Evet göründü canım korkma seninki de haftaya görünecek inşallah
İnşallah şimdi nette okudum gene 5. Haftada bebek ancak vajinal ultrasonda gözükür diyo ve 5. hafta çok kritikmiş kalbi oluştuğu için demekki oyüzden bukadar dikkat et dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet göründü canım korkma seninki de haftaya görünecek inşallah
Canım benim sıkma canını Allahtan doktor sıkıntı yok diyor. Senin tatilin ne zaman başlıyordu?Bu kahverengi akıntı iyice sinirimi bozuyor artık. Yorulunca yine geliyor![]()
Sıkıntı yok diyor ama gördükçe canım sıkılıyor. Bayramla birlikte başlıyorum tatile inşallah.. 1 ay var dahaCanım benim sıkma canını Allahtan doktor sıkıntı yok diyor. Senin tatilin ne zaman başlıyordu?
Anlıyorum seni canım insanın ister istemez kafasına takılır. Tatile de varmış daha. Sen kendini yormamaya çalış en iyisi.Sıkıntı yok diyor ama gördükçe canım sıkılıyor. Bayramla birlikte başlıyorum tatile inşallah.. 1 ay var daha![]()
canım çok kalabalıktı cumartesi akşamı gittik bizde bunaldım kalabalıktan
Selam kızlar
Ben de öğrencilerim gitti, seminer dönemine girdim. Öğlene kadar okuldayım öğleden sonra da eğitime gidiyorum. Eğitimim 5 gün, cuma bitecek inşallah uzun zamandır katılmak istediğim bir eğitimdi. Ramazanın son iki haftasında da okulda görevliyim. Sonra eşimin kuzeninin nişan-kına-düğün üçlüsü var.
Bundan bir ay önce tatil sayıklardım şimdi resmen tatilden kaçıyorum. Oyalanacak bir şeyler arıyorum sürekli.
Yarın hastaneye gideceğim, kan pıhtılaşması tahlillerimi falan yaptıracağım.
Benden böyleHayat işte kötünün iyisindeyim. Allah bugünümüzü aratmasın.
Oyalanacak bir sürü şey bulmussun işte kendine canım ben de tam tersi seminerler bitse de evde kafam rahat kalsam diye bekliyorum öğrenciler gidince epey rahatladım gerçi :)
bu kan pıhtılaşması için sadece lan mı alıyorlar ve ne kadar alıyorlar biliyor musun bir de tek düşüğüm mü var dedin acabaSelam kızlar
Ben de öğrencilerim gitti, seminer dönemine girdim. Öğlene kadar okuldayım öğleden sonra da eğitime gidiyorum. Eğitimim 5 gün, cuma bitecek inşallah uzun zamandır katılmak istediğim bir eğitimdi. Ramazanın son iki haftasında da okulda görevliyim. Sonra eşimin kuzeninin nişan-kına-düğün üçlüsü var.
Bundan bir ay önce tatil sayıklardım şimdi resmen tatilden kaçıyorum. Oyalanacak bir şeyler arıyorum sürekli.
Valla benim de çocuğum olsa herhalde senin gibi düşünürdüm. Benim evde bekleyen bi kocam var o da sorunlu biri değil zaten kafasına göre takılır. Kendimle başbaşa kalmaktan, düşünmekten korkuyorum sanırım. Zaten o kadar şiddetli bi ağrım var ki sağlıklı düşünebilme kabiliyetimi kaybetmiş durumdayım. Yalnız kalırsam beter olacağım iyice.
Selam kızlar
Teşekkür ederim canım. Allah kimseye böyle üzüntü vermesin. Özellikle ilk gebelikte bunları yaşamak en zoru. Yine de şükrediyorum beterin beteri var sonuçta. Allah daha zoruyla sınamasın.Canım seni anlıyorum diyemem yaşamadım acını sen biliyorsun ben sadece anlamaya çalışıyorum ve bu süreçte sana en iyi hissettirecek şey oyalanmak doğrusunu yapıyorsun zaten yakında düğün dernek de kurulacakmis unutursun acını biraz da olsa.. ama ağrın neden var ki hala acaba yumurtlama ağrısı mı
Lavin sana bişey sormak istiyorm . Bak şimdi ben 2004 2005 yılı falan ilkokuldan mezun oldum daha sonra liseye başladım ama bıraktım sonra açık öğretimden imam hatip okudum ordanda 2011 de mezun oldum . ama hala diplomamı alamadım . Diplomanızın basıla bilmesi için hangi ilköğretimde okuduğunuzun bilgilerini bize posta yada faks ile ulaştırın diye bi mail geldi.Şimdi ben napıcam okuduğm ilk okula gidip onlaramı diyecem faks çekin diye yoksa kendim şu şu okulda okudum diyemi faks çekmelimiyim . Bi bilgin varmı bilmiyorum ama bi sorayım dedim
bu kan pıhtılaşması için sadece lan mı alıyorlar ve ne kadar alıyorlar biliyor musun bir de tek düşüğüm mü var dedin acaba
Okuduğun ilkokul yaşadığın şehirdeyse oradan mezuniyet belgesi alıp Açıköğretim lisesine ulaştırabilirsin. Ben de çok bilgili değilim ama birkaç kere okula mezuniyet belgesini alıp açıköğretime ulaştırmak isteyen kişilerle karşılaşmıştım.
tamam canım ben yarın bi uğrayayım bari. Okul açık oluyormu belli saatleri varmı bide müdürde okulda oluyormu
Seminer dönemi bu aralar ama idareciler öğleden sonra da okulda oluyor mutlaka. Ama en iyisi 10.00-11.00 gibi gitmen.
Muhtemelen ilgili müdür yardımcısı senin işlemini yapacak. Okul müdürü olmasa da olur yani. Orda bilgi verirler zaten.