2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

oluyor fakat geçen hafta 7 gün oldu iki gün olmadı şimdi ağrılı oluyor akıntı

bakim dr a gideyim de bir

Biz sahura kalkmıyoruz,gece 1e doğru yatarken yiyor benimki. O yüzden bozulmuyor uyku düzeni.. Zaten zor uyanıyorum sabah
biz zaten 10,30 dan sonra yatmış oluyruz geceye kadar mümkün değil oturmak :) eşime uyku yetmiyor yaaaa sabahın köründe kalkınca . hayırlısı bakalım böyle böyle haftalar geçer umarım ve tatile gideriz:)

Benimkide acıkmaz. Ramazanlarda hep öyle yapıyor,gece atıştırıp yatar bidaha kalkmaz. Zaten çok geç iftar,insan acıkmıyor bile ama yinede yemeden olmuyor işte

Ben seviyorum uykuyu ama alıştım evlendiğimden bu yana. Eşim sevmez uykuyu,gece 4 te bile yatsa sabah 7de kalkar.. Uyku sıkıntımız yok çok şükür..

Boyatırım bide kestiririm. Zaten yakında kısacık kestirmeyi planlıyorum.. Bu zamana kadar eşim hep engelledi kestirmemi ama hergün yıka fön bıkkınlık geldi :) bebiş bahanesiyle kestirebilirim artık

BENDE KISALTMAK İSTİYORUM AMA CESARET YOK
ŞİMDİDEN GÜLE GÜLE KULLAN

Ben seviyorum uykuyu ama alıştım evlendiğimden bu yana. Eşim sevmez uykuyu,gece 4 te bile yatsa sabah 7de kalkar.. Uyku sıkıntımız yok çok şükür..
ne güzel yaaa bende sevmem pek ama bu sıralar bebektenmidir nedir uykum geliyor yeşimcim yaa:)
eşim sever ama günde en fazla 7 saat uyuyabiliyor normal günlerde

BENDE KISALTMAK İSTİYORUM AMA CESARET YOK
ŞİMDİDEN GÜLE GÜLE KULLAN
Ben üniversitede erkek saçı gibi bile kullsndım :) ve uzun saçtan daha çok yakışıyor :) şimdiki halimle o halimin alakası yok.. Okadar kısayı yine istemez eşim ama omuz üstü modelli bi kesim yaptırırım ilerde.. Sende kestir değişiklik iyidir :)

İYİYİZ ŞÜKÜR CANIM NE OLSUN AYNI İZNE ÇIKMAYI BEKLİYORUZ
OĞLUŞUMDA İYİ CANIM YAZ OKULUNA GİDİYOR HAFTADA 3 GÜN İYİ GELDİ
ayy tatil gelsede musmutlu olsak :)
oh ohhh iyi gelir tabikide değişiklik sonuçta oğluşuna:)
ayyy oğluşun deyince benimde diğer kontrolumde cinsiyet belli olcak dedi doktorum 11 temmuzda bakalım ne çıkacak merak ediyorum fark etmez ama merak işte:)

ne güzel yaaa bende sevmem pek ama bu sıralar bebektenmidir nedir uykum geliyor yeşimcim yaa:)
eşim sever ama günde en fazla 7 saat uyuyabiliyor normal günlerde
Benimde erken geliyor bu aralar uykum,uyumamak için direniyorum bazen :) b12 ye bağlıyorum ben uyku halimi

ayy gerçektenmiii benim folio diye folik asit kullanıyorum içinde b 12 ıyot ve folık asit var tek hapta:) o yüzden de olabilirmiiiii
Bende b12 plus kullanıyorum. Folik asit var içinde. Bu b12ye başladığımdan beri böyleyim ben. Hamile kalmadan öncede kullanmıştım b12,ozamanda çok uyuyordum ordan biliyorum

Bende b12 plus kullanıyorum. Folik asit var içinde. Bu b12ye başladığımdan beri böyleyim ben. Hamile kalmadan öncede kullanmıştım b12,ozamanda çok uyuyordum ordan biliyorum
hıımmm demek öyle ondan oluyordur:)
bende 3. ay kullandığımın hamile kalmıştım . ama o zaman fark etmemiştim :)

hıımmm demek öyle ondan oluyordur:)
bende 3. ay kullandığımın hamile kalmıştım . ama o zaman fark etmemiştim :)
Ben folik -1 kullandım hamile kalmadan,2. Ayda hamile kaldım zaten. Demirle b12 düşük çıkmıştı onun için kullanıyordum ilacı çok uyuyordum ozaman. Bu sefer yine b12 düşük çıktı doktor b12 plus diye bişey verdi ve yine çok uyuyorum.. Kesinlikle benimki b12den kaynaklı :)

Hamiş arkadaşlar sizlere sorum olcak adetinize yakın adet sancısı çektiniz mi:? çektiyseniz ağrınız yumurtalıklarınızda oluyomuydu yoksa sadece rahme doğrumu ağrı vardı ?

hayırlısı arkadaşım rabbim sağlıklı ve hayırlı evlad nasip etsin

benim 16 haftada belli olmuştu

ben,m değerler bayağı yüksekti üst sınırdanda fazla ama devam ediyorum foliik aist ile aynı hapta olunca

hayırlısı arkadaşım rabbim sağlıklı ve hayırlı evlad nasip etsin

benim 16 haftada belli olmuştu
evet bende yarın 14. haftama giriyorum . benimde 16. haftada belli olcak diğer gittiğimde 12. haftadaydım diğer gelişine belli olcak dedi doktor . ben sormadan zatn diğer gelişinde neler yapılıcak yazıyor söylüyor doktorum

ben hiç o kadar kısa kestirmedim canım yaa cesaret yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…