• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

anladım canım da bizim hergün yakınlaşma fırsatımız olmuyor. eşim işi gereği çoğu zaman geç geliyor yorgun da oluyor bende çalışıyorum o geldiğinde uykum gelmiş oluyor yapamıyoruz hafta içi genelde. haftada 3 gün falan oluyor yakınlaşmamız bende yumurtlama zamanımı değerlendirmek istiyorum ama hesaptan da bişey anlamadım :110:

İnternete yazsana canim yumurtlama hesaplama diye adet gününü yazıyorsun çıkıyor tam doğru değilse bile aşağı yukarı o günlerde yapın canım çok istiyorsan biraz yorgunluğu ikinci plana bırak sabret adetten sonra 10 gün sonra basla 12 gün boyunca 2 gün de bir yakınlaşmaya çalışin ve 10 dkka boyunca uzan inşallah iyi bir sonuç çıkar

evlendikten sonra öyle oluyor zaten. ben birde yeni yeni deniyordum tarifleri, yapayım öğreneyim derken ipin ucunu kaçırdık eşim 6 kilo ben 8 kilo aldım. doktoruna git bakalım ne yapcak ne dicek

Evet ya oyle oluyor maalesef:( pazartesiyi iple çekiyorum inşallah tehlikeli demez

Benimde dün sağlık ocağındaki doktor moralimi bozdu folik asit konusunda geç kalmissin dedi eşime söyledim bozma moralini benim annem sanki folik asitmi biliyodu dedi :) öyle diyorlar hep ama doğru :)
aman boşver yaa şu aile hekimlerine oldum olası gıcığım zaten. önceden birşeylerin önlemini almak iyi olabilir ama plansız hamile kalanlar napıyor peki. kim bebek düşünerken gideyim muayene olayım diyor ki çok çok nadirdir kafaya takmamak lazım

İnternete yazsana canim yumurtlama hesaplama diye adet gününü yazıyorsun çıkıyor tam doğru değilse bile aşağı yukarı o günlerde yapın canım çok istiyorsan biraz yorgunluğu ikinci plana bırak sabret adetten sonra 10 gün sonra basla 12 gün boyunca 2 gün de bir yakınlaşmaya çalışin ve 10 dkka boyunca uzan inşallah iyi bir sonuç çıkar
inşallah canım yaa takvimim diye uygulama indirmiştim orda 19-25 arası diyor o günlerde yoğunlaşcam birer gün arayla yakınlaşırız inşallah bu ay olur.

A anneveoglusu canım festival basliyormus bu gece heralde eşim gidelim diyor hiç gitmedim Tekirdağ'ın festivaline değer mi burdan kalkıp geldigimize diye merak ettim gerçi en kötü ihtimal deniz havası almış oluruz :))

evet canım festival var panayır kuruldu ben Mersin Festivalini bilirim orası süper oluyor hemşomda bilir burası oraya göre sonük ama değişiklik güzel olur

Gelmiyorummm İstanbul'a :) Düşündük biraz sıkıntı canım orası hem de uzak geliyor. İzmir'in puanları yüksek hem de uzak. Mersin'i düşünüyoruz şimdi öncelikli olarak. Bakalım nasip :)
Hayırlısı olsun canım.. Yeni hayat başlıyor artık,yeni şehir yeni ev yeni arkadaş bide bebiş eklendimî ohhh süpeer :)

Ayyy benimde kilom var ya hadi çok şükür Allahım a hamile kaldım da O günleri görürsek nasıl doğurcam nolcak on merak ediyorum:KK17::KK17:

canım kiloya o kadar takılma sağlıkla olun sen ve bebeğin önemli olan bu

ben 68 kg kilo ile başlayıp 95 kg bitirmiştim

Kızlarr şimdi en hiç süt içemiyorum ha peynir yoğurt yerim onlarda sıkıntı yok ama sade süt içemiyorm. Onda nesquinkle falan içsem nasıl olur. gider mi bütün değeri

süt içememene takılma diğerlenden de alıyorsun kalsiyum ve diğer vitaminlerini

ben hala anlamış değilim bu yumurtlama hesabını. akıntı takibi yapmak daha kolay gibi geliyor ama bugünde akıntım var erken karmakarışıkım şu andaaaa :) eşime diyorum anan mı yumurtlama takvimi yapmış diyo :KK4: yapalım olursa olur stres yapma diyo. her gün yapmak mı gerekiyor yumurtlama zamanında yoksa birer gün ara vermek mi gerekir
Canım adetten sonra akıntı olmuyor kuru oluyorsun zaten,ozamn gün aşırı devam. Yımurtlama tarihin yaklaşınca akıntı başlıyor,yumurtlamadan 2 yada 3 gün önce hergüne geçin:) yumurtlama sonrasıda 1-2 gün hergün devam. Sonra ne olur ne olmaz günaşırı devam edin :) ben yumurtlama döneminde hergün olması taraftarıyım :)

