2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ VE HAMİŞLER :)
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
1. esoes1919___________BAT 21 Nisan______HAMİLE:anneadayı:_____ERKEK:nazar:
2. nastasia ____________ BAT 10 Nisan___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
3. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE :nazar::anneadayı:
4. Mihrimah00___________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
5. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
6. rzombie _____________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
7. new smiles __________BAT 12 Haziran ___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
8. Becuu______________BAT 4 Haziran___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
9. dilaraela ____________BAT 5 Temmuz___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
10. _Unicorn_ __________BAT 15 Haziran:KK64:
11. ekim2013____________BAT 21 Haziran:KK64:
12. Ulytau______________BAT 26 Haziran:KK64:
13. base2012____________BAT 13 Temmuz
14. aayna ______________BAT 14 Temmuz
15. mtkt_______________BAT 24 Temmuz
16. fatihkbra____________BAT 27 Temmuz
17. purplebliss___________BAT ???

18. tommbik____________BAT ???
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Hamişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen:nazar::anneadayı:

NOT: Listemiz aktif olarak sohbete katılan herkese açıktır. Eklenmek isterseniz bana ulaşın :)

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ VE HAMİŞLER :)
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
1. esoes1919___________BAT 21 Nisan______HAMİLE:anneadayı:_____ERKEK:nazar:
2. nastasia ____________ BAT 10 Nisan___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
3. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE :nazar::anneadayı:
4. Mihrimah00___________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
5. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
6. rzombie _____________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
7. new smiles __________BAT 12 Haziran ___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
8. Becuu______________BAT 4 Haziran___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
9. dilaraela ____________BAT 5 Temmuz___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
10. _Unicorn_ __________BAT 15 Haziran:KK64:
11. ekim2013____________BAT 21 Haziran:KK64:
12. Ulytau______________BAT 26 Haziran:KK64:
13. base2012____________BAT 13 Temmuz
14. mtkt_______________BAT 24 Temmuz
15. fatihkbra____________BAT 27 Temmuz
16. aayna ______________BAT 13 Ağustos
17. purplebliss___________BAT ???
18. tommbik____________BAT ???

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Hamişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen:nazar::anneadayı:

NOT: Listemiz aktif olarak sohbete katılan herkese açıktır. Eklenmek isterseniz bana ulaşın :)

hazır pcdeyken yazarın hemen canım.. inşallah bu son olur.
inşallah hayırlısı ben nisan çocuğu çok doğurmak istiyorum aslında içimden dileğimi ALLAH(C.C) biliyor..
Peygamber efendimiz Hz. Muhammed(s.a.v) nisan doğumlu hem de rahmetli babamı da nisanda kaybetmiştim bir nisan da beni sevindirsin bu nisanda bir varlık bebeğimi kucağımda göreyim hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düzgün tam salih ve saliha evlat olsun herkesin evladı da benim de belki bu sefer olacaktır hayırlısı RABBİM bilir..

inşallah hayırlısı ben nisan çocuğu çok doğurmak istiyorum aslında içimden dileğimi ALLAH(C.C) biliyor..
Peygamber efendimiz Hz. Muhammed(s.a.v) nisan doğumlu hem de rahmetli babamı da nisanda kaybetmiştim bir nisan da beni sevindirsin bu nisanda bir varlık bebeğimi kucağımda göreyim hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düzgün tam salih ve saliha evlat olsun herkesin evladı da benim de belki bu sefer olacaktır hayırlısı RABBİM bilir..

Allahım çok bekletmeden gönlündekini verir inşallah kuzum babacığına da Allahtan rahmet diliyorum başın sağ olsun

Günaaaaydın :) son iş günü bugün,duruşma biter ve ben uzuuuun bir tatile girerim :)

Günaydın canımmm. Bizim yerimize de tatil yap. Malum bu tatil deniz-kum-güneş yok bana:KK43:
Bende hemen gitmiyorum canımm,bayramdan sonra inşallah.. Bayramda tatil zihniyeti bana uygun değil.. Senin yerinede bol bol yanarım :) sende seneye benim için yanarsın :) çocukla güneşlenemem heralde seneye :))

Gunaydiinn:21:
Lavincim sende seneye gidersin dert edinmeee
Yesimcim ayyy bizimde son gün bugun sonra ver elini tatilll:-) bayramdan sonra otel ama yarindan itibaren baska şehirler gezmeler falan falan:-)
Umarim tatilde denizde sorun olmaz. Dojtorum istedigin gibi gir denize sirun olmaz dedi ama ne biliyim;-) gerci girerim yaaa. :-) bide az kaldi inşallah hissetmeye bebegimi bakalım nasıl bir heyecan olacak

Yesimcim ayyy bizimde son gün bugun sonra ver elini tatilll:-) bayramdan sonra otel ama yarindan itibaren baska şehirler gezmeler falan falan:-)
Umarim tatilde denizde sorun olmaz. Dojtorum istedigin gibi gir denize sirun olmaz dedi ama ne biliyim;-) gerci girerim yaaa. :-) bide az kaldi inşallah hissetmeye bebegimi bakalım nasıl bir heyecan olacak
Bol bol yüzün canlar. Doğumu kolaylaştırıyormuş. Seneye bu zamanlar hamile olmazsam inşallah bol bol ben de tatil yapacağımm.

Biz bayramdan sonra başlıyoruz esas tatile. Yüzmekten korkma,ben hergün yüzüyorum nerdeyse. Hamilelikte en yararlı sporlardan birisi.. Uçaktan korkuyorum bende.. Hamileyken bindim aslında ama kısa uçuştu. Bu biraz daha uzun olscak nedense tedirginim..

Bol bol yüzün canlar. Doğumu kolaylaştırıyormuş. Seneye bu zamanlar hamile olmazsam inşallah bol bol ben de tatil yapacağımm.
Hamile olsanda yaparsın canımm :) son başbaşa tatil diye her anı değerlendirerek yaparsın hemde :))

Biz bayramdan sonra başlıyoruz esas tatile. Yüzmekten korkma,ben hergün yüzüyorum nerdeyse. Hamilelikte en yararlı sporlardan birisi.. Uçaktan korkuyorum bende.. Hamileyken bindim aslında ama kısa uçuştu. Bu biraz daha uzun olscak nedense tedirginim..
Ucaktanda birşey olmaz dedi doktorum sende takilma canım. Evet yuzmeliyim:-)

Ucaktanda birşey olmaz dedi doktorum sende takilma canım. Evet yuzmeliyim:-)
Bende sordum tatili planlamadan önce. Çok uzun uçuşları önermiyorum dedi. 10 saat ve üzeri gibi. Benimki okadar uzun değil ama nebileyim işte.. Bol bol yüz,spor yaparsan çatlamaz vücut ;)

Back