2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

günaydın kızlarr unicorn lavin nerelere gitti kimse bebek çalışması yapmıyor mu çok tembel olduk
Hepsi kaçak.. Cnntrm'de yok.. Lavin oruç tutuyor ve baş ağrıları zorluyor galiba. Unicorn'da taşınma telaşı olabilir.. Geldiğinde hamileyim diyebilir,şüpheleniyorum :))

günaydın kızlarr unicorn lavin nerelere gitti kimse bebek çalışması yapmıyor mu çok tembel olduk
Burdayım ben canım. Daha düşüjten sonra regl bile olmadım..Biz tekrar ne zaman çocuk düşünürüz belli değil henüz. 2016 olur muhtemelen ama ben yine sizinle takılırım.

En son @unicornn regl olmamıştı henüz. Sonra haberi gelmedi.

Ben burdayım valla. Elimiz sıkışık bu yık düğünler;takılar çok. Tatil yok bize:KK51:
Yaz gelince başlıyor düğün sezonu,bazen hepsi üst üste geliyor.. Sizde orda yapacak bişeyler bulursunuz,seneye yaparsınız güzel bi tatil

cntrm oda yok epeyidir

Hepsi kaçak.. Cnntrm'de yok.. Lavin oruç tutuyor ve baş ağrıları zorluyor galiba. Unicorn'da taşınma telaşı olabilir.. Geldiğinde hamileyim diyebilir,şüpheleniyorum :))

burdayım da yazacak pek bir şeyim olmadığı için sessiz takip ediyorum sizi.. annem gitti oğlanı da okula götürüyorum yanımda.. öyle olunca okulda bir içeri bir dışarı koş dur :) çarşambadan beri orucu da bıraktım cumartesi başlıycam tekrar.. evde anne olmayınca mutfak işi de bana kaldı rahattım şimdiye kadar artık ne yemek yapsam diye düşün dur :))

burdayım da yazacak pek bir şeyim olmadığı için sessiz takip ediyorum sizi.. annem gitti oğlanı da okula götürüyorum yanımda.. öyle olunca okulda bir içeri bir dışarı koş dur :) çarşambadan beri orucu da bıraktım cumartesi başlıycam tekrar.. evde anne olmayınca mutfak işi de bana kaldı rahattım şimdiye kadar artık ne yemek yapsam diye düşün dur :))
HOŞGELDİN TATLIM
ANNELER OLUNCA EV TOPLANIYOR ÇALIŞAN KADIN RAHAT EDİYOR GERÇEKTEN

kaç gün geçti üzerinden canım ben 31 gün sonra olmuştum
Burdayım ben canım. Daha düşüjten sonra regl bile olmadım..Biz tekrar ne zaman çocuk düşünürüz belli değil henüz. 2016 olur muhtemelen ama ben yine sizinle takılırım.

En son @unicornn regl olmamıştı henüz. Sonra haberi gelmedi.

HOŞGELDİN TATLIM
ANNELER OLUNCA EV TOPLANIYOR ÇALIŞAN KADIN RAHAT EDİYOR GERÇEKTEN

aynen öyle canım ya bugün arkadaşlara da diyorum okulda anne olmanın zorluğunu asıl şimdi anladım diye bir de sahura kadar oturuyorum uyuyana kadar saat 4 oluyor 8de zaten okula gitmek için kalkıyorum çok zorlandım şu birkaç günde

Back