- 27 Eylül 2011
- 6.838
- 8.390
- 248
adet oldum canım hayırlısı buymuş
Hadi ya kısmet boyleymis önümüzdeki maçlara artık.. sıcağı sıcağına bat da ver madem..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adet oldum canım hayırlısı buymuş
13 ağustos batım canım yaz listeyeHadi ya kısmet boyleymis önümüzdeki maçlara artık.. sıcağı sıcağına bat da ver madem..
13 ağustos batım canım yaz listeye
inşallah hayırlısı ben nisan çocuğu çok doğurmak istiyorum aslında içimden dileğimi ALLAH(C.C) biliyor..hazır pcdeyken yazarın hemen canım.. inşallah bu son olur.
inşallah hayırlısı ben nisan çocuğu çok doğurmak istiyorum aslında içimden dileğimi ALLAH(C.C) biliyor..
Peygamber efendimiz Hz. Muhammed(s.a.v) nisan doğumlu hem de rahmetli babamı da nisanda kaybetmiştim bir nisan da beni sevindirsin bu nisanda bir varlık bebeğimi kucağımda göreyim hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düzgün tam salih ve saliha evlat olsun herkesin evladı da benim de belki bu sefer olacaktır hayırlısı RABBİM bilir..
ALLAH RAZI OLSUN CANIM isteyenlerimiz hepimiz çok beklemeyiz inş canım aminAllahım çok bekletmeden gönlündekini verir inşallah kuzum babacığına da Allahtan rahmet diliyorum başın sağ olsun
Günaaaaydın :) son iş günü bugün,duruşma biter ve ben uzuuuun bir tatile girerim :)
Bende hemen gitmiyorum canımm,bayramdan sonra inşallah.. Bayramda tatil zihniyeti bana uygun değil.. Senin yerinede bol bol yanarım :) sende seneye benim için yanarsın :) çocukla güneşlenemem heralde seneye :))Günaydın canımmm. Bizim yerimize de tatil yap. Malum bu tatil deniz-kum-güneş yok bana![]()
Bol bol yüzün canlar. Doğumu kolaylaştırıyormuş. Seneye bu zamanlar hamile olmazsam inşallah bol bol ben de tatil yapacağımm.Gunaydiinn
Lavincim sende seneye gidersin dert edinmeee
Yesimcim ayyy bizimde son gün bugun sonra ver elini tatilllbayramdan sonra otel ama yarindan itibaren baska şehirler gezmeler falan falan
Umarim tatilde denizde sorun olmaz. Dojtorum istedigin gibi gir denize sirun olmaz dedi ama ne biliyim;-) gerci girerim yaaa.bide az kaldi inşallah hissetmeye bebegimi bakalım nasıl bir heyecan olacak
Biz bayramdan sonra başlıyoruz esas tatile. Yüzmekten korkma,ben hergün yüzüyorum nerdeyse. Hamilelikte en yararlı sporlardan birisi.. Uçaktan korkuyorum bende.. Hamileyken bindim aslında ama kısa uçuştu. Bu biraz daha uzun olscak nedense tedirginim..Gunaydiinn
Lavincim sende seneye gidersin dert edinmeee
Yesimcim ayyy bizimde son gün bugun sonra ver elini tatilllbayramdan sonra otel ama yarindan itibaren baska şehirler gezmeler falan falan
Umarim tatilde denizde sorun olmaz. Dojtorum istedigin gibi gir denize sirun olmaz dedi ama ne biliyim;-) gerci girerim yaaa.bide az kaldi inşallah hissetmeye bebegimi bakalım nasıl bir heyecan olacak
Hamile olsanda yaparsın canımm :) son başbaşa tatil diye her anı değerlendirerek yaparsın hemde :))Bol bol yüzün canlar. Doğumu kolaylaştırıyormuş. Seneye bu zamanlar hamile olmazsam inşallah bol bol ben de tatil yapacağımm.
Evet işte o açıdan düşünürsek kesin giderim tatile diyorum. Hayırlısı sanki bebek var da gidemiyorum diye konuşuyorum bir deHamile olsanda yaparsın canımm :) son başbaşa tatil diye her anı değerlendirerek yaparsın hemde :))
hamile olursun inşallah da yuzersin canım yada doğurmus olursun;-)Bol bol yüzün canlar. Doğumu kolaylaştırıyormuş. Seneye bu zamanlar hamile olmazsam inşallah bol bol ben de tatil yapacağımm.
Seneye buzaman bide bakmışsın bebekle gidiyorsunEvet işte o açıdan düşünürsek kesin giderim tatile diyorum. Hayırlısı sanki bebek var da gidemiyorum diye konuşuyorum bir de![]()
Ucaktanda birşey olmaz dedi doktorum sende takilma canım. Evet yuzmeliyimBiz bayramdan sonra başlıyoruz esas tatile. Yüzmekten korkma,ben hergün yüzüyorum nerdeyse. Hamilelikte en yararlı sporlardan birisi.. Uçaktan korkuyorum bende.. Hamileyken bindim aslında ama kısa uçuştu. Bu biraz daha uzun olscak nedense tedirginim..
Bende sordum tatili planlamadan önce. Çok uzun uçuşları önermiyorum dedi. 10 saat ve üzeri gibi. Benimki okadar uzun değil ama nebileyim işte.. Bol bol yüz,spor yaparsan çatlamaz vücutUcaktanda birşey olmaz dedi doktorum sende takilma canım. Evet yuzmeliyim![]()