana çok iyi gelecek. 1 aya kalmaz hem cinsiyet hem hareket bunlar beni daha çok ümitlendirecek. inşallah böyle devam edr. sen pıhtılaşmaya baktıracaktın canım ne oldu yaptırdın mı test ?

canım adet oldum yine. ilk defa 30 gün sonra det oldum. hiç bu kadar uzun sürmemişti o yüzden hem heveslenmiştim hemde kist oldu diye korkmuştum :KK43: şuan yumurtlama dönemimdeyim bu ay da olmazsa ki olmayacağını biliyorum ağustos 10-11 gibi adet olcam. doktorum 2 ya da 3. günü gel dedi sanırım klomen e başlıcam. bakalım hayırlısı artık. eskiden adet dönemim yaklaştığında test üstüne test yapardım heyecanlanırdım amao kadar çok tek çizgi gördüm ki yine her seferinde olmayacakmış gibi düşünüyorum.

bu arada gözün aydın seninde. Allah' ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
anladım canım üzülme bak yumurtlama dönemiymiş hiç. belli olmaz sen değerlendirde olmazsa zaten başka yollara baş vurursun. bende çok genç değilim canım. üzülme gerçekten bak bende 1 yılda 2 düşük yaşadım. yani gebe kalabilmekte önemli değil. önemli olan sağlıcakla dünyaya gelmesi. sende 1yaşına gelince 2. bebeği düşünürsün ona göre önlem alırsın hiç tasalanma. bu klomen falan işe yarıyor diye biliyorum inşallah sendede öyle olur. ama ben hsg çekilmenide öneririm. bilmiyorum çekildin mi. sen bilirsin tabi ama için rahat eder en azından. Allah hayırlısını versin canım hakkımızda

bende 32 yaşımdayım, bizde yeni bebek düşünmeye başladık..inşallah yakın zamanda hamile kalırız
amin canım, rahat ol olur inşallah yaş çokta öenmli değil. yani kaç tane bebiş düşündüğüne bağlı aslında. ben 3 istiyordum ama 2 düşükten sonra tabi bu 2 ye düştü. bend 30 yaşındayım. 27 de evlendim 1yıl istemedik, 1 yıldada 2 düşük öyle geçti vakit. bu doğsun inşallah 2. bebeği 1 yaşına ghirince düşünüyorum. hepimizin gönlünce olsun inşallah :KK200::nazar:

amin canım, rahat ol olur inşallah yaş çokta öenmli değil. yani kaç tane bebiş düşündüğüne bağlı aslında. ben 3 istiyordum ama 2 düşükten sonra tabi bu 2 ye düştü. bend 30 yaşındayım. 27 de evlendim 1yıl istemedik, 1 yıldada 2 düşük öyle geçti vakit. bu doğsun inşallah 2. bebeği 1 yaşına ghirince düşünüyorum. hepimizin gönlünce olsun inşallah :KK200::nazar:

inşallah canım bizde yeni düşünmeye başladık 2 yıl oldu evleneli, birtanesi doğsunda inş...yani hiç bilmiyorum kaç tane istediğimi...umarım bekletmeden gelir bebişlerimiz :nazar::nazar:

inşallah canım bizde yeni düşünmeye başladık 2 yıl oldu evleneli, birtanesi doğsunda inş...yani hiç bilmiyorum kaç tane istediğimi...umarım bekletmeden gelir bebişlerimiz :nazar::nazar:
gelir canım gelir merak etme sen rahat ol, yumurtlamaya dikkaet et sorun yoksa zaten 2-3 ayda oluyor.

canım Allah yardımcın olsun inşallah bi sıkıntı yaşamadan bebeğini kucağına alırsın. ben 32 yaşındayım 1 yılı geçti korunmuyoruz ama olmuyor bir türlü. sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor. bu ay da olmazsa doktorum adetimin 2 ya da 3 günü gel aşılama mı klomen mi karar vericez demişti.Bugün 30. günüm adet olmadım hiç böyle olmamıştım erken olurum ama hiç hatırlamam 29-30 gün de bir olduğumu.idrar testi de negatif çıktı. bir taraftan diyorum acaba yumurtam çatlamadı kist mi oluştu :KK43: kısacası belirsizlikten sıkıldım.

bende 32 yaşımı geçtim :( 1 kaç aydır deniyoruz bizde...umarım bekletmeden bebişler gelir

