2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

temmuz ortası gibi geliyoruz merkez değil bi ilçesi o kadar ayrıntısını yazmayayım da :) çok sevinçliyim

senin adına çok seviniyorum cidden canım ya çok bunalmıştın doğuda bir de üstüne kötü anılar eklendi şimdi yeni yerinde ailenle her şey çok güzel olacak inşallah tertemiz sayfa açmışsın gibi olacak bu arada alakasız olacak ama sen kolyeni kaybetmiştin bir ara bulabildin mi

senin adına çok seviniyorum cidden canım ya çok bunalmıştın doğuda bir de üstüne kötü anılar eklendi şimdi yeni yerinde ailenle her şey çok güzel olacak inşallah tertemiz sayfa açmışsın gibi olacak bu arada alakasız olacak ama sen kolyeni kaybetmiştin bir ara bulabildin mi
malesef bulamadım :( ev toplarken bi yerden çıkıvermesini umut ediyorum.

aynen hissettiklerimi yazmışsın herşey çok güzel olacak inanıyorum

teşekkür ederim değişiklikler iyi geliyor:)
kesinlikle ben rotasyona bağlı ataması olan eşle evliyim
hiç pişman değilim neden mi onun sayesinde belkide hiçbir şekilde ayak basmayacağım illere gidiyor görev yapıyoruz
çevresindeki illeri gezip arkadaşlıklar kurup kültürlerini görüyoruz
bizim görev süremiz 5-7 yıl arası yani sıkılma başladığında yeni diyarlara gidiyoruz

evet taşınma dışındaki herşey güzel mesela buraya geldim hemen hemen çevresindeki tüm illeri gezdim şimdi çanakkaleye gidiyoruz muhtemelen ordaki çevre illeri de gezerim eşim güneydoğulu sayesinde oraları da biliyorum ben karadenizliyim kendimden de karadenizi bilirim :D işte böyle tüm türkiye benim
kesinlikle ben rotasyona bağlı ataması olan eşle evliyim
hiç pişman değilim neden mi onun sayesinde belkide hiçbir şekilde ayak basmayacağım illere gidiyor görev yapıyoruz
çevresindeki illeri gezip arkadaşlıklar kurup kültürlerini görüyoruz
bizim görev süremiz 5-7 yıl arası yani sıkılma başladığında yeni diyarlara gidiyoruz

burdayım da yazacak pek bir şeyim olmadığı için sessiz takip ediyorum sizi.. annem gitti oğlanı da okula götürüyorum yanımda.. öyle olunca okulda bir içeri bir dışarı koş dur :) çarşambadan beri orucu da bıraktım cumartesi başlıycam tekrar.. evde anne olmayınca mutfak işi de bana kaldı rahattım şimdiye kadar artık ne yemek yapsam diye düşün dur :))
Bizde diyoruz nerelerdeler acaba :) yemek işi gerçekten kötü olmuş,eve gelince yeMeği hazır bulmak başka bişey ;)

malesef bulamadım :KK43: ev toplarken bi yerden çıkıvermesini umut ediyorum.

aynen hissettiklerimi yazmışsın herşey çok güzel olacak inanıyorum

Çıkar inşallah canım hiç ummadığın veya daha önce defalarca baktığın bir yerden çıkar hem de benim hep öyle olur :)

Ya sorma aslında ben eve erken geliyorum vaktim oluyor ama hazira alisinca zor geldi yine de
Olsun canım geçici bi süre olduğu için o da keyifli olur :) biz bazı haftasonları bişeyler hazırlıyoruz eşimle,eğlenceli oluyor :KK70:

Son iş günü:KK200::KK49::KK54::KK53::KK24::KK9::rolleyes::KK71: günaydınnnnn:KK8:

yuppi :))
heyooo :))
akşam istediğin saatte uyu istediğin saatte uyan inşaallah :) ne güzelll :)
inşaallah tbi:)

GÜNAYDINNN mübarek cuma :) :)

günaydın hayırlı sabahalrr

günaydınnnnnn :)

Günaydın cumanız mübarek olsun hanımlar

günaydın hayırlı cumamız olsunnnn

Günaydınlarrr hayırlı cumalar

Bugün misafirim var, yoğun hazırlıklar beni bekliyorrr

günaydın :)
ALLAH kolaylık versin canımcım :))

kızlar
dün başka bir dr a gittim..

akıntı normal dedi..
yeşil sarı ve kokulu olursa sıkıntı olabilir onun dışında senin ki normal dedi..
inoofoliccombi ilacı vermişti diğer dr ..onun hiç bi faydası olmaz dedi..
glifor verdi ..
ve de adetin 21. günü yumurtlamanın miktarı olup olmamasına bakacağız test yapılcak dedi...
çok şükür :)
bu dr daha samimi ve bigili geldi..
inşaallah her şey daha güzel olacak :)
adet oluyorum sanki bugün bakalım ilerieyen saatler belirlenecek :)

Günaydınnn canlar :) memleketimdeyiz eşimle pek fırsatım olmuyo girmeye. Evi topladık zaten pek bi şeyimiz yoktu ordan çıkıcaz diye almamıştık yeni evimize en baştan alıcaz inşallah :) haftasonu Mersin'e geçiyoruz ev bakıcaz, eşim okulunda göreve başlama yapacak falan. Bu arada hala regl olmadım doktora gidiyorum şimdi. Ama gebelik yoktur eminim :)

Günaydınnn canlar :) memleketimdeyiz eşimle pek fırsatım olmuyo girmeye. Evi topladık zaten pek bi şeyimiz yoktu ordan çıkıcaz diye almamıştık yeni evimize en baştan alıcaz inşallah :) haftasonu Mersin'e geçiyoruz ev bakıcaz, eşim okulunda göreve başlama yapacak falan. Bu arada hala regl olmadım doktora gidiyorum şimdi. Ama gebelik yoktur eminim :)

canım hayırlı olsun, dr gelince yaz sonucu merak içinde bırakma bizi

Back