- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
HAYIRLISI OLSUN ARKADAŞIMtemmuz ortası gibi geliyoruz merkez değil bi ilçesi o kadar ayrıntısını yazmayayım da :) çok sevinçliyim
İNŞALLAH YENİ GÖREV YERİNİZDE ÇOK MUTLU VE HUZURLU OLURSUNUZ
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HAYIRLISI OLSUN ARKADAŞIMtemmuz ortası gibi geliyoruz merkez değil bi ilçesi o kadar ayrıntısını yazmayayım da :) çok sevinçliyim
temmuz ortası gibi geliyoruz merkez değil bi ilçesi o kadar ayrıntısını yazmayayım da :) çok sevinçliyim
teşekkür ederim değişiklikler iyi geliyor:)HAYIRLISI OLSUN ARKADAŞIM
İNŞALLAH YENİ GÖREV YERİNİZDE ÇOK MUTLU VE HUZURLU OLURSUNUZ
malesef bulamadımsenin adına çok seviniyorum cidden canım ya çok bunalmıştın doğuda bir de üstüne kötü anılar eklendi şimdi yeni yerinde ailenle her şey çok güzel olacak inşallah tertemiz sayfa açmışsın gibi olacak bu arada alakasız olacak ama sen kolyeni kaybetmiştin bir ara bulabildin mi
kesinlikle ben rotasyona bağlı ataması olan eşle evliyimteşekkür ederim değişiklikler iyi geliyor:)
kesinlikle ben rotasyona bağlı ataması olan eşle evliyim
hiç pişman değilim neden mi onun sayesinde belkide hiçbir şekilde ayak basmayacağım illere gidiyor görev yapıyoruz
çevresindeki illeri gezip arkadaşlıklar kurup kültürlerini görüyoruz
bizim görev süremiz 5-7 yıl arası yani sıkılma başladığında yeni diyarlara gidiyoruz
Bizde diyoruz nerelerdeler acaba :) yemek işi gerçekten kötü olmuş,eve gelince yeMeği hazır bulmak başka bişeyburdayım da yazacak pek bir şeyim olmadığı için sessiz takip ediyorum sizi.. annem gitti oğlanı da okula götürüyorum yanımda.. öyle olunca okulda bir içeri bir dışarı koş dur :) çarşambadan beri orucu da bıraktım cumartesi başlıycam tekrar.. evde anne olmayınca mutfak işi de bana kaldı rahattım şimdiye kadar artık ne yemek yapsam diye düşün dur :))
malesef bulamadımev toplarken bi yerden çıkıvermesini umut ediyorum.
aynen hissettiklerimi yazmışsın herşey çok güzel olacak inanıyorum
Bizde diyoruz nerelerdeler acaba :) yemek işi gerçekten kötü olmuş,eve gelince yeMeği hazır bulmak başka bişey![]()
Olsun canım geçici bi süre olduğu için o da keyifli olur :) biz bazı haftasonları bişeyler hazırlıyoruz eşimle,eğlenceli oluyorYa sorma aslında ben eve erken geliyorum vaktim oluyor ama hazira alisinca zor geldi yine de
Son iş günügünaydınnnnn
![]()
GÜNAYDINNN mübarek cuma :) :)
Gunaydiiinnnn![]()
Günaydın cumanız mübarek olsun hanımlar
Günaydınlarrr hayırlı cumalar
Bugün misafirim var, yoğun hazırlıklar beni bekliyorrr
Günaydınnn canlar :) memleketimdeyiz eşimle pek fırsatım olmuyo girmeye. Evi topladık zaten pek bi şeyimiz yoktu ordan çıkıcaz diye almamıştık yeni evimize en baştan alıcaz inşallah :) haftasonu Mersin'e geçiyoruz ev bakıcaz, eşim okulunda göreve başlama yapacak falan. Bu arada hala regl olmadım doktora gidiyorum şimdi. Ama gebelik yoktur eminim :)