Gelmiyorummm İstanbul'a :) Düşündük biraz sıkıntı canım orası hem de uzak geliyor. İzmir'in puanları yüksek hem de uzak. Mersin'i düşünüyoruz şimdi öncelikli olarak. Bakalım nasip :)

oyyy mersin miii iyibir tercihh yapıyorsunuz canım benim memleketim orası

aman boşver yaa şu aile hekimlerine oldum olası gıcığım zaten. önceden birşeylerin önlemini almak iyi olabilir ama plansız hamile kalanlar napıyor peki. kim bebek düşünerken gideyim muayene olayım diyor ki çok çok nadirdir kafaya takmamak lazım

Bende çok sinir oldum ve moralimi bozdu hep

Canım adetten sonra akıntı olmuyor kuru oluyorsun zaten,ozamn gün aşırı devam. Yımurtlama tarihin yaklaşınca akıntı başlıyor,yumurtlamadan 2 yada 3 gün önce hergüne geçin:) yumurtlama sonrasıda 1-2 gün hergün devam. Sonra ne olur ne olmaz günaşırı devam edin :) ben yumurtlama döneminde hergün olması taraftarıyım :)

Aynen katılıyorum yeşim abla sana benim geçen ay adetten sona hemen hemen her gün yakinlastik taa ki hamile oldugumu ogrenene kadar çünkü şimdi bazen red ediyorum korkuyorum bebeğe bişey olur diye surekli olursa önceki düşük oldu ya doktor bi desin de sorun yok diye ozaman rahatlicam

Aynen katılıyorum yeşim abla sana benim geçen ay adetten sona hemen hemen her gün yakinlastik taa ki hamile oldugumu ogrenene kadar çünkü şimdi bazen red ediyorum korkuyorum bebeğe bişey olur diye surekli olursa önceki düşük oldu ya doktor bi desin de sorun yok diye ozaman rahatlicam
Ağrı sızı seni rahatsız eden bişey yoksa korkma,normal yaşantına devam et. Doktorun söyler zaten. Benim kahverengi akıntım olduğu halde doktor sadece 1-2 gün bekle dedi :) düşük tehliken olmadığı sürece problem yok..

günaydın kızlar, nasılsınız?

benim karnımda inanılmaz bir şişlik var sanki patlayacak. kendimi sanki 10 kilo almış gibi hissediyorum ama mide bulantılarım çıkarmalarım sebebiyle 1.5 kilo verdim. sizlerde böyle şişkinlik hissettiniz mi? eşim dalga geçiyor bizimkiler içinde yarışıyorlardır ben önde durcam sen önde durcan diye ondan öyle hissediyorsundur diye :confused:

günaydın kızlar, nasılsınız?

benim karnımda inanılmaz bir şişlik var sanki patlayacak. kendimi sanki 10 kilo almış gibi hissediyorum ama mide bulantılarım çıkarmalarım sebebiyle 1.5 kilo verdim. sizlerde böyle şişkinlik hissettiniz mi? eşim dalga geçiyor bizimkiler içinde yarışıyorlardır ben önde durcam sen önde durcan diye ondan öyle hissediyorsundur diye :confused:
Canım o haftalarda şişlik ve gaz çok fazla oluyor. Bol bol su iç ve gaz yapan şeyleri yememeye çalış. 1-2 haftaya normale döneceksin :)

Canım o haftalarda şişlik ve gaz çok fazla oluyor. Bol bol su iç ve gaz yapan şeyleri yememeye çalış. 1-2 haftaya normale döneceksin :)

sorma canım ya, hiçbir şey yiyemiyorum zaten :) bir tek tuzlu kraker ve gevrek onları çıkarmıyorum, içim kurudu onları yemekten :)

Back