• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

hiiiçççç içini sıkma olur sağlıktan önemlisi yok ki bir çocuğun var ona sıkı sıkı sarıl yoluna bak iyi ol bir yıl nedir ki ohooo geçer gider yavrummm benim üzme sakııınn kendini

Geçecek canım ya napalım Allahtan farkedildi de şu an buna hayiflanabiliyorum Rabbim esirgesin kanserim de diyebilirdim ama insaniz işte. ..

Günaydın canım rahim ağzı kanseri öncüsü hücreler vardı bende ameliyat oldum 6 hafta önce onları temizlediler şimdi de 4 ayda bir smear testi yapılacak tekrar edip etmedigine bakacaklar haliyle bu süreçte bebek olmamasi lazım aslında böyle devam edeceğini biliyordum ama yine de bir ümit bekledim dr korunmana gerek yok desin diye
Allah yardımcın olsun canım, acil şifalar diliyorum sana

Geçecek canım ya napalım Allahtan farkedildi de şu an buna hayiflanabiliyorum Rabbim esirgesin kanserim de diyebilirdim ama insaniz işte. ..
çook haklısın canım amam mutlu ol gülüse ve başka şeylerle uğraş iyi gelir bak:)

Havalar bir ısınsa dışarı atıcam kendimi ama şimdilik tek ugrasim sizsiniz açıkçası tek destekcim de sizsiniz aileyle konusulmuyor böyle şeyler malum

hoşgeldin :) :)

canım bilgilenmek açısından soruyorum bir belirti vermiş miydi tesadüfen mi farkedildi

Canım aslında kaşıntı yanma yapan kokulu akıntım vardı ama ben onemsememistim ben ikinci gebelik düşünüyorum diye dra gittim o da sağ olsun smear yaptı ben 31 yaşımdayım bugüne kadar smear istenmedi hiç benden önemli olduğunu da bilmiyordum smear sonucu temiz cikmayinca fak. Has.ne gittim orda da ameliyat kararı alındı sonrasını biliyorsun zaten

Canım aslında kaşıntı yanma yapan kokulu akıntım vardı ama ben onemsememistim ben ikinci gebelik düşünüyorum diye dra gittim o da sağ olsun smear yaptı ben 31 yaşımdayım bugüne kadar smear istenmedi hiç benden önemli olduğunu da bilmiyordum smear sonucu temiz cikmayinca fak. Has.ne gittim orda da ameliyat kararı alındı sonrasını biliyorsun zaten

Anladım iyi ki gitmişsin, doktor da iyi ki test yaptırmış sağolsun varolsun öyle doktor senin adına çok mutlu oldum erkenden farkedildiği için.

:KK57:Arkadaşlar adetten bigün sonra korumasız ilişki oldu. Evde malum materyal kalmamış. Buda komşudan istenecek bişi değil malum :KK48::KK48:
Mecburen bi durum oldu. Hamile olmam umarım çünki ilacım bitmedi adet düzenli ve 16 . Günü genelde yumurtlama oluyor bakalım ne olacak :KK57:

Yani sadece ilacı bıraktıktan sonra olsa çok makbule geçer:KK73: zaten günlerde geçmek bilmiyor 7 nisa adet bekliyorum sonrada tatlı ve hayırlı bi bebeeeek:KK71:

:KK57:Arkadaşlar adetten bigün sonra korumasız ilişki oldu. Evde malum materyal kalmamış. Buda komşudan istenecek bişi değil malum :KK48::KK48:
Mecburen bi durum oldu. Hamile olmam umarım çünki ilacım bitmedi adet düzenli ve 16 . Günü genelde yumurtlama oluyor bakalım ne olacak :KK57:

Adetten sonraki gün olma ihtimali çok çok düşük ben diyim yüzde bir sen de yüzde beş :)

Back