2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Çok ilginç olmuş gerçekten yaşadığın durum. İnşallah Allah sağlıkla önümüzdeki ay nasip eder arkadaşım.

Cuma cinsiyet öğreniyoruz demekkk:KK76: Bize söylemeden tatile gitmek yok ama:KK31:
Öğreniriz inşallah :)) elbetteki söylerim,tatilde olsamda sorun yok,telefon hep elimde :))

Eşim kızım kızım diye okadar konuşuyor ki,doktor erkek derse şok olurum :) çok fena kıza odaklandık :))

Ahaha çok tatlı yaa ben de çok isterim bir kızım olsun. . Allah gönlünüze göre versin canim

Merhaba brnde cikolata kisti var ve 7 aydir ugrasioruz ama hamiş degilim bu kist engelmi sizce :KK43:

Doktorunla görüş bence çikolata kisti alınmadı duruyor mu? Bu kist engel olabilir çünkü bir arkadaşım bu kistten ameliyat olmuştu doktor bir an önce evlenip çocuk yapmasını onermisti çikolata kisti adı gibi çok da masum bir kist değil bir an önce doktora git kistinin büyüklüğüne göre bir tavsiyede bulunur muhakkak

Oncelikle cvp verdiginiz icin tesekkurederim bu siteye yeni uye oldum biraz karisikmis.doktor 8 mm dedi ama ne ilac verdi nede baska bisey bide ozel güven hastenesinde bende sogan suyu ictim 9 gun haftaya carsamba gitcem bakalim sizin onerileeiniz varmi baska:eek:

Kızlar uzun zamandır giremedim nete....herkes iyidir umarım.seviyorum sizleri tatlişleerr. :KK200:Görmeyeli yeni hamişler, doğuranlar, cinsiyeti belli olanlar var mı? Benim bat 7gün kaldı. Allah isteyen herkese versin. :KK15::KK15::KK15:

Oncelikle cvp verdiginiz icin tesekkurederim bu siteye yeni uye oldum biraz karisikmis.doktor 8 mm dedi ama ne ilac verdi nede baska bisey bide ozel güven hastenesinde bende sogan suyu ictim 9 gun haftaya carsamba gitcem bakalim sizin onerileeiniz varmi baska:eek:

Soğan suyu bu kiste fayda eder mi bilmiyorum kist kucukmus hepsi aynı mı olur bilmiyorum ama dedigim arkadaşımın kisti çok hızlı buyuyordu ve yumurtaligina cok yakin yerdeydi şöyle ki muayene olduğunda 5cmdi 3 gün sonra ameliyat olduğunda 8cm olmuştu.. tabi bu dediğim yıllar önce.. ameliyattan sonra da sürekli doğum kontrol hapı kullandi tekrar etmesin diye. . Bu yıl ilk kez hapı bırakınca yine kist çıktı ve yine hapa başladı. . Sen dr işini ihmal etme.. kistin büyüme hızına göre o sana yol gosterir.. benim bildiklerim bu kadar :))

Kızlar uzun zamandır giremedim nete....herkes iyidir umarım.seviyorum sizleri tatlişleerr. :KK200:Görmeyeli yeni hamişler, doğuranlar, cinsiyeti belli olanlar var mı? Benim bat 7gün kaldı. Allah isteyen herkese versin. :KK15::KK15::KK15:

Esoes dışında cinsiyet öğrenen yok tatlım yeni hamile de yok.. sen olursun belki ;) doğuran zaten hiç yok :)

Moralim bozuk kızlar ya bu sene tatili ocak ayında aldık taksitleri bitsin diye iki hafta sonra tatil başlıyor ama biz gidemiyoruz :( çünkü izinler iptal edilmiş agustos sonuna kadar da açılmaz diyorlarmis :( ya ben aylardır bu günü bekliyordum bu çok büyük bir haksızlık ama yaa...

Moralim bozuk kızlar ya bu sene tatili ocak ayında aldık taksitleri bitsin diye iki hafta sonra tatil başlıyor ama biz gidemiyoruz :KK43: çünkü izinler iptal edilmiş agustos sonuna kadar da açılmaz diyorlarmis :KK43: ya ben aylardır bu günü bekliyordum bu çok büyük bir haksızlık ama yaa...

Aaaaaa eşinin izinleri mi??? Çünkü sen tatildesin zaten. Yok mu hiç oluru?

Moralim bozuk kızlar ya bu sene tatili ocak ayında aldık taksitleri bitsin diye iki hafta sonra tatil başlıyor ama biz gidemiyoruz :KK43: çünkü izinler iptal edilmiş agustos sonuna kadar da açılmaz diyorlarmis :KK43: ya ben aylardır bu günü bekliyordum bu çok büyük bir haksızlık ama yaa...
Hadi yaa öyle sey mi olur nerde calisiyor esin az dil dokse belki alir

Oluru falan yok kızlar yaa eşim polis dün canlı bomba olayı vardı ya ondan dolayı izinler iptal maalesef :KK43: :KK43:
Polis olunca başka oluyor görevleri. Allah kolaylık versin. Ne desem bilemedim.

Tatilin tarihini değiştirme şansınız var mı?

Polis olunca başka oluyor görevleri. Allah kolaylık versin. Ne desem bilemedim.

Tatilin tarihini değiştirme şansınız var mı?

Erken Rezervasyon olduğu için degistirsek fark ödemek zorunda kalırız bir de agustos sonuna kalırsa zaten bizim seminer başlayacak bizim tatil %90 yattı yani.. Allahtan iptal sigortası yaptırır eşim böyle alışverişlerde yoksa o kadar para da boşa gidecekti

Kötü olmuş.. İnsan plan yapıyor bozuluncada kötü oluyor.. Bundada vardır bi hayır,öyle düşün :(

Back