Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim nasıl olayım bugün sanırım adetimin son günü artık yarın çalışmalara başlarım:) benim ovulasyon testlerimde geldi bakalım bu ay nasıl olcakgünaydın canım nasılsın
surat asmak yok:)Günaydınnnnn şu gün bitsin ozamn daha aydın benim için![]()
Tamam ozaman..
aaaaa evet du bakalım o zaman ama burdan görünecek mi ki10:50den sonra güneş tutulması gözlemlenebilecekmiş,kaçırmayın kızlaar![]()
stres yüklüyümsen nasılsın nezamn regl olman gerekiyordu ?
Kaç günde bir oluyorsun ki ?normalde bugün olmam lazım ama ovulasyon olduğunu tahmin ettiğim güne göre batım 28 Mart
türkiyenin göbeğinde ankaradayım göremiyecem sanırım halen yok birşeyKuzeyden daha iyi görünecekmiş. Ben istanbuldayım görürüm heralde,edirnedeysen daha iyi görürsün![]()
iyiyim canı belirsizlik denizinde yüzüyorumcanım benim nasıl olayım bugün sanırım adetimin son günü artık yarın çalışmalara başlarım:) benim ovulasyon testlerimde geldi bakalım bu ay nasıl olcaksen nasılsın tatlım
Kaç günde bir oluyorsun ki ?
Ozaman düşünme boşver gitsin :) biraz daha geçsin test yaparsın,umarım hamilesindir29-32 arası genelde.. bu ay işler baya karıştı benim :))) 16-17-18-19 gün ovulasyon negatif çıktı. testim bitti ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum. 16. günden önce yumurtlamış olsam çoktan regl olmam lazımdı demek ki 20. günden sonra oldu ama ne zaman oldu![]()
Çok net bişey olmadı zatentürkiyenin göbeğinde ankaradayım göremiyecem sanırım halen yok birşey![]()
hadiii biz hiççç göremedikÇok net bişey olmadı zaten![]()
hayırlısı bakalım :) senin kaçıncı denemenOzaman düşünme boşver gitsin :) biraz daha geçsin test yaparsın,umarım hamilesindir![]()
gelmedik adetten ümit kesilmeziyiyim canı belirsizlik denizinde yüzüyorumerken gebelik testi yapmaya gerek var mı diye düşünüyorum ama sonra sonuç yanıltıcı olur filan diye kendimi tutuyorum