• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

kızlar ya haptan sonra düzensizliğiniz oldumu haptan sonraki ilk adetimi bekliyorum da ne tatlı krizi ne karın ağrısı ne gögüs hassasiyetim var haplar gögüslerimi ölümüne şişiriyodu gerçi ondan mı hissizleştim acaba:-)

eşin asker mi polis mi canım bizim de tayinler beli olunca başlıcaz

kaçak oldu biraz bu ay :KK70: ovulasyonumu belirleyemedim testim bitti. belki yumurtlama gününe denk geldiyse diyorum

kaçak oldu biraz bu ay :KK70: ovulasyonumu belirleyemedim testim bitti. belki yumurtlama gününe denk geldiyse diyorum

Hımmm buda çok heyecanlı ya

İkimiz de öğretmeniz canım. Siz nerdesiniz?

günaydın herkese, 2. kürtajın üstünden 3 ay geçti. geçen ay başlayacaktım denemelere eşim çok hastaydı, şimdi o kadar ümitliydim ama bu defa da ben çok kötüyüm. ateşler içindeyim. birdaha ki ay eşim il dışında olacak. ne kadar zor bu imtihan. :KK61: sizinle paylaşmak istedim. artık çok istiyorum olmasını ama deneyemiyoruz bile. yumurtlamaya daha 1 hafta var ama kimbilir ne durumda olacak yumurtalar, bu hastalıktan :(

günaydın herkese, 2. kürtajın üstünden 3 ay geçti. geçen ay başlayacaktım denemelere eşim çok hastaydı, şimdi o kadar ümitliydim ama bu defa da ben çok kötüyüm. ateşler içindeyim. birdaha ki ay eşim il dışında olacak. ne kadar zor bu imtihan. :KK61: sizinle paylaşmak istedim. artık çok istiyorum olmasını ama deneyemiyoruz bile. yumurtlamaya daha 1 hafta var ama kimbilir ne durumda olacak yumurtalar, bu hastalıktan :KK43:[/QUOT

Canım çok geçmiş olsun ... Hastalık etkiler miki yumurtalıkları. Nasip işte sıkma canını beklemek çok zor bilirim. İnş zamanda olur

Canım çok geçmiş olsun ... Hastalık etkiler miki yumurtalıkları. Nasip işte sıkma canını beklemek çok zor bilirim. İnş zamanda olur

sağol canım. aldığım ilaçlar, yüksek ateş falan etkileyebilir . eşim ateşliyken test vermişti. %50 olan ileri hareket %2 çıktı. çok üzüldük ama ateşten miş meğer. nasip kısmet gerçekten. sabırla imtihan oluyorum :KK43:

Kızlar merhaba. Adetim bitti çalışmalara başladık. İlişkiden sonraki günden bu yana belim ve kasıklarım ağrıyor. Normalde hiç böyle olmazdım. Bugünde ovülasyon testine başladım erken olmasına rağmen ama 2. Çizgi silik çıktı.yumurtlama dönemine daha olması lazım.. Aklım karıştı var mı fikriniz ?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    106,6 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar merhaba. Adetim bitti çalışmalara başladık. İlişkiden sonraki günden bu yana belim ve kasıklarım ağrıyor. Normalde hiç böyle olmazdım. Bugünde ovülasyon testine başladım erken olmasına rağmen ama 2. Çizgi silik çıktı.yumurtlama dönemine daha olması lazım.. Aklım karıştı var mı fikriniz ?
ben 1 kere kullandım sadece, ondada ilk yaptığımda böyleydi, senin ki gibi. 2 gün sonra kop koyu oldu 2. çizgi. yani daha var çatlamsına senin yumurtanın canım, çok açık 2. çizgi

Biz batıya gelince doğuyu çok özledik kızlar ordaki dostluk samimiyet batıda yok sosyal alanlar cogaldikca insanların arkadaşlık ihtiyacı mı azalıyor neden bilmiyorum ama 2 yil oluyor biz batıya geleli aynı ortamı bulamadık inşallah siz bulursunuz

ben 1 kere kullandım sadece, ondada ilk yaptığımda böyleydi, senin ki gibi. 2 gün sonra kop koyu oldu 2. çizgi. yani daha var çatlamsına senin yumurtanın canım, çok açık 2. çizgi
Teşekkür ederim canım,ilk defa kullanınca 2. Çizgide belirince heyecan yaptım :)

Teşekkür ederim canım,ilk defa kullanınca 2. Çizgide belirince heyecan yaptım :)
ben de alsam diyorum bu testlerden. eskiden çok düzenliydi anlıyordum ama kürtaj sonrası çok karıştı düzen. ikisininde aynı koyulukta olması gerek.

Canım ikinci çizgi normal zamanda da hep silik çıkar, her zaman idrarımızda biraz lh vardır o yüzden koyu olması lazım pozitif sayılnası için

Biz batıya gelince doğuyu çok özledik kızlar ordaki dostluk samimiyet batıda yok sosyal alanlar cogaldikca insanların arkadaşlık ihtiyacı mı azalıyor neden bilmiyorum ama 2 yil oluyor biz batıya geleli aynı ortamı bulamadık inşallah siz bulursunuz

Burada pek dostluk kuramadık açıkçası burası ilginç bir yer karışık yerlileri geçici gözüyle bakıyor memur eşleri de enteresan herkes öyle dedi beni doğuya uğurlarken orda insan güzel dostluklar kuruyor diye ama malesef olmadı. Eşim yanımda olsun ben şuan başka bişey de istemiyorum açıkçası pek sık görüşemiyoruz, eşim arkadaşım gibi aynı zamanda beraber çok eğleniyoruz bir yere gittiğimizde filan da arkadaş aramıyorum. Ben geçici gözüyle bakmam kimseye ömürlük olsun isterim karşımda o niyette birini görmeyince geri çekiliyorum ister istemez bi tane dostum var sağolsun aramızda 1500 km de olsa hep gelir yanıma beni yalnız bırakmaz. Bir iki olsun sağlam olsun ne yapalım eminim burdan tayin olunca kimse birbirini aramayacak

Haklısın. Burası bizim ilk atama yerimiz. Buradaki dostluklar çok farklı cidden. Çünkü birbirinden başka kimsen olmuyor. Ama buradaki misafirperverlik velilerin anlayışı falan batıda bu derece olur mu bilmiyorum. Özlicez burayı ama tabi ki gitmek de istiyoruz. Hakkımızda Hayırlısı :)

Back