- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
Ayyy inşallah ;-)ohh mis bayram bi geçsin ben de başlıycam tatil hazırlıklarına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy inşallah ;-)ohh mis bayram bi geçsin ben de başlıycam tatil hazırlıklarına
Aynı durum bendede mevcut,nedense merak etmiyorum :) sebebini bilmiyorum ama hiç merak yok :)inşallah canım ben bile çok merak ediyorum siz kim bilir ne hallerdesiniz? gerçi ben kendi hamileliğimde çok da merak etmiyordum :) dışardakiler daha çok merak ediyor sanırım..
Eki Görüntüle 1584136 Eki Görüntüle 1584137 Teyzeleri bakın büyümüşmüyüz bizz :) hadi bi cinsiyet tahmini alalım![]()
Aynı durum bendede mevcut,nedense merak etmiyorum :) sebebini bilmiyorum ama hiç merak yok :)
Hayirlisi canım ya çokta farketmez saglikli olsun daMaşallah canım valla şimdiden saklanmaya çalışıyor galiba seninki utangaç olacak sanırım kız bence ama tahminlerimin çok başarılı olduğunu söyleyemem :))
Ultrasonda görme vakti gelince heyecanlanıyorum,birazda korku gibi.. Acaba büyüdü mü,doktor ne yorum yapacak diye.. Doktorun ilk iyi yorumundan sonra eğlenceli kısım başlıyor benim için :) cinsiyetide belki yarın öğrenirim ama ne merak var nede heyecan :))Ultrasonda görmek için hep çok heyecanlanirdim ama cinsiyeti merak etmemistim ben de ilginç bir şekilde
Ultrason ölçümlerinde olabiliyor öyle şeyler. Kafaya takılcak bişey yok :) benimkide sat'a göre epey önden gidiyor..Arkadaşlar ya ben geçen ayin 15inde gittigimde 6 hafta0 günlüktu bugün 11 hafta 0 günlük cikti benim tahminine gore 10 hafta 0 günlük cikmasi gerekiyordu neden böyle olduki acaba
ben coraspirin kullanıyordum canım gebe kalmadan. pıhtılaşma var bende. hiç bir gebelik belirtim yoktu ve coraspirini bile kestim. aslında 2. denememizdi ama ben adet sancısı başlayınca 3-4 gün önceden oturup hüngür hüngür ağladım yine olmadı diye. acelemin sebebi bende sen gibi 1yılı geçti isteyeli. 1 yılda 2 düşük yaşadım ve ancak yeni bir bebek pskolojimi düzeltirdi. sana tavsiyem hiç bir belirtiyi takip etme. şuan 10 haftalığız sağlıklıyız ama hala ne mide bulantısı ne başka bişi usg de görmesem gebe olduğumu anlamam :) ve 2. tavsiyem gebelik yoksa bile hüzünlenme. sorun olmasa bile 6 ay olmaması normal. eşindeki sorun düzelmiş ve artık olacak ama biraz sabır canım, sağlıklı olsunda gersi boşmerhaba kızlar
1 yılı geçti çocuk istiyoruz ama olmuyor. bütün tahlillerim yapıldı 3 ay önce hsg çektirdim herşey normal. eşimde problem vardı o da düzeldi ama yinede hamile kalamıyorum. adetim 24-25-26 ya da 27 günde bir olur çoğunlukla 26-27 günde bir ama bugün 29. günümdeyim hala adet olamadım.biraz önce test yaptım negatif çıktı. ne adet olacakmışım gibi ne de hamileymişim gibi belirtilerim var. aslında adetim gecikince hamile miyim acaba diye düşündüm ama yine hayal kırıklığıaranızda hiçbir belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenenler var mı ya da idrar testinde negatif çıkıp da kan testinde çıkan.
bu arada hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum.inşallah hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olur.
ben coraspirin kullanıyordum canım gebe kalmadan. pıhtılaşma var bende. hiç bir gebelik belirtim yoktu ve coraspirini bile kestim. aslında 2. denememizdi ama ben adet sancısı başlayınca 3-4 gün önceden oturup hüngür hüngür ağladım yine olmadı diye. acelemin sebebi bende sen gibi 1yılı geçti isteyeli. 1 yılda 2 düşük yaşadım ve ancak yeni bir bebek pskolojimi düzeltirdi. sana tavsiyem hiç bir belirtiyi takip etme. şuan 10 haftalığız sağlıklıyız ama hala ne mide bulantısı ne başka bişi usg de görmesem gebe olduğumu anlamam :) ve 2. tavsiyem gebelik yoksa bile hüzünlenme. sorun olmasa bile 6 ay olmaması normal. eşindeki sorun düzelmiş ve artık olacak ama biraz sabır canım, sağlıklı olsunda gersi boş
canım Allah yardımcın olsun inşallah bi sıkıntı yaşamadan bebeğini kucağına alırsın. ben 32 yaşındayım 1 yılı geçti korunmuyoruz ama olmuyor bir türlü. sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor. bu ay da olmazsa doktorum adetimin 2 ya da 3 günü gel aşılama mı klomen mi karar vericez demişti.Bugün 30. günüm adet olmadım hiç böyle olmamıştım erken olurum ama hiç hatırlamam 29-30 gün de bir olduğumu.idrar testi de negatif çıktı. bir taraftan diyorum acaba yumurtam çatlamadı kist mi oluştukısacası belirsizlikten sıkıldım.
Bebişim kocaman olmuş ama oturuyordu hep :) zorla döndürdü doktor,dönerken eliyle kapattı yine göremedik cinsiyeti :) pipi gördüm gibi dedi doktor ama kesin değil dedi.
Aman da aman büyümüş de anne-babaya oyunlar yaparmışşşşBebişim kocaman olmuş ama oturuyordu hep :) zorla döndürdü doktor,dönerken eliyle kapattı yine göremedik cinsiyeti :) pipi gördüm gibi dedi doktor ama kesin değil dedi.
Maşallah kuzuya annesiiBebişim kocaman olmuş ama oturuyordu hep :) zorla döndürdü doktor,dönerken eliyle kapattı yine göremedik cinsiyeti :) pipi gördüm gibi dedi doktor ama kesin değil dedi.
İnatçı bebiş anasına çekmiş :) bekleriz artık napalım :)bak sen sıpaya.. hani anlaşmıştık saklanmak yoktu anne cicişler alacaktı sana... :) maşallah kuzucuğa canım sağlıklı olsun da biz biraz daha bekleriz cinsiyeti