Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kahverengi akıntı iyice sinirimi bozuyor artık. Yorulunca yine geliyor![]()
doktorunu aradın mı canım birşey dedi mi . Allah Allah neden geliyorki yaaBu kahverengi akıntı iyice sinirimi bozuyor artık. Yorulunca yine geliyor![]()
Evet canım,gece fitil olarak kullanıyorum. Doktor gerek yok kullanmana dedi ama ben çok pipiriklenince gece fitil olarak al ozaman dedi.progestan alıyormusun canım
Yok aramadım. Geçen hafta pazartesi gitmiştim sorun yok korkma dedi. Ama böyle devam edince canım sıkılıyordoktorunu aradın mı canım birşey dedi mi . Allah Allah neden geliyorki yaa
moral bozmak yoooook! doktorun dediklerini yaparsın dikkat edersin canım. bebekler bazen ileriden bazen geriden gelebiliyor. bir arkadaşın da bir hafta ilerden gidiyomuş onu takmıştı kafaya ya şeker hastasıysa ya genlerinde sorun varsa diye ama bir haftadan bişeycik olmaz. bolbol dinlen bebek yerleşince beraber gezersinizMerhaba arkadaşlar bugün ilk doktor kontrolüne gittim bebek görülmedi ama şuraya yerleşiyor bak dedi şuanda tam yerine oturmaya çalışıyor Rahime dedi 5 haftalik dedi ama sat a göre 6 haftalik olmasi lazim ama öyle dedi neyse 10 gün sonra gel dedi kalp atışını duymamiz lazım ozaman hersey belli olcak dedi ve herseyi yasakladı yemek yasak yag tuz seker un yasak sut yogurt balik et sebze sadece kilo vermem lazimmis ve yorulma yasak Ağir kaldırma yasak ani hareketler yasak yolculuk yasak 1 ay ilişki yasak çok dikkat etcekmisim zaten calismiyorum 10 gün yatcam bebeğimi göremedim moralim bozuldu hepten![]()
moral bozmak yoooook! doktorun dediklerini yaparsın dikkat edersin canım. bebekler bazen ileriden bazen geriden gelebiliyor. bir arkadaşın da bir hafta ilerden gidiyomuş onu takmıştı kafaya ya şeker hastasıysa ya genlerinde sorun varsa diye ama bir haftadan bişeycik olmaz. bolbol dinlen bebek yerleşince beraber gezersiniz![]()
yanlış anlama ben de kiloluyum ultrasona bakarken deli gibi bastırıyo ayıptır söylemesi yağlıyız ister istemez. tabi ben hiç hamile kalmadım ama bildiğim duyduğum kadarıyla sorun yok. kilo hem doğumda hem de hamilelikte çok sıkıntı. o yüzden çok dikkat etmen lazım bebeğe zarar vermeden kilo vermen lazım. sen takma kafana herşey yolunda Allah'ın izniyle :)Normalmi yani zaten 10 kere sordum bişey yok dimi ters bişey yok dimi diye tanış olduğu için hep cevap verdi yok dedi birsey merak etme ama kilo vermen lazim o tehlikeli dedi ve hersey 10 gün sonra belli olcak dedi acaba diyoruzki zaten karından baktı ilk göremedi hicbirsey sonra bayagi bastırdı öyle bişeyler belirdi ama bebek gozukmedi acaba karın derisinden mi gozukmedi tam acaba zaten en başta göremedi bastırınca gözüktü
demek ki hep dinlenmen gerekecek canım 3 ay boyunca geçer inşallahYok aramadım. Geçen hafta pazartesi gitmiştim sorun yok korkma dedi. Ama böyle devam edince canım sıkılıyor
Neden bu kadar yasak koydu banada Normal hayatına devam et dedi... Düşük tehlikesi falan yok inşMerhaba arkadaşlar bugün ilk doktor kontrolüne gittim bebek görülmedi ama şuraya yerleşiyor bak dedi şuanda tam yerine oturmaya çalışıyor Rahime dedi 5 haftalik dedi ama sat a göre 6 haftalik olmasi lazim ama öyle dedi neyse 10 gün sonra gel dedi kalp atışını duymamiz lazım ozaman hersey belli olcak dedi ve herseyi yasakladı yemek yasak yag tuz seker un yasak sut yogurt balik et sebze sadece kilo vermem lazimmis ve yorulma yasak Ağir kaldırma yasak ani hareketler yasak yolculuk yasak 1 ay ilişki yasak çok dikkat etcekmisim zaten calismiyorum 10 gün yatcam bebeğimi göremedim moralim bozuldu hepten![]()
Dinlenmek gerek ama mümkün olmuyor işte.. İnşallah geçecek..demek ki hep dinlenmen gerekecek canım 3 ay boyunca geçer inşallah
yanlış anlama ben de kiloluyum ultrasona bakarken deli gibi bastırıyo ayıptır söylemesi yağlıyız ister istemez. tabi ben hiç hamile kalmadım ama bildiğim duyduğum kadarıyla sorun yok. kilo hem doğumda hem de hamilelikte çok sıkıntı. o yüzden çok dikkat etmen lazım bebeğe zarar vermeden kilo vermen lazım. sen takma kafana herşey yolunda Allah'ın izniyle :)
Neden bu kadar yasak koydu banada Normal hayatına devam et dedi... Düşük tehlikesi falan yok inş
Merhaba arkadaşlar bugün ilk doktor kontrolüne gittim bebek görülmedi ama şuraya yerleşiyor bak dedi şuanda tam yerine oturmaya çalışıyor Rahime dedi 5 haftalik dedi ama sat a göre 6 haftalik olmasi lazim ama öyle dedi neyse 10 gün sonra gel dedi kalp atışını duymamiz lazım ozaman hersey belli olcak dedi ve herseyi yasakladı yemek yasak yag tuz seker un yasak sut yogurt balik et sebze sadece kilo vermem lazimmis ve yorulma yasak Ağir kaldırma yasak ani hareketler yasak yolculuk yasak 1 ay ilişki yasak çok dikkat etcekmisim zaten calismiyorum 10 gün yatcam bebeğimi göremedim moralim bozuldu hepten![]()
Niye bu kadar yasak verdiki bende kiloluyum ama bana bişey demedi bugün sata göre benimde 7 haftalık olmam lazım ama 6 haftalık gözükdü sıkma canını brşey olmaz.
Peki gorundumu bebek demekki benimde oyüzden haftaya belli olcak 6 olunca
inşallah canımmmmmDinlenmek gerek ama mümkün olmuyor işte.. İnşallah geçecek..