Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldiiimmm![]()
hiiiçççç içini sıkma olur sağlıktan önemlisi yok ki bir çocuğun var ona sıkı sıkı sarıl yoluna bak iyi ol bir yıl nedir ki ohooo geçer gider yavrummm benim üzme sakııınn kendini
Hayırlısı olsun canımBana bir sene hamile kalmak yok kızlar malesef zaten benimki ütopyaydi neyse yapcak bir şey yok sabırla bir yıl bekliycem artık ama sizi takip etmek için girmeye devam edicem yine de
Allah yardımcın olsun canım, acil şifalar diliyorum sanaGünaydın canım rahim ağzı kanseri öncüsü hücreler vardı bende ameliyat oldum 6 hafta önce onları temizlediler şimdi de 4 ayda bir smear testi yapılacak tekrar edip etmedigine bakacaklar haliyle bu süreçte bebek olmamasi lazım aslında böyle devam edeceğini biliyordum ama yine de bir ümit bekledim dr korunmana gerek yok desin diye
çook haklısın canım amam mutlu ol gülüse ve başka şeylerle uğraş iyi gelir bak:)Geçecek canım ya napalım Allahtan farkedildi de şu an buna hayiflanabiliyorum Rabbim esirgesin kanserim de diyebilirdim ama insaniz işte. ..
hoşgeldin :) :)Ben de geldim. Okuldayım ancak fırsat buldum![]()
Geçecek canım ya napalım Allahtan farkedildi de şu an buna hayiflanabiliyorum Rabbim esirgesin kanserim de diyebilirdim ama insaniz işte. ..
hoşgeldin :) :)
canım bilgilenmek açısından soruyorum bir belirti vermiş miydi tesadüfen mi farkedildi
Canım aslında kaşıntı yanma yapan kokulu akıntım vardı ama ben onemsememistim ben ikinci gebelik düşünüyorum diye dra gittim o da sağ olsun smear yaptı ben 31 yaşımdayım bugüne kadar smear istenmedi hiç benden önemli olduğunu da bilmiyordum smear sonucu temiz cikmayinca fak. Has.ne gittim orda da ameliyat kararı alındı sonrasını biliyorsun zaten
hoşgeldin :) :)
Hoşbuldum canım :)
Hoşbuldum canım :) yanlış bi şey yaptım sanırım daha yeniyim ya :)
Arkadaşlar adetten bigün sonra korumasız ilişki oldu. Evde malum materyal kalmamış. Buda komşudan istenecek bişi değil malum
Mecburen bi durum oldu. Hamile olmam umarım çünki ilacım bitmedi adet düzenli ve 16 . Günü genelde yumurtlama oluyor bakalım ne olacak![]()
Iyiymiş ya çünki ilaç kullanıyorum inş bu ay bitiyor Nisan'da başlıyoruz bebek için inşAdetten sonraki gün olma ihtimali çok çok düşük ben diyim yüzde bir sen de yüzde beş :)
Iyiymiş ya çünki ilaç kullanıyorum inş bu ay bitiyor Nisan'da başlıyoruz bebek için inş