2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

hamile olursun inşallah da yuzersin canım yada doğurmus olursun;-)

Seneye buzaman bide bakmışsın bebekle gidiyorsun :KK66:
Güzel haber bekliyoruz senden yavaş yavaş :)

Hayırlısıyla inşallah kızlar biz de biraz toparlanalım yeni çalışmalara başlarız. Rabbim çok bekletmez inşallah, hayırla ve sağlıkla nasip eder.

Hayırlısıyla inşallah kızlar biz de biraz toparlanalım yeni çalışmalara başlarız. Rabbim çok bekletmez inşallah, hayırla ve sağlıkla nasip eder.
Hayırlısıyla gelecek inşallah.. Tek ilişkiyle oldu önceki unutma :) bekleriz,olmaz gibi düşüncelere kapılmak yok.. Yeter ki sen hazır ol,bebişin gelmek için sabırsızlanıyor :)

Bende sordum tatili planlamadan önce. Çok uzun uçuşları önermiyorum dedi. 10 saat ve üzeri gibi. Benimki okadar uzun değil ama nebileyim işte.. Bol bol yüz,spor yaparsan çatlamaz vücut :KK66:
Ayyy evet yuzelimmm:-) çatlak icin krem yazdimi dojtorun canım. Bide karnimiz büyüyünce nasıl olacak acaba yaaa ayna ya bakmak;-)

Ayy büyüdü canım yaaa minnos:-) önden gidiyor maşallah:-) boyu posu:-) göbeğim de hafif gaz var gibi duruyor başka birşey yok kol bacak kalca hic değişmedi:-)

Yerim onun totosunu vallaaa.

Ya inanmazsınız benim 6 haftalık gebeliğimde bile karnım hafif büyümüştü annem bile dedi.
40 haftalık gebeliğimde devasa bir göbeğim olabilir.:KK45:

Ya inanmazsınız benim 6 haftalık gebeliğimde bile karnım hafif büyümüştü annem bile dedi.

Kiz inaniriz cunku 7. Haftaya kadar gaz sislik nedeniyle 6 aylik gibi göbeğim vardi donra indi simdi normal gobegim var jimse inanmıyo hamile olduguma:-) yokki daha birsey diyorlar 17. Haftaya giriyorum nerdeyse hamileligin yarisi gibi ama gel gelelim birsey yok:-)

Hangi kremi kullanıyorsun bize de hazırlık olur paylaşırsan kuzum.
Lierac ve mustela'nın bu işin ustası olduğunu araştırmalar sonucunda buldum :) lierac jel kıvamında,ilk onu kullandım ama sevmedim jel olduğu için. Mustela krem formatında ve Çok iyi nemlendiriyor. Doktorumda mustelayı önerdi. Birde doğal kakao yağı kullanıyorum,katı kıvamda vücut ısısıyla eriyor. Nasıl nemlendirdiğine inanamazsın.. Her duştan sonrada bebe yağı :) çatlamak en büyük korkum o yüzden tüm önlemleri almaya çalışıyorum :)

Lierac ve mustela'nın bu işin ustası olduğunu araştırmalar sonucunda buldum :) lierac jel kıvamında,ilk onu kullandım ama sevmedim jel olduğu için. Mustela krem formatında ve Çok iyi nemlendiriyor. Doktorumda mustelayı önerdi. Birde doğal kakao yağı kullanıyorum,katı kıvamda vücut ısısıyla eriyor. Nasıl nemlendirdiğine inanamazsın.. Her duştan sonrada bebe yağı :) çatlamak en büyük korkum o yüzden tüm önlemleri almaya çalışıyorum :)

Ben de normalde zaten bebeyağı kullanıyorum. Zaten çok kuru bir cildim var.
Kakao yağını çok seviyorum, yine hindistan cevizi yağı ve shea butter da çok iyi nemlendiriyor. Gebe kalırsam 4. aya kadar bunları sonrasında da çatlak kremleri kullanırım diyorum. Bio oil de iyiymiş.

Ben de çatlamak istemiyorum, annemin kardeşimin gebeliğinden iki yanında sadece çatlağı var, çok belli olmuyor. Teyzelerimde de yok gibi çok ince 1-2 tane. İnşallah bende de olmaz. Gerçi bebişim olsun da çatlak da olabilir razıyım.

Kiz inaniriz cunku 7. Haftaya kadar gaz sislik nedeniyle 6 aylik gibi göbeğim vardi donra indi simdi normal gobegim var jimse inanmıyo hamile olduguma:-) yokki daha birsey diyorlar 17. Haftaya giriyorum nerdeyse hamileligin yarisi gibi ama gel gelelim birsey yok:-)
Belki de benim de ilk zamanlarda gazdı bilmiyorum ki. Bir de sağlıksız gebelik olduğundan da şişmiş olabilirim.

Banada mustela yazdi dojtorum canım gorumcemde kullanmış coj iyi diyor iyi secim demekki;-)

valla tatlım bende aynı durumdayım, normalde kilolu göbekli bir insan değilim ama 12.haftaya girmek üzereyim annemler sanki 4-5 aylık hamile gibisin diyorlar. doktorum içimin dar olması ile alakalı olabileceğini söyledi. bende kendimi 9 aylıkken düşünemiyorum bile :mad:

valla tatlım bende aynı durumdayım, normalde kilolu göbekli bir insan değilim ama 12.haftaya girmek üzereyim annemler sanki 4-5 aylık hamile gibisin diyorlar. doktorum içimin dar olması ile alakalı olabileceğini söyledi. bende kendimi 9 aylıkken düşünemiyorum bile :mad:

canım benim içim dar kesin. Su içsem karnım çıkar hemen öyle biriyim. Kilo aldım mı da göbekten alıyorum. Benim olurum yok.

Hemmm insanın karnı büyük olunca daha bir çabuk hamile moduna girer de mi:KK45: Gerçi benimki daha çok teselli mod:KK22:

Back