- 27 Eylül 2011
- 6.838
- 8.390
- 248
İnşAllah güzel haberlerle dönersin
Kocaman yürek dolusu aminnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah güzel haberlerle dönersin
canım benim dualarımız seninle herşey nasıl dilersen öyle olsunKızlar ben yarın dra gidiyorum kontrole bana dua edin de beklemene gerek yok desin dr ((
canım benim dualarımız seninle herşey nasıl dilersen öyle olsun
Düzenli degilde umutlanmistim geldi adetimNormalde hep düzenli midir adetlerin on güne kadar gecikmeler normal sayılıyor
yıkılmak yokkkk . nasılsa elimizden gelen birşey yok güzel moralle devamDüzenli degilde umutlanmistim geldi adetim
İnşallah istediğin gibi güzel haberler alırsın :)Kızlar ben yarın dra gidiyorum kontrole bana dua edin de beklemene gerek yok desin dr ((
yıkılmak yokkkk . nasılsa elimizden gelen birşey yok güzel moralle devam
Çok akıntı olunca mı yumurtlama oluyor. Ne zormuş hamile kalmak ilkinde ilk ayımda hamile kalmıştımOvulasyon testinin yanı sıra kendini de takip et tam olsun vajinal salgılarına bak kasık ağrın var mı kendini dinle en uygun zamanı gör canım.
Hiç canını Sıkma üzülme canım. Sabırla, duayla beklersin ve inşallah sonunda bebeğini kucağına alırsın. Her şeyin hayırlısı olsun. Zamanı varmış demek ki.Bana bir sene hamile kalmak yok kızlar malesef zaten benimki ütopyaydi neyse yapcak bir şey yok sabırla bir yıl bekliycem artık ama sizi takip etmek için girmeye devam edicem yine de
Bana bir sene hamile kalmak yok kızlar malesef zaten benimki ütopyaydi neyse yapcak bir şey yok sabırla bir yıl bekliycem artık ama sizi takip etmek için girmeye devam edicem yine de
canımmm bak boşver gerçekten eşinle oğlunla mutlu olmaya devam et . tamam belkii bu teselli değil ama binlerce insan var hiç çocuğu olmayan. o yüzden hep duayla sabırla en mutlu günlerini yaşa gerçekten hayat çoook kısa mutlu olmak lazım. herşeye rağmennnn.:)Bana bir sene hamile kalmak yok kızlar malesef zaten benimki ütopyaydi neyse yapcak bir şey yok sabırla bir yıl bekliycem artık ama sizi takip etmek için girmeye devam edicem yine de
Senin bugün kaçıncı günün sattan sonra ordan bir fikir yurutelim bari :)
Düzenli degilde umutlanmistim geldi adetim
Çok akıntı olunca mı yumurtlama oluyor. Ne zormuş hamile kalmak ilkinde ilk ayımda hamile kalmıştım
Kızlar ben yarın dra gidiyorum kontrole bana dua edin de beklemene gerek yok desin dr ((
neden 1 yıl beklemen lazım canım kaçırdım galiba o kısmı _?
Günaydın canım rahim ağzı kanseri öncüsü hücreler vardı bende ameliyat oldum 6 hafta önce onları temizlediler şimdi de 4 ayda bir smear testi yapılacak tekrar edip etmedigine bakacaklar haliyle bu süreçte bebek olmamasi lazım aslında böyle devam edeceğini biliyordum ama yine de bir ümit bekledim dr korunmana gerek yok desin diye
hiiiçççç içini sıkma olur sağlıktan önemlisi yok ki bir çocuğun var ona sıkı sıkı sarıl yoluna bak iyi ol bir yıl nedir ki ohooo geçer gider yavrummm benim üzme sakııınn kendiniGünaydın canım rahim ağzı kanseri öncüsü hücreler vardı bende ameliyat oldum 6 hafta önce onları temizlediler şimdi de 4 ayda bir smear testi yapılacak tekrar edip etmedigine bakacaklar haliyle bu süreçte bebek olmamasi lazım aslında böyle devam edeceğini biliyordum ama yine de bir ümit bekledim dr korunmana gerek yok desin diye