- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.651
- 248
Bidahakine kaldı cinsiyet :) 11cm boyu kiloyla ilgili bişey demedi.Maşallah kuzuya annesiiboyu kilosu ne olmuş acaba merak ettim
ayyy kuzucuk oyun yapıyor demek size olsun bi dahakine görürsünüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bidahakine kaldı cinsiyet :) 11cm boyu kiloyla ilgili bişey demedi.Maşallah kuzuya annesiiboyu kilosu ne olmuş acaba merak ettim
ayyy kuzucuk oyun yapıyor demek size olsun bi dahakine görürsünüz
Tam ortama oturmuştu valla :) keyifçi çıktı bizimki :))Aman da aman büyümüş de anne-babaya oyunlar yaparmışşşşYerimmmm onu bennnn
![]()
MaşallahBidahakine kaldı cinsiyet :) 11cm boyu kiloyla ilgili bişey demedi.
Çoook canım sıkılıyor yarın doktora gitmek istiyorum..
İşte kayınvalidedeyiz biraz duygusalım herşeye takılıyorum Ağlamak geliyor içimden daralıyorum..hayırdır canım
İşte kayınvalidedeyiz biraz duygusalım herşeye takılıyorum Ağlamak geliyor içimden daralıyorum..
evet haklısın saolasın dostum desteğin içinHep hormonlar yüzünden canım benim ben çizgi film izlerken bile ağlardim hamileyken normal bir süreçten geciyorsun biraz da canın sıkıldıysa tuzu biberi olmuştur bunun geçici olduğunu dusun ve çoğu kişinin aynı şeyi yaşadığını...
Kızlar geçti sayılır ama iyi bayramlar :) ben de kayınvalidemlerdeyim bilgisayarı açmıyorum hiç telefondan da okumak yazmak zor geliyo biraz. Artık evime yerleşmek rahatlamak istiyorum. Çok sıkıldım bi annemlerde bi burda misafir olmaktankistim erimiş bu arada. Bebek çalışması da yapamıyoruz doğru düzgün rahat olamıyorum hiç. Neyse Hayırlısı az kaldı. Sizlerle uzun uzun yazışmayı özledim valla. Evime geçim de bi Acısını çıkarırım :)
Dün akşam doktora gideceğiz dedik kayınvalidem ne doktoru gitmeyin dedi sinir oldum Sabah'ta gittik maşallah küçük yer bi hafta kadın doğum yokmuş isabet oldu... Ya çok duygusalım.. Kimseyi çekecek modda değilim
Yani Türkiye'ye geldik bi istanbul bi kayseri yolculuklardan sonra gidiyoruz iki hafta önce gitmiştimsenin kontrol günün müydü de kayınvaliden gitmeyin dedi canım?
Canım geçmiş olsun ,uzun sürmüş bulantılar. En kısa zamanda geçer umarım tamamen.. Bebiş göstermedi kendini,bidahaki randevumu tatil dönüşüne aldım mecburen.. Tatilde biraz uzun sürecek 10 ağustosta dönüş yapıcam.. Bu hafta içi tatile çıkmadan bi başka doktora gideyim diyorum :))günaydınlar herkese, geçmiş bayramınız mübarek olsun. Bütün bayramı yatarak bulantılarla geçirdim, artık bir geçse yemin ederim eridim bittim bitap düştüm artık
Ysmdfn canım göstermemiş bebiş kendini, olsun durumu iyi olsun keyfi yerinde olsun o da yeter. eee bir dahaki randevu ne zaman?