canım benim içim dar kesin. Su içsem karnım çıkar hemen öyle biriyim. Kilo aldım mı da göbekten alıyorum. Benim olurum yok.
Hemmm insanın karnı büyük olunca daha bir çabuk hamile moduna girer de miGerçi benimki daha çok teselli mod
Bunları düzenli kullanırsan hiçbişey olmaz canım. Shea butter içinde çok iyi diyorlar henüz ona vakit bulamadım :) kakao yağı gerçekten mucize.. Genetikle alakası olabilir ama annemde hiç çatlak yok kardeşimde daha şimdiden var :) bol su içip cildi içten nemlendirmek en önemlisi aslında. Çatlağın tedavisi yok o yüzden korkuyorumBen de normalde zaten bebeyağı kullanıyorum. Zaten çok kuru bir cildim var.
Kakao yağını çok seviyorum, yine hindistan cevizi yağı ve shea butter da çok iyi nemlendiriyor. Gebe kalırsam 4. aya kadar bunları sonrasında da çatlak kremleri kullanırım diyorum. Bio oil de iyiymiş.
Ben de çatlamak istemiyorum, annemin kardeşimin gebeliğinden iki yanında sadece çatlağı var, çok belli olmuyor. Teyzelerimde de yok gibi çok ince 1-2 tane. İnşallah bende de olmaz. Gerçi bebişim olsun da çatlak da olabilir razıyım.
Okadar büyüdü mü yaa :)) göbek fotosu paylaşalım :))) benim daha yokhemde ne moda girmek, dün metroda yer bile verdiler bana düşün :) gerçi bunda hala aynı elbiselerimi giyme konusundaki ısrarımın etkisi büyükişte tam bu sebeplerle ben moda girdim deli gibi alışveriş yapmak istiyorum ama cinsiyeti bilmemek kısıtlayıcı oluyor, şevkim kırılarak dükkanlara girip bakınıyorum sadece. bir de bugün geçer mi kızlar, çalışmayan sistemler bayram öncesi kalabalığı yoruldum valla bu saatte
Canım hamilelikte belli olmaz o. 10. Haftaya kadar çok acaip gaz oluyor. Davul gibi şişiyor karnın :) seninde ondan olmuştur.. Ben korkmuştum hatta daha şimdiden şiştim diye :)) sonra geçiyor gaz ve karnında eski haline dönüyor. Mide bulantımda yoktu bebeğe bişey mi oldu diye korkmuştum karnım inincede :))canım benim içim dar kesin. Su içsem karnım çıkar hemen öyle biriyim. Kilo aldım mı da göbekten alıyorum. Benim olurum yok.
Hemmm insanın karnı büyük olunca daha bir çabuk hamile moduna girer de miGerçi benimki daha çok teselli mod
Okadar büyüdü mü yaa :)) göbek fotosu paylaşalım :))) benim daha yokortadan bi avuç bişey çıktı hiç hamile gibi değilim hemen büyüsede sevsem diye bekliyorum bende.. Yarın ben cinsiyet öğrenicem inşallah,sonrada ver elini alışveriş :)
Canım hamilelikte belli olmaz o. 10. Haftaya kadar çok acaip gaz oluyor. Davul gibi şişiyor karnın :) seninde ondan olmuştur.. Ben korkmuştum hatta daha şimdiden şiştim diye :)) sonra geçiyor gaz ve karnında eski haline dönüyor. Mide bulantımda yoktu bebeğe bişey mi oldu diye korkmuştum karnım inincede :))
merhaba kızlar
1 yılı geçti çocuk istiyoruz ama olmuyor. bütün tahlillerim yapıldı 3 ay önce hsg çektirdim herşey normal. eşimde problem vardı o da düzeldi ama yinede hamile kalamıyorum. adetim 24-25-26 ya da 27 günde bir olur çoğunlukla 26-27 günde bir ama bugün 29. günümdeyim hala adet olamadım.biraz önce test yaptım negatif çıktı. ne adet olacakmışım gibi ne de hamileymişim gibi belirtilerim var. aslında adetim gecikince hamile miyim acaba diye düşündüm ama yine hayal kırıklığıaranızda hiçbir belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenenler var mı ya da idrar testinde negatif çıkıp da kan testinde çıkan.
bu arada hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum.inşallah hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olur.
yok canım maalesef dediğin gibi oldu sonuç negatif ve bugün adet oldum.neyse canımız sağolsun demekten başka birşey maalesef gelmiyor elden.önümüzde ki aylara artık.bu arata yeni bat 15 ağustos oluyor.
evet maalesef canım bekle biraz daha.bende adet oldum bütün umutlar bir daha ki aya kaldı artık.canımız sağolsun.sadece allahtan sabır diliyorum.hımm ben de biraz bekleyeceğim o zaman desene
hiçbir belirti yaşamadan hamile kalan çok canım.. idrar testinde de daha geç belli olabilir. belki de geç yumurtlamışsındır bu ay arada düzensizlikler olabiliyor ben de normalde 28 günde oluyorum ama bu ay 32. gün oldum mesela.. inşallah bebiş vardır da saklanıyordur bekle bakalım 1-2 gün daha
BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ VE HAMİŞLER :)
1. esoes1919___________BAT 21 Nisan______HAMİLE_____ERKEK
2. nastasia ____________ BAT 10 Nisan___________HAMİLE
3. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE
4. Mihrimah00___________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE
5. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran___________HAMİLE
6. rzombie _____________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE
7. new smiles __________BAT 12 Haziran ___________HAMİLE
8. Becuu______________BAT 4 Haziran___________HAMİLE
9. dilaraela ____________BAT 5 Temmuz___________HAMİLE
10. _Unicorn_ __________BAT 15 Haziran
11. ekim2013____________BAT 21 Haziran
12. Ulytau______________BAT 26 Haziran
14. mtkt_______________BAT 24 Temmuz
15. fatihkbra____________BAT 27 Temmuz
16. aayna ______________BAT 13 Ağustos
13. base2012____________BAT 15 Ağustos
17. purplebliss___________BAT ???
18. tommbik____________BAT ???
Hamişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen
NOT: Listemiz aktif olarak sohbete katılan herkese açıktır. Eklenmek isterseniz bana ulaşın :)
Anneye cinsiyeti göstersin ciciler alıcam onaa :) inşallah öğrenirizYsmdfn senin minikle şimdiden anlaşmayı yap yarın saklanmak yok anneye cinsiyeti söylersen çikolata yerim diye :) :)
Anneye cinsiyeti göstersin ciciler alıcam onaa :) inşallah öğreniriz
Ohhhh kuaför e de gittim bacak kaş aldirdim geldim temizlendim tatile hazırım inşallah;-)
Gösterir inşallah sende ogrenirsin canım cookk güzel birsey yaaaAnneye cinsiyeti göstersin ciciler alıcam onaa :) inşallah öğreniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?