Canım geçmiş olsun ,uzun sürmüş bulantılar. En kısa zamanda geçer umarım tamamen.. Bebiş göstermedi kendini,bidahaki randevumu tatil dönüşüne aldım mecburen.. Tatilde biraz uzun sürecek 10 ağustosta dönüş yapıcam.. Bu hafta içi tatile çıkmadan bi başka doktora gideyim diyorum :))
Biter canım bu haftadan sonra.. Bu haftada giderim bi doktora :)sağol canım, bende dua ediyorum geçsin diye ama hiç bitmeyecek geçmeyecek sankioooo 10 ağustosa çok varmış, dediğin gibi kaç sen başka bir doktora belki orda keyfi gelir gösterir kendini :)
kızlar merhaba ben geçen hafta idrar testinde hamile olduğumu öğrendim.yani adetim 5 gün gecikti henüz doktora gitmedim çokmu rahat davranıyorum acaba kendimi garantilemiş gibi :):) gitmelimiyim
Kan tahlili yaptır mutlaka arkadaşımkızlar merhaba ben geçen hafta idrar testinde hamile olduğumu öğrendim.yani adetim 5 gün gecikti henüz doktora gitmedim çokmu rahat davranıyorum acaba kendimi garantilemiş gibi :):) gitmelimiyim
Selam kızlar;-) tatil devaamm
Inşallah canım zor gerçekten. 10 gün sonra evimize geçiyoruz inşallah. Aslında hemen geçicez de düğün işi var onu da bitirip gidicez. Yerleşince de bebeği beklicez artık :)bir an önce düzenini kurarsın inşallah canım çok zor öyle aile yanında.. ben tatilde bayramda daralıyorum inan ki.. Allah sana kolaylık versin.. kistin gitmesine sevindim hele bir evinize geçin de bebiş de ev hediyesi olur size inşallah..
Canım nasılsın bakalım? Bebiş büyümüş maşallah bi de gösterseydi cinsiyetini :)Biter canım bu haftadan sonra.. Bu haftada giderim bi doktora :)
Düğünlerinizin uzun uzun halayları var mi canım? :)Ohhhh sefanız olsun. Bizim de düğünler devam
Düğünlerinizin uzun uzun halayları var mi canım? :)
Bilirim canım bilirim :) Hakkari'de çok Düğüne gitmişliğimiz varSorma canım benim malum bizim düğünler bol bol halaylı olur
Bilirim canım bilirim :) Hakkari'de çok Düğüne gitmişliğimiz var
Farklıymış sizinki. Dediğin gibi onlarınki komple halay :)Hakkarililerin daha halay işi ama.
Bizde Çiftetelli falan da olur. Bi tane de roman havası çalarlar. Çeşit yapıyoruz
İyiyim canımm,adli tatil başladı çok şükür:) bayramı atlattık evimde genel bi temizlik,değişim var şimdi.. Malum kadında izne gidecek,hazır ben evdeyken istediğim değişimi yaptırdım.. Cuma sabah doktora gidiyorum,ordanda tatil yoluna :) umarım görürüz cinsiyetini,görmeden çıkmam o hastaneden o inatsa bende inat :))Canım nasılsın bakalım? Bebiş büyümüş maşallah bi de gösterseydi cinsiyetini :)
Herkese günaydın,geçmiş bayramınız kutlu olsun kızlar :)
Benim bu ay adetim 5-6 gün evvelden geldi ve adet oldumcnntrm ( .....bu ay ki denemede başarısız,, ben ilişkiden yaklaşık 10 gün sonra başlayan kanamamı (kahverengi lekelenme görünce) yerleşme kanaması sandımdı...ama adet kanamasına çevirdi...hayırlısı olsun napalım...bir daha ki sefere diyeceğiz.... ((
Cuma cinsiyet öğreniyoruz demekkkİyiyim canımm,adli tatil başladı çok şükür:) bayramı atlattık evimde genel bi temizlik,değişim var şimdi.. Malum kadında izne gidecek,hazır ben evdeyken istediğim değişimi yaptırdım.. Cuma sabah doktora gidiyorum,ordanda tatil yoluna :) umarım görürüz cinsiyetini,görmeden çıkmam o hastaneden o inatsa bende inat :))
Sende durumlar nasıl? Geçin artık şu evede,gelsin bi bebiş
Herkese günaydın,geçmiş bayramınız kutlu olsun kızlar :)
Benim bu ay adetim 5-6 gün evvelden geldi ve adet oldumcnntrm ( .....bu ay ki denemede başarısız,, ben ilişkiden yaklaşık 10 gün sonra başlayan kanamamı (kahverengi lekelenme görünce) yerleşme kanaması sandımdı...ama adet kanamasına çevirdi...hayırlısı olsun napalım...bir daha ki sefere diyeceğiz.... ((
İyiyim canımm,adli tatil başladı çok şükür:) bayramı atlattık evimde genel bi temizlik,değişim var şimdi.. Malum kadında izne gidecek,hazır ben evdeyken istediğim değişimi yaptırdım.. Cuma sabah doktora gidiyorum,ordanda tatil yoluna :) umarım görürüz cinsiyetini,görmeden çıkmam o hastaneden o inatsa bende inat :))
Sende durumlar nasıl? Geçin artık şu evede,gelsin bi bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?