AMin canım...yani birkaç kere denedik...ama sonuç yok henüz...tahliller tetkikler devam ediyor...kısmet en hayırlı zamanda olsun inş...
canım herkese göre değişiyor aslında. asıl olan ilk 1 yıl olmamsı çok normalmiş. ama 6 ay olmazsa için rahat olsun diye gidebilirsin belki dr. a. zaten çokta deneme olmamış. şuan sorun var diyemeyiz. incir kürleri ve inofolic var kolaylaştırıyor gebe kalmayı. bana dr. vermedi ama ben buradaki arkadaşlardan duydum. topiği arştır bak, zaten o vitamin yani zararı yok. bazen takviye almamız gerekiyor sorun olmasada hem eşlerimizin hem bizim. eşinede keçi boynuzu kürünü öneririm. bunlar ibrahim saraçoğlunun sitesinde var canım. bende ilk 2 sinde 3. ve 4. denemede gebe kaldım. bunları yapınca 2. denemede oldu. tabi bilmiyorum bunların faydasımı yoksa olacağımı vardı bilemem. ama ek gıda bazen gerekli diye düşünüyorum

anladım canım üzülme bak yumurtlama dönemiymiş hiç. belli olmaz sen değerlendirde olmazsa zaten başka yollara baş vurursun. bende çok genç değilim canım. üzülme gerçekten bak bende 1 yılda 2 düşük yaşadım. yani gebe kalabilmekte önemli değil. önemli olan sağlıcakla dünyaya gelmesi. sende 1yaşına gelince 2. bebeği düşünürsün ona göre önlem alırsın hiç tasalanma. bu klomen falan işe yarıyor diye biliyorum inşallah sendede öyle olur. ama ben hsg çekilmenide öneririm. bilmiyorum çekildin mi. sen bilirsin tabi ama için rahat eder en azından. Allah hayırlısını versin canım hakkımızda

amin canım. hsg mayıs ayında çektirdim bi sıkıntım yok doktor sebebi bilinemeyen infertilite dedi. bende 32 yaşındayım yaşım geçiyor artık o yüzden biraz sıkıntı yapıyorum. zaten Allah kısmet ederse bi hamile kalayım sonra sıralayacağım çocukları :)

amin canım. hsg mayıs ayında çektirdim bi sıkıntım yok doktor sebebi bilinemeyen infertilite dedi. bende 32 yaşındayım yaşım geçiyor artık o yüzden biraz sıkıntı yapıyorum. zaten Allah kısmet ederse bi hamile kalayım sonra sıralayacağım çocukları :)
ozaman çok dert etme canım. eşindede sıkıntı yopksa olur neden olmasın. bi sürü yöntem var. herkes farklı imtihanler yaşıyor. hayırlısı olsun hakkımızda

canım herkese göre değişiyor aslında. asıl olan ilk 1 yıl olmamsı çok normalmiş. ama 6 ay olmazsa için rahat olsun diye gidebilirsin belki dr. a. zaten çokta deneme olmamış. şuan sorun var diyemeyiz. incir kürleri ve inofolic var kolaylaştırıyor gebe kalmayı. bana dr. vermedi ama ben buradaki arkadaşlardan duydum. topiği arştır bak, zaten o vitamin yani zararı yok. bazen takviye almamız gerekiyor sorun olmasada hem eşlerimizin hem bizim. eşinede keçi boynuzu kürünü öneririm. bunlar ibrahim saraçoğlunun sitesinde var canım. bende ilk 2 sinde 3. ve 4. denemede gebe kaldım. bunları yapınca 2. denemede oldu. tabi bilmiyorum bunların faydasımı yoksa olacağımı vardı bilemem. ama ek gıda bazen gerekli diye düşünüyorum

dr.a gittim aslında...panik bir hanım daha ilk denemede olmadı diye (evlenme tarihi ile karıştırdı bence) .... kan tahlilleri yaptırdım, sonuçlar iyi...şimdi over rezervi istedi...onlara bakılacak..aslında bir nevi bunları gebelik düşünmeden evvel yaptırmalıydım ama.....nasıp böyleymiş..umarım bir sorun çıkmaz... dr. tez canlı biraz...yada dediğin gibi 6 ay bile olmadı deneyeli.......2016 anneleri içerisinde inşallah oluruz hepimiz.... .:) incir kürü ve keçiboynuzu deneyeceğim onları da sağol canım..

gunaydin kizlar:)) kendi kendime gebelik belirtileri uyduruyorum sanirim sol kasigima gecenlerde 2 gun surekli kramp gibi bir sanci girdi, ozellikle saga sola hareket ederken. gogus uclarim surekli cikik duruyor ve hassaslastilar. ay bide son zamanlarda her gun mide agrisiyla uyaniyorum ki cok kotu bise :KK43:

acaba diyorum, acaba yani :p

beklenen adet tarihim 5 agustos, dr gidip kan testi vermemek icin zor tutuyorum kendimi :KK70:
aynı günü bekliyoruz tatlım, ben kendimi dinlememeye çalışıyorum ama hayırlısı...

ooo daha çok varmış okadar nasıl sabredeceksin e ikili testi yaptırdın mı sen doktorun ne zamana çağırmıştı 11-14. haftalar arasında yapılıyor ikili test
Arife günü gitmiştim bayramdan sonra gel dedi ama ben gitmedim . Ya bende panik atak var zaten elim kalbimde hep yani birsey olacaksa da Allahtan şahsen yaptırmak istemedim.kotu bişey çıksa aldiramayacagima göre en azından net olmayan sonuçlara takılma istemedim.

Back