• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ovulasyon testinin yanı sıra kendini de takip et tam olsun vajinal salgılarına bak kasık ağrın var mı kendini dinle en uygun zamanı gör canım.
Çok akıntı olunca mı yumurtlama oluyor. Ne zormuş hamile kalmak ilkinde ilk ayımda hamile kalmıştım

Bana bir sene hamile kalmak yok kızlar malesef zaten benimki ütopyaydi neyse yapcak bir şey yok sabırla bir yıl bekliycem artık ama sizi takip etmek için girmeye devam edicem yine de

Bana bir sene hamile kalmak yok kızlar malesef zaten benimki ütopyaydi neyse yapcak bir şey yok sabırla bir yıl bekliycem artık ama sizi takip etmek için girmeye devam edicem yine de
Hiç canını Sıkma üzülme canım. Sabırla, duayla beklersin ve inşallah sonunda bebeğini kucağına alırsın. Her şeyin hayırlısı olsun. Zamanı varmış demek ki.

Canım senin adına üzüldüm ama doktorun da bir bildiği vardır mutlaka. Belki o bir yıl deneyecektin ama sağlıklı olmayacaktı, belki de böylesi daha hayırlı ve sağlıklıdır.

canımmm bak boşver gerçekten eşinle oğlunla mutlu olmaya devam et . tamam belkii bu teselli değil ama binlerce insan var hiç çocuğu olmayan. o yüzden hep duayla sabırla en mutlu günlerini yaşa gerçekten hayat çoook kısa mutlu olmak lazım. herşeye rağmennnn.:)
hadi gülümse bakalım mutluyum eşimi çocuğumu çok seviyorum de hadi bekliyroumm:)

neden 1 yıl beklemen lazım canım kaçırdım galiba o kısmı _?

Günaydın canım rahim ağzı kanseri öncüsü hücreler vardı bende ameliyat oldum 6 hafta önce onları temizlediler şimdi de 4 ayda bir smear testi yapılacak tekrar edip etmedigine bakacaklar haliyle bu süreçte bebek olmamasi lazım aslında böyle devam edeceğini biliyordum ama yine de bir ümit bekledim dr korunmana gerek yok desin diye

Günaydın canım rahim ağzı kanseri öncüsü hücreler vardı bende ameliyat oldum 6 hafta önce onları temizlediler şimdi de 4 ayda bir smear testi yapılacak tekrar edip etmedigine bakacaklar haliyle bu süreçte bebek olmamasi lazım aslında böyle devam edeceğini biliyordum ama yine de bir ümit bekledim dr korunmana gerek yok desin diye

anladım canım sağlığına bişey olmasın da bebek olur sıkma canını sen

hiiiçççç içini sıkma olur sağlıktan önemlisi yok ki bir çocuğun var ona sıkı sıkı sarıl yoluna bak iyi ol bir yıl nedir ki ohooo geçer gider yavrummm benim üzme sakııınn kendini

Back