- 5 Ocak 2014
- 552
- 294
- 53
Ben daha başlamadım denemeye :) Hakkari'de görev yapıyoruz da yaza tayinimiz çıkıyo inşallah ondan sonra artıkhahaha evet sen ne kadardır deniyosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha başlamadım denemeye :) Hakkari'de görev yapıyoruz da yaza tayinimiz çıkıyo inşallah ondan sonra artıkhahaha evet sen ne kadardır deniyosun
Inşallah ta ne tehlikesiBiz de mayıs gibi başlıcaz galiba bu ay tehlikeye düşmediysem
eşin asker mi polis mi canım bizim de tayinler beli olunca başlıcazBen daha başlamadım denemeye :) Hakkari'de görev yapıyoruz da yaza tayinimiz çıkıyo inşallah ondan sonra artık
Inşallah ta ne tehlikesi
eşin asker mi polis mi canım bizim de tayinler beli olunca başlıcaz
kaçak oldu biraz bu ay ovulasyonumu belirleyemedim testim bitti. belki yumurtlama gününe denk geldiyse diyorum
kaçak oldu biraz bu ay ovulasyonumu belirleyemedim testim bitti. belki yumurtlama gününe denk geldiyse diyorum
Hımmm buda çok heyecanlı ya
İkimiz de öğretmeniz canım. Siz nerdesiniz?
günaydın herkese, 2. kürtajın üstünden 3 ay geçti. geçen ay başlayacaktım denemelere eşim çok hastaydı, şimdi o kadar ümitliydim ama bu defa da ben çok kötüyüm. ateşler içindeyim. birdaha ki ay eşim il dışında olacak. ne kadar zor bu imtihan. sizinle paylaşmak istedim. artık çok istiyorum olmasını ama deneyemiyoruz bile. yumurtlamaya daha 1 hafta var ama kimbilir ne durumda olacak yumurtalar, bu hastalıktan [/QUOT
Canım çok geçmiş olsun ... Hastalık etkiler miki yumurtalıkları. Nasip işte sıkma canını beklemek çok zor bilirim. İnş zamanda olur
sağol canım. aldığım ilaçlar, yüksek ateş falan etkileyebilir . eşim ateşliyken test vermişti. %50 olan ileri hareket %2 çıktı. çok üzüldük ama ateşten miş meğer. nasip kısmet gerçekten. sabırla imtihan oluyorumCanım çok geçmiş olsun ... Hastalık etkiler miki yumurtalıkları. Nasip işte sıkma canını beklemek çok zor bilirim. İnş zamanda olur
Biz de öyle. Inşallah güzel yerlere gideriz :)ahahahaha evet ya heyecanla bat ımı bekliyorum bakalım ne zaman olacak ne olacak
biz de ığdırdayız 2 yıldır nihayet gidiyoruz artık batıya
ben 1 kere kullandım sadece, ondada ilk yaptığımda böyleydi, senin ki gibi. 2 gün sonra kop koyu oldu 2. çizgi. yani daha var çatlamsına senin yumurtanın canım, çok açık 2. çizgiKızlar merhaba. Adetim bitti çalışmalara başladık. İlişkiden sonraki günden bu yana belim ve kasıklarım ağrıyor. Normalde hiç böyle olmazdım. Bugünde ovülasyon testine başladım erken olmasına rağmen ama 2. Çizgi silik çıktı.yumurtlama dönemine daha olması lazım.. Aklım karıştı var mı fikriniz ?
Teşekkür ederim canım,ilk defa kullanınca 2. Çizgide belirince heyecan yaptım :)ben 1 kere kullandım sadece, ondada ilk yaptığımda böyleydi, senin ki gibi. 2 gün sonra kop koyu oldu 2. çizgi. yani daha var çatlamsına senin yumurtanın canım, çok açık 2. çizgi
ben de alsam diyorum bu testlerden. eskiden çok düzenliydi anlıyordum ama kürtaj sonrası çok karıştı düzen. ikisininde aynı koyulukta olması gerek.Teşekkür ederim canım,ilk defa kullanınca 2. Çizgide belirince heyecan yaptım :)
Canım ikinci çizgi normal zamanda da hep silik çıkar, her zaman idrarımızda biraz lh vardır o yüzden koyu olması lazım pozitif sayılnası içinKızlar merhaba. Adetim bitti çalışmalara başladık. İlişkiden sonraki günden bu yana belim ve kasıklarım ağrıyor. Normalde hiç böyle olmazdım. Bugünde ovülasyon testine başladım erken olmasına rağmen ama 2. Çizgi silik çıktı.yumurtlama dönemine daha olması lazım.. Aklım karıştı var mı fikriniz ?
Biz batıya gelince doğuyu çok özledik kızlar ordaki dostluk samimiyet batıda yok sosyal alanlar cogaldikca insanların arkadaşlık ihtiyacı mı azalıyor neden bilmiyorum ama 2 yil oluyor biz batıya geleli aynı ortamı bulamadık inşallah siz bulursunuz
Haklısın. Burası bizim ilk atama yerimiz. Buradaki dostluklar çok farklı cidden. Çünkü birbirinden başka kimsen olmuyor. Ama buradaki misafirperverlik velilerin anlayışı falan batıda bu derece olur mu bilmiyorum. Özlicez burayı ama tabi ki gitmek de istiyoruz. Hakkımızda Hayırlısı :)Biz batıya gelince doğuyu çok özledik kızlar ordaki dostluk samimiyet batıda yok sosyal alanlar cogaldikca insanların arkadaşlık ihtiyacı mı azalıyor neden bilmiyorum ama 2 yil oluyor biz batıya geleli aynı ortamı bulamadık inşallah siz bulursunuz