2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Canım geçmiş olsun ,uzun sürmüş bulantılar. En kısa zamanda geçer umarım tamamen.. Bebiş göstermedi kendini,bidahaki randevumu tatil dönüşüne aldım mecburen.. Tatilde biraz uzun sürecek 10 ağustosta dönüş yapıcam.. Bu hafta içi tatile çıkmadan bi başka doktora gideyim diyorum :))

sağol canım, bende dua ediyorum geçsin diye ama hiç bitmeyecek geçmeyecek sanki :( oooo 10 ağustosa çok varmış, dediğin gibi kaç sen başka bir doktora belki orda keyfi gelir gösterir kendini :)

sağol canım, bende dua ediyorum geçsin diye ama hiç bitmeyecek geçmeyecek sanki :KK43: oooo 10 ağustosa çok varmış, dediğin gibi kaç sen başka bir doktora belki orda keyfi gelir gösterir kendini :)
Biter canım bu haftadan sonra.. Bu haftada giderim bi doktora :)

kızlar merhaba ben geçen hafta idrar testinde hamile olduğumu öğrendim.yani adetim 5 gün gecikti henüz doktora gitmedim çokmu rahat davranıyorum acaba kendimi garantilemiş gibi :):) gitmelimiyim

kızlar merhaba ben geçen hafta idrar testinde hamile olduğumu öğrendim.yani adetim 5 gün gecikti henüz doktora gitmedim çokmu rahat davranıyorum acaba kendimi garantilemiş gibi :):) gitmelimiyim

canım tebrik ederim gözün aydın. bende hemen gitmemiştim doktora ama ben 1 hafta boyunca 2 gün arayla 3 kere kan testi yaptırdım, değerlerimdeki düzenli artışı gördükten sonra doktordan randevu almıştım

bir an önce düzenini kurarsın inşallah canım çok zor öyle aile yanında.. ben tatilde bayramda daralıyorum inan ki.. Allah sana kolaylık versin.. kistin gitmesine sevindim hele bir evinize geçin de bebiş de ev hediyesi olur size inşallah..
Inşallah canım zor gerçekten. 10 gün sonra evimize geçiyoruz inşallah. Aslında hemen geçicez de düğün işi var onu da bitirip gidicez. Yerleşince de bebeği beklicez artık :)

Herkese günaydın,geçmiş bayramınız kutlu olsun kızlar :)

Benim bu ay adetim 5-6 gün evvelden geldi ve adet oldum cnntrm cnntrm :(( .....bu ay ki denemede başarısız,, ben ilişkiden yaklaşık 10 gün sonra başlayan kanamamı (kahverengi lekelenme görünce) yerleşme kanaması sandımdı...ama adet kanamasına çevirdi...hayırlısı olsun napalım...bir daha ki sefere diyeceğiz....:(((

Canım nasılsın bakalım? Bebiş büyümüş maşallah bi de gösterseydi cinsiyetini :)
İyiyim canımm,adli tatil başladı çok şükür:) bayramı atlattık evimde genel bi temizlik,değişim var şimdi.. Malum kadında izne gidecek,hazır ben evdeyken istediğim değişimi yaptırdım.. Cuma sabah doktora gidiyorum,ordanda tatil yoluna :) umarım görürüz cinsiyetini,görmeden çıkmam o hastaneden o inatsa bende inat :))
Sende durumlar nasıl? Geçin artık şu evede,gelsin bi bebiş ;)

Benim bu ay adetim 5-6 gün evvelden geldi ve adet oldum cnntrm cnntrm :KK43:( .....bu ay ki denemede başarısız,, ben ilişkiden yaklaşık 10 gün sonra başlayan kanamamı (kahverengi lekelenme görünce) yerleşme kanaması sandımdı...ama adet kanamasına çevirdi...hayırlısı olsun napalım...bir daha ki sefere diyeceğiz....:KK43:((

Çok ilginç olmuş gerçekten yaşadığın durum. İnşallah Allah sağlıkla önümüzdeki ay nasip eder arkadaşım.

İyiyim canımm,adli tatil başladı çok şükür:) bayramı atlattık evimde genel bi temizlik,değişim var şimdi.. Malum kadında izne gidecek,hazır ben evdeyken istediğim değişimi yaptırdım.. Cuma sabah doktora gidiyorum,ordanda tatil yoluna :) umarım görürüz cinsiyetini,görmeden çıkmam o hastaneden o inatsa bende inat :))
Sende durumlar nasıl? Geçin artık şu evede,gelsin bi bebiş :KK66:
Cuma cinsiyet öğreniyoruz demekkk:KK76: Bize söylemeden tatile gitmek yok ama:KK31:

Benim bu ay adetim 5-6 gün evvelden geldi ve adet oldum cnntrm cnntrm :KK43:( .....bu ay ki denemede başarısız,, ben ilişkiden yaklaşık 10 gün sonra başlayan kanamamı (kahverengi lekelenme görünce) yerleşme kanaması sandımdı...ama adet kanamasına çevirdi...hayırlısı olsun napalım...bir daha ki sefere diyeceğiz....:KK43:((

üzülmek yok öyle ama daha şimdiden düşürme yüzünü korunmayı yeni bıraktın ya ondan düzensizlik baş gösterebilir normal bu hatta vücut kendini gebeliğe hazırlıyor diyorlar bu düzensizlikler için.. yeni bat alayım hemen yeni umutlara gebe :)

Sende durumlar nasıl? Geçin artık şu evede,gelsin bi bebiş :KK66:

o zaman cumayı iple çekiyoruz :) bakalım yeşimin ışığı pembe mi yanacak mavi mi?:KK66:

